8

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен

Виж видеата в Тубата,руснаците не искат да се разпада ЕС,нямат сметка от това,Вилдерс е приятел на евреите и живее под похлупак и охрана,няма личен живот,дори в парламента има стъклена преграда,Льо Пен симпатизира на палестинците,тя иска самостоятелна Европа,без чужда намеса,но и двамата имат сходни идеи за Европа.Вилдерс не е популярен в страната си и незнам как е взел толкова гласове и е втора партия.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Руските мишлета си мислят, че като се разпадне ЕС и руската *** ще стане по малко бедна. Да, ама не. Ще продължават да вървят надолу към бездната заедно с Венецуела, С. Корея, Нигерия, Иран и Сомалия.

6

анонимен

преди 10 месеца

Стив Банън е руски агент определението е много точно "поглежда на север" какво ще му каже Путин.Този същия успя да убеди шведите да се откажат от членству в НАТО защото ако почне война с Русия те ще унищожат първо бази те на НАТО които са най близко до тях.Браво на *** спази графика за публикации много е точна 21:00.

5

оооо

преди 10 месеца

не съм сигурен че в европа се нуждаем от още един голям брат. стига ни сорос , брюксел .това ми прилича на нов опит за контрол.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Желаещи за вербовка, много.... ...например постоянното присъствие на Кунева, Нада Неинси (интерес), Сталинка, разни там Габриел и други мелези... и т.н. и т.н.

3

До-ШибиРиби

преди 10 месеца

Защо ???
За - сорос и либерали може,но за републиканци не-може...

2

Анонимен

преди 10 месеца

че расистките и антисемитските партии не са добре дошли.
.
Особено антисемитските ;)

1

ШибиРиби

преди 10 месеца

ЕС ако не му удари черен печат и един як шут на тоя възможно най скоро ще бере ядове