7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж видеата в Тубата,руснаците не искат да се разпада ЕС,нямат сметка от това,Вилдерс е приятел на евреите и живее под похлупак и охрана,няма личен живот,дори в парламента има стъклена преграда,Льо Пен симпатизира на палестинците,тя иска самостоятелна Европа,без чужда намеса,но и двамата имат сходни идеи за Европа.Вилдерс не е популярен в страната си и незнам как е взел толкова гласове и е втора партия.

6

Анонимен

преди 5 години

Руските мишлета си мислят, че като се разпадне ЕС и руската *** ще стане по малко бедна. Да, ама не. Ще продължават да вървят надолу към бездната заедно с Венецуела, С. Корея, Нигерия, Иран и Сомалия.

5

анонимен

преди 5 години

Стив Банън е руски агент определението е много точно "поглежда на север" какво ще му каже Путин.Този същия успя да убеди шведите да се откажат от членству в НАТО защото ако почне война с Русия те ще унищожат първо бази те на НАТО които са най близко до тях.Браво на *** спази графика за публикации много е точна 21:00.

4

оооо

преди 5 години

не съм сигурен че в европа се нуждаем от още един голям брат. стига ни сорос , брюксел .това ми прилича на нов опит за контрол.

3

До-ШибиРиби

преди 5 години

Защо ???За - сорос и либерали може,но за републиканци не-може...

2

Анонимен

преди 5 години

че расистките и антисемитските партии не са добре дошли..Особено антисемитските ;)

1

ШибиРиби

преди 5 години

ЕС ако не му удари черен печат и един як шут на тоя възможно най скоро ще бере ядове