94

Анонимен

преди 5 години

Путин е стратег и шахматист....................предвижда няколко хода напред в сравнение с противниците си!!!

93

Анонимен

преди 5 години

Лондон...............един от центровете на световното зло!!!

92

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Немцов, предателя на Русия, осъдиха ли го вече за държавна измяна?Да влиза в затвора за 20 години или в Сибир..............при белите мечки................да му измръзне ***, тогава да разбере, че не трябва да предава Русия на враговете й!!!

91

ЯМХ

преди 5 години

Тази тема започва да се изтърква,ама наистина.Обяснете ми следното-ГРУ/което вече не съществува/-изпраща двама офицери,сега се чува ,че били и повече-цял екип,за да утрепят някаква си мижитурка?Скъпо и рисковано.Можеха да хванат бандюги или мафиоти които с/у запращане да го резнат в някоя тъмна улица - обир!Свидетели няма!Руснаците може да не уважавате,ама тяхното разузнаване,контра разузнаване и най вече бившото ГРУ са и бяха едни от най-добрите.Ако искаха да утрепят някой...Хе,Хе

90

ognyanz

преди 5 години

До Го4о: Само по "съвпадение на имената" ли ще са същите? Да си чувал за лицево разпознаване?А иначе съм съгласен, че когато тези двама уж "отровители" се покажат по руската телевизия, британците ще започнат да разправят че "приличат, но не са същите". Просто нямат друг полезен ход. Много се оплетоха с версиите си, и ги сменяха доста пъти, за да им се вярва на кредит.

89

Анонимен

преди 5 години

Ами то няма логика агенти да не са с чисто криминално минало. Не знам дали са те, но като човек живял в Англия, мога да кажа, че англичаните решът ли да раследват някой, могат да възстановят всяка негова стъпка 1 година назад. Там камерите са повече от хората и имат и други ефективни системи за следене. Там е Big Brother.

88

Анонимен

преди 5 години

Кой освен Наглия има интерес да убива в прекия или в цирковия смисъл тия двамата Скръпльовци? Те не пеят в хора, отдавна са осветлили татето, и неговата антируска шпионска дейност.

87

без пардон

преди 5 години

Когато стане убийство на руснак в Аглия, англичаните винаги правят разследване, винаги доказателствата се обявяват за секретни, не се показват на никого и се скриват. Защото изобщо няма доказателства. Предимството е, че англичаните правят разследванията на собствена територия и могат да си ги манипулират, както си искат. Ако британците бяха извършили тези убийства извън Англия, например в Швейцария, щяха да ги хванат, че те са извършителите. А така, те убиват, те си правят разследванията, и те потулват всичко. След това започват да плашат с руснаците и да налагат санкции. Това само показва, че

86

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуБ езде лничи ш ли пак за малко кинтаци?

85

Анонимен

преди 5 години

Ако двамата са виновни са щели да се на а кат от страх и по никакви телевизии няма да се явят. Англичаните пак станаха за смях. А имат ли доказателства, щото в англия има един милион човека руснаци и с руски корени и сигурно стотина се някога са минали през 50000 то Солсбъри. Впрочем името ми напомня за врага на България и Българите граф Солсбъри-Биконсфийлд. Автор е на безобразния Берлински договор.

84

Tsveta

преди 5 години

А така дедо Вова, покажи им на тия смърфиети как се правят тез работи...КГБто ще цакат те с топла бира ....Сега чакаме да покажеш и по ТВ една-две бели каски, да разкажат какви ги вършеха в Сирия та да лъснат пред цял свят САЩ и останалите смешковци...Давай дедо Вова, с теб сме!

83

ikar

преди 5 години

До ПетровХора, които дължат глоби, детска издръжка, или имат банкови или други задължения не могат да напуснат държавата, поне в Русия е така.

82

ШибиРиби

преди 5 години

Джуджето ги намери...

81

Анонимен

преди 5 години

Поредната гавра с англетата . Джеймс Бонд съществува само в *** манерки на сороските *** !

80

Анонимен

преди 5 години

Хъ хъ хъ ... що се излагате така бе ? 20 държави изгонили "разузнавачи", а руснаците изгонили "дипломати" - честни и почтени щото "запада" разузнаване няма сигурно според списвателите.

79

Щирлиц

преди 5 години

Бритите отново се вързаха на кьорфишека.Сега тия двамата ще излязат по телевизията със семействата си и ще се окажат двама инжинери били в Лондон на симпозиум.И това ще е съмата истина.Всеки който малко разбира ще ви каже че британската теза издиша.Ако КГБ праща килъри,то те най-вероятно ще са с украински или български паспорти и няма да долетят с Аерофлот от Москва а с влак или ферибот - там проверките са имволични и камери почти няма за разлика от летищата.А тези двамата вероятно са за заблуда

78

Анонимен

преди 5 години

До руснак терорист...........................................каза един украински терорист и фашист, за да набеди Русия!!!

77

руснак терорист

преди 5 години

а дали не намери руснаците които свалиха пътническия самолет над Украйна с ЗРК-БУК

76

Го4о

преди 5 години

И това е инсинуация!.......... Тези двамата нищо съществено няма да кажат, освен, че разследващите от Лондон по "съвпадение на имената" са "набедили" тези добри туристи, които по същото време са били на същото място!?!?!?

75

АМА КАК ТАКА БЕ . .

преди 5 години

Нали не беше вярно , нали всичко беше лъжа и клевета ?? Да видим още колко време ще оцелеят живи тези двамата . Да видим и държавите които не изгониха руски шпиони ахаааа . . . . .