82

Waffen SS

преди 5 години

Не е точно завод,а заводченце.Даже не за врати,а за части от врати,демек нещо с малка принадена стойност и ниско технологично.Няма електроника или даже електротехника.Ами то един цех от завод"Електроника " беше повече от 5 декара.Но и този завод е добре,поне не е шиене на *** или потници,но с чужди суровини.То и тук суровините най-вероятно ще са чужди,а от нас ниско платената раб.ръка./Раб.ръка- някой да не я сбърка с робска ръка /

81

П.Петров

преди 5 години

Не се казва за каква сума е инвестицията!5 декара не е завод, а цех.Преките чужди инвестиции включват "Дялов капитал и акции и дялове на инвестиционни фондове - реинвестирана печалба", което показва, че Борисов лъже с "По думите му голяма част от инвестициите не се водят преки, защото не идват директно от Франция, а през търговските дружества, регистрирани у нас." или още по-лошо е напълно некомпетентен да е министър-председател , а най-лошото е, че хем лъже, хем е некомпетентен!

80

тъп сляп Българин

преди 5 години

със 60 милиарда заем от Европейската банка управлява Бойко , ама иначе ги раздава ...10% вдига заплатите 100 милиона дава за стадионче !Европа почва да си ги иска ,как няма да се вдигат данъци,налози и добавки за здравеопазване !добре ли е Бойко , да няма да ги връща Баце !Аз и вие ще му ги връщаме , той ще реже лентете само !

79

Българин

преди 5 години

Бойко - взимай под ръка *** и се махайте докато е време от парламента и ВЛАСТТА че ще ви стане тясна държавата !

78

Българин

преди 5 години

10% от догодина вдига заплатите в Бюджета Баце!Лентореза се развихри , взе да работи ,опитва се да се вклини при хората и народа ,който дои три мандата !Къде са парите от заемите бе Бойко ?60 милиарда сте потрошили ГЕРБ за 9 години ?????за едно заводче с 200 човека персонал ли ги даде ????

77

Анонимен

преди 5 години

Заготовките за дръжки за врати, калайджиите в Столипиново ли ще ги отливат ?

76

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах заводът на Бойко ли е, или на Бълаграската държава ?Или май нито едно от двете.Ако заводът е частен, френски - Мутрьо по каква работа е там и защо пак се пъчи пред журналистките ?

75

Българин

преди 5 години

Ще правим дръжки на врати за Еър Бъз и ще връщаме заемите на Бойко от 60 милиарда към Европейската Банка , а Бойко ще си реже лентете и ще говори за независимост а !Евалата ЕФЕНДИ БОЙКО !

74

Анонимен

преди 5 години

Частите нали знаете кой ще ги произвежда??? Братята и сестрите на Чикита правеща кроасани в Чипита :D

73

-

преди 5 години

Всички се бутат в Пловдив, а то там вече няма свободни кадри. Странна работа, скоро някои инвеститори, които до скоро са търсили само евтиния труд ще бягат май.

72

Анонимен

преди 5 години

Каква лента реже Боци като тоя завод е частен ! Какво става в тая държава ? Аз помислих, чедържавата е построила завод а то некакво частно дружество посредник на френска фирма . Аесектербе.

71

ударник

преди 5 години

Търговски дружества произвеждат самолетни части в Пловдив? Това виц ли е?

70

Българин

преди 5 години

Три мандата дръжки на врати !Четири мандата ще стигнем до вратите !Петия мандат на Мутрата ще отваряме и затваряме вратите !ах ха ха ха ха ха

69

Анонимен

преди 5 години

И КАКВА ТОЧНО Е ЗАСЛУГАТА НА ВИНЕТУ ЗА ТАЗИ ФАБРИЧКА?

68

hard

преди 5 години

Бойкоооо, вятър те вее на бяла кобила ! Не от ЕС,от русията трйбва да сме независими !

67

Анонимен

преди 5 години

до 62До Браво, Бойко!Прочел ли си Винету?--------хвани винету за хойа

66

Анонимен

преди 5 години

АВИОЧАСТИТЕ СА ДРЪЖКИ ЗА ВРАТИ .

65

Българин

преди 5 години

60 Милиарда си изтеглил за три мандата управление , от Европейската Банка ?Къде бе Бойко я виждаш тази независимост - къде ?

64

до 55

преди 5 години

До АнонименНе се знае дали наистина е френска инвестиция. борисов обикновено лъже.

63

измисленият Генерал

преди 5 години

все едно гледам бай Тошо ама кво ли се учудва той си е нашетоо момче от БКП