54

Анонимен

преди 5 години

Ами да щом досега не могат да открият химическия състав на веществото и да напишат химическата формула с последователноста за връзка и свързаност при процесите както при аналога като тип производство ще са го кръстили на името на двамата новички кат новичок как един без да са предположили,че са двама та да патентират новички за всеки случай щом кат още не знаят и нямат аналога на какви връзки в допълнение е способно веществото да бъде и си измени свойствата и способноста,състояния до препарат/и.

53

Анонимен

преди 5 години

В последните години доста хора починаха странно в Англия. Шест от тях са руснаци. Защо Англия до сега не е дала нито един факт или документ за смъртта на Георги Марков? Разследването на убийствата като правило се засекретява, за да не могат обвиняемите да се защитят, но това не пречи на английските СМИ да тръбят всякакви измислици. Дори смъртният акт на Литвиненко и протокола от аутопсията са секретни. Да не би да е жив и такива да няма?

52

Анонимен

преди 5 години

Путин вече отговаря като подсъдим:"Намерихме ги ! Там няма нищо особенно и криминално, УВЕРЯВАМ ВИ " !!!

51

Анонимен

преди 5 години

Абе, пишман родни "шпиони и агенти", вие наистина ли си мислите, че една от 5-те най-добри секретни служби в света ще се издъни по този дилетантски начин?Например:- защо и двамата ще пътуват в един и същ полет на Аерофлот до ОстровЧето?Би било по-разумно всеки да пътува самостоятелно и от различни държави в посока Лондон.- защо и двамата се регистрират в един и същ хотел и наемат една обща стая в него.- защо обикалят ЗАЕДНО града и дори не правят опити да се скрият от камерите и т.н...

50

Ели

преди 5 години

Ако целта на Русия е била да открият руската къртица та на МИ 6 - успяха.А с Интерпол нищо няма да постигнат - Русия ще откаже да им ги предаде, като: "обяви, че обвиненията са несъстоятелни и политически".Сашко и Баширко ще им се смеят от телевизионният екран, а са подвели цялото МИ 6, като са минали хванати за ръчичка край Солсбъри.Блестяща операция - шапка им свалям.Владимир се подсмихва, Тереза си яде вратовръзката.

49

Анонимен

преди 5 години

Путин: "Намерихме ги...ама няма нищо особенно и криминално" !Мей: А шишенцата !?Путин: нищо особенно - празни !

48

Анонимен

преди 5 години

Няма по *** нация от енгелизите ! Ако го бяха извършили руските служби нямаше да останат никакви следи. Нямаше да се знае кога, как и от къде са го извършили. Англииските служби са абсолютни аматьори. Нашите криминални среди са много по добри от тях.

47

Анонимен

преди 5 години

сега ще кажат, че английските секретни служби са ги почерпили по бира за да ги обяват за отровители. Всички шпиони ходят цивилни и външно не се отличават с нищо особено, даже напротив, може да приличат на клошари, с евтини маратонки.

46

ники

преди 5 години

Стандартно за тоталитарния режим на Путин. Агентите ще им бъде измислена легенда, че са обикновени хора и след година две ще починат в уж случайни инциденти при неизяснени обстоятелства...Така действа КГБ и до днес....

45

Анонимен

преди 5 години

Путин ще си признае и че не са ни освобождавали, ама не иска да разочарова русофилите на "Копринка" !

44

Ха

преди 5 години

Ми те не са се крили.Обикновени туристи.Кво имат да крият, държаха се за ръчичка, като възпитани европейци.Смях - сега ще се окаже, че са дребни тарикатчета, бяха с едни и същи маратонки, ама кой да гледа.Шоуто на Лондон продължава.

43

ZABOBOL

преди 5 години

...Nashli!...eto nashi REBQTA...Oii,aii...chto q skazal...eto ne nasha RABOTA.Peskov,ti obesnqi dalshe...

42

Анонимен

преди 5 години

Щом Лавров се отдръпна от тази КГБ'ейска афера, става ясно, че Путин е е този който е дал благословията си за това пъклено дело .

41

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

Как така ги намерихте бе??? Те нали бяха измислица на МИ 6 за да се очерни великата Рассия??? Ботоксния великан така се оплете в лъжи,че вече забравя какво е говорил преди два часа...

40

Петров

преди 5 години

А трябва ли Захарова да познава всички с името Сашко Петров,според Лондон с фалшив паспорт?2-рият е такжик от Душанбе.Лондон казва, че вероятно паспортите са фалшиви със завършващи последователни номера.Лондон намерил един Сашко Петров - пък се оказа, че човекът не е излизъл в чужбина.Цялата работа е съшита с бели конци.Накрая "Аполон ли Зевс" ги разпознал, руски дипломат в Италия вербуван от МИ 6.А самите служители на фирмата на Петров не са го разпознали!Стана досадно и скучно.

39

Simeon Ignatov

преди 5 години

Как не Вие срамките да подкрепяте Лъжите на тази Вещица Един Български Поет

38

бай х

преди 5 години

една английска бабичокси търси новичоки да е младичокда и играе казачок и да и опъва кожичокама намира само ... старичок

37

Анонимен

преди 5 години

Захарова: "няма такива при нас" !"Гениален ход" на Путин - "намерихме ги" !!!Русофилите: Това са "украинци" !!!!!!

36

Лондон

преди 5 години

Ми то излезе, че всички руски дипломати са вербувани от МИ6.Уважаеми руснаци, за какво са ви посолства, директно се обръщайте към МИ 6.Сега разбрах, защо гонеха дипломати - ми те не са искали да бъдат вербувани от МИ 6.Не бе, голям смях.Излагацията продължава.

35

ЧАКАЙТЕ

преди 5 години

ДА ВИДИМ ДРУГАТА СЕДМИЦА КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛИ ХИПОФИЗНИЯ МЪНИК. ТЕ С ТОВА ГО БЪЗИКАТ БРИТИТЕ - ЧЕ ВСЯКА СЕДМИЦА ИЗЛИЗА С НОВА ВЕРСИЯ.