24

Alfred

преди 5 години

до Ban 25 може и да не порасне

23

Lan

преди 5 години

Ban,може, но междувременно аз все още съм човек и не мога да си представя, че нормален човек ще остави малко детенце...да умре, независимо от етноса!

22

Ban

преди 5 години

До LanСега е мъничко,но след време ще порасне в голям РОМ.

21

Lan

преди 5 години

Може да е от етноса, но е малко детенце! ЗАЩО нямаше информация по-рано, можеше и повече доброволци да има. Мъничко детенце...

20

2-годишно дете

преди 5 години

играе с друго дете( на колко години?) И са НЕНАБЛЮДАВАНИ и САМИ??? Та това са бебета.Едва вървят! От какъв етнос са родителите и каква е тази БЕЗОТГОВОРНОСТ!!Докато няма закон за ГРИЖИ и ВЪЗПИТАВАНЕ на децата- така ще е: оставени като безпризорни кучета.Като се кастрира едно семейство- тогава ще започнат да МИСЛЯТ.Може и животно да го е изяло.Кажете на родителите!

19

Ясновидеца

преди 5 години

Който го е краднал може и да няма компютър .А може и да му трябва за документи в България ...Според мен прилича на сирийче, така че търсете в общежитията с бежанци .Според мен си е намерило майка и баща от бежанците .

18

???

преди 5 години

От 26-ти??? Сигурно сделката в Гърция вече е приключила успешно, щом взеха да го търсят.

17

Дзъ

преди 5 години

дано го намерят

16

Анонимен

преди 5 години

да питат 36 годишният му дядо

15

Някой

преди 5 години

"На 26 изчезнало милото, сега му дават снимката....какво е това?!?! В другите държави до вечерта цялата община ще се е събрала да ходи да го търсят ( за справка Испания) и медиите ще разтръбят в рамките на часове."Бе те от маалата си го търсят, ама първо трябвало да изтрезнеят малко.

14

съвет

преди 5 години

Да проверят дали не се е заключило само в семейния автомобил в багажника!...Скоро имаше подобен случай у маалата у Сливенско (заключило се в колата на слънце родителите му се стетили за него след часове но като го намерили вече било дало фира)!

13

Бай Иван

преди 5 години

Да го търсят в Гърция някъде ;) !!!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Майка му и баща му са ми ясни ..."---Ново ще си направят ... Ако не са започнали, де ... 26.08 12.09, ехе-е-е!

11

Анонимен

преди 5 години

"Едиверен", където живеят - труднодостъпна местност, обрасла с гъста непроходима растителност".---Труднодостъпна там българи не стъпват; не заради растителността. :)

10

Бива ли бе

преди 5 години

Чак сега да пишете след тошлова време ?? Ама ако е за джуки и цомби ще сте първи

9

Бау

преди 5 години

Може 5-годишните му братовчеди да са го учили да се катери нависоко или да се бори с мечка - както ония миналия месец бяха научили брат'чед си да плува в Дунав.

8

Анонимен

преди 5 години

Майка му и баща му са ми ясни, ама то каква вина им, и то душица носи. Докато не ги приемем за нормални същества и не им покажем, че могат да бъдат и такива, само затваряме порочния кръг. Сами да излязат от него е невъзможно. Или го приемаме и се борим да се промени статуквото или ще се оплакваме от тях докато ни има. Само образование помага, работа и образование.

7

Анонимен

преди 5 години

А приятелчето какво казва? Що не дадете цялата информация, за да дадете възможност повече хора да помогнат, макар че изглежда като да е след дъжд - качулка

6

месара

преди 5 години

я да го потърсят в гърция, там пазара работи денонощно!

5

Шопо

преди 5 години

До ЖоЩо ???!!! Ти щеше ли да отидеш да го търсиш ???!!!