206

Анонимен

преди 5 години

Американските ***...........................за тях може, така ли???Да пишат bullshits!!!

205

Fallschirmspringer

преди 5 години

Изглежда ,че източно европейските страни имат по-голями съпротивителни сили и те трябва да им бъдат отнети.Кога с различни финансови наказателни акции ,кога с купените местни политици и национални предатели,което в повечето случаи е едно и също.Просто тези народи трябва да бъдат вкарани в калъпа на неолиберализма под радостните възгласи на *** и НПО-та,в противен случай тези,които не вият от възторг пред неолибералните ценности,биват анатемосани като комунисти,анти-хуманисти и русофили

204

Анонимен

преди 5 години

Западните страни водят политика на геноцид спрямо България, затова ни пробутват третокачествени храни в западните вериги - Kaufland , Billa , CBA i т.н.Пълни с Е-та, консерванти, оцветители, ГМО и т.н.Откак навлезнаха тия вериги в България, честотата на рак (онкологични заболявания) рязко се увеличи.Казвам ви го като лекар-онколог.

203

ало днес,

преди 5 години

къв е тоя подпис "екип на днес"? Демег всички ли да ви вкарваме в затвора вкупом? Ква е тая руска пропаганда, лееща се непрекъснато тука и руски ***? Що не ги блокирате? Скоро ще бъдете да го направите или да закривате!

202

Анонимен

преди 5 години

Западните страни водят необявена война с/у България.............това е част от т.нар. хибридна война.Защото сме славяни и сме кръвно-свързани с братята - руснаци.Западът да запада.........колкото по-бързо, толкова по-добре.България ще бъде пак заедно с Русия....................ще ходим на море в Крим, а руснаците ще идват на БГ-черноморие.

201

така е

преди 5 години

В страните попаднали под ботуша на руската империя беше извършен геноцид над духовния и стопански елит ,а чрез изкуствен подбор се създаваше нов човек -роб на руската империя. Затова е толкова трудно нормализирането .Белезите на робството не се премахват толкова лесно. Още по-трудно е за самите руснаци , които вече над 100 години са подложени на комунистическо крепостничество и изкуствен подбор ,за да се създаде "съветски човек".

200

Страхил

преди 5 години

Нали знаете, че Дойче Веле са на хранилка при С о р о с. Толерастка статия. Целия този памфлет може да се събере в едно изречение - приемайте мигранти.

199

Анонимен

преди 5 години

До Неолиберални ценностя обясни що е това джендарство?

198

мая

преди 5 години

А защо трябва да сме еднакви. Всеки трябва да сахрани идентичността и традициите си.Да ама не.БГ винаги е пьрва когато трябва да предаде своите ценности.Апьк вазпитанието на подрастващите................. какво е това БГ, по добре Мкдоналдс.

197

Анонимен

преди 5 години

До Зозо 218EС с нищо не е по-добър от СССР.

196

Fallschirmspringer

преди 5 години

Гнусничка статия.Основното ,което минава като червена нишка през нея ,че комунизма е виновен за всичко и че неолиберализма е еманация на човешкото социално и политическо развитие и благоденствие.Целта на неолиберализма е под звуците на приспивните песни за демокрация,да бъдат отнети всякакви съпротивителни сили на обществото.То трябва с отворени обятия да приеме гей-извращения,педофилия ,герантафилия,фекаломания,некрофилия и др.Всякакви носители на ретроградния ислям,то няма прогресивен ,трябва да са добре дошли

195

Зозо

преди 5 години

До кШут, къде е най - голямата джамия в Европа - Москва? Къде е най - големият процент от насаланието мюслюмани в Европа - Русия 17 % ? От къде най - бягат млади хора на "запад" - от Русия? За тях и България е "запад".

194

к

преди 5 години

Както казваше Путин: " Нашата грешка беше че им повярвахме, а тяхната грешка беше че ни подцениха"западните гадове винаги са били и винаги ще бъдат наши врагове !за наша радост евреите-глобалисти наводниха западна Европа с цветнокожи диваци - в Германия и Франция 25% от населениято са цветнокожи - западът реши да се самоубие за наша голяма радост и късмет

193

Черно фередже

преди 5 години

До Със черно фередже226Тогава не идвай и като ние напреднем и най - накрая прочистим ***!

192

Анонимен

преди 5 години

*** нема а се плашите!Като пия 2 литра бира, литър вино и мина на ракия и пак си ставам българин и пиша у днес.бг.:-)

191

Анонимен

преди 5 години

Ех ...Аз имах друга, моя България, на моите приятели, за която съжелявам, но сега сме по света и у нас.За да ме разберат повече хора:"Жизнь не возможно повернут назад!"

190

Анонимен

преди 5 години

Где там вольно дишет человек

189

Със черно фередже

преди 5 години

Ми аз от 20 години не съм в БГ.Изобщо чаках тея, дето обичат "широка страна моя родная", да се изнесат мааа ... нема, та затуй аз фанах гората.Те се ме определят като избягал от Българуя, а а аз избягах от тях.

188

Анонимен

преди 5 години

От доста време се чудя, екипите и авторите на днеса не разбраха ли, че името "дойче веле" или темите, пускани от там са обида за нормално мислещия и интелигентен българин? Не само за българите, ами и за нормално мислещите и интелигентни хора! Толкова ли е ниско средното интелектуално ниво в тая редакция, че да продължават толкова години да обиждат читателите си? Няма ли кой поне да им намекне? Или всички български журналисти са си такива - трябва задължително да обидят нормалния читател...

187

Черно фередже

преди 5 години

До АнонименМи като не си Българин, що не си вземеш шапката и гащите т.н. ...