22

Анонимен

преди 5 години

Хм,Садам,Хм Кадафи-каза Обама.Хм,Реджеп,ще каже ли Доналд?

21

ПЕНКО

преди 5 години

ПРОБЛЕМ ЗА ТУРЦИЯ И НАТО-САЩ Е ЧЕ : ДО МОМЕНТА НЯМА ЖУРНАГЪЗКА СТАТИЯ ИЛИ РЕПОРТАЖ ,ЗА ТОВА ЧЕ ШИИТСКА "БАНДА" Е ВЗРИВИЛА СУНИТСКА ДЖАМИЯ -ПРОИЗВЕЖДАЩА ДЖИХАДИСТИ !!! ВСЕ СУНЕТИ / ГРЕШКА/ -СУНИТИ НА УАХАБИТИТЕ НА БРАТЯТА НА САЩ -САУДИТЕ - ПОДЛО ДУМКАТ БОМБИ В ИМЕТО НА :-" ТРА Л АЛАХ К.УР ДА БАРА -Р " !!!!!!!!!!!!!

20

Рамбо

преди 5 години

На дедя Вова нали помниш как фърчилото му кацна на парчета? Та дедя вече Фнимава какви ги дроби около бай Реджеп...

19

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е покровител на онеправданите в целия свят

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурция има 911 км граница със сирия от където нахлуват ....., а какво прави задокеанския бабит там що не питаш бе .... ?

17

Анонимен

преди 5 години

По терор към собствения си народ тоя е ненадминат. Какво правят войските ти в Сирия бе, престъпник!!

16

Анонимен

преди 5 години

Щом слушкаш Путин далеч няма да идеш.

15

Анонимен

преди 5 години

Свобода, демокрация, човешки права... Глупости за наивници. Петрола и газа са причината за войната в Сириа. - в Сирия има пертол- Катар не може да прекара газопровод до Европа, Сирия не дава. - наскоро откриха огромно газово находище между Израел Сириа и Кипър. Борбата е кой да го експлоатира. Какво щастие е че в България нямаме петрол и газ! не се оплаквайте. Ние сме бедни но живи!

14

Анонимен

преди 5 години

"Режимът на Асад вече седем години взима на прицел сирийски граждани с произволни арести, систематични изтезания..."===А твоят режим не прави ли такива неща, бе? Мустакат козоeбeц.

13

Кака Ванча

преди 5 години

Мустакати *** да не се допускат до власт! Ще платите всички!

12

OTOMAN LEGACY..

преди 5 години

BULGARIA&TURKEY UNITED....AWESOME!....BARIS&MIR&BARIS&MIR

11

RAD

преди 5 години

Разбира се, че става въпрос за интереси и за цена за тях:-Асад има интерес да е на власт. Цената-гражданска война. Допускане на руски и ирански войски, за да го задържат, в резултат на което се превръща в послушна марионетка на Русия и Иран- Турция има интерес да използва ситуацията и да прочисти граничните райони от кюрди. Цената е ,че Ердоган се изпокара с големи играчи- Русия: Има интерес да си върне влиянието и гражданската война е чудесна възможност.Цената:руски жертви и милиарди долари

10

бай х

преди 5 години

да си дойдем на думата ... как ще се подели петролаа жертвите дали са хиляди или милиони няма значение ...

9

Анонимен

преди 5 години

Според вестник хюриет 110000 са безследно изчезнали за 2 год в турция

8

Анонимен

преди 5 години

Няма ден в който ердоганьо да не се изложи

7

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Наближава момента в който ердоганя ще настъпи мотиката и ще гризне дървото.С което ще дойде и краят на голяма турция която ще се цепне на три поне.Дано да живее дълги години след като падне от власт и влезе в затвора за да види и кюрдска република, и светска турция, и турския ислям в лaйната на cвинята.

6

да бе

преди 5 години

"Безпокойствата за зверства в Идлиб прикриват настъпления в името на "енергийни войни", които ще продължат с десетилетия в Средиземноморието"Това е истината! Всички високопарни изрази за свобода и грижа на хората са словоблудства. Под прикритието на които, дадени държави мислещи се за повече от другите и смятащи себе си за безгрешни правят каквото си искат, вкл. и убийства на милиони хора в Ирак, Афганистан, Либия, Сирия. С единствена цел да завземат повече нефт и газ.

5

Анонимен

преди 5 години

А защо Ердоган да приема бежанци от Сирия, цената ние ще я платим в Идлиб има 800 000 потенциални бежанци Вместо да плюете се замислете какво ви казва Ердоган. Той обаче не схваща, че краварите нарочно се изнесоха за да може опозицията да превземе Идлиб ето как крварите играят мръсно срещу целия свят.

4

Анонимен

преди 5 години

Ердоганчо май се е върнал в редиците на американската мафия!

3

Анонимен

преди 5 години

Ердо да говори за арести и незаконни действия е меко казано нагло.Ако Асад няма право да се разпорежда в Сирия, то КОЙ? Ердо и Тръпм ли? Че ако Асад реши да освобождава кюрдите в Турция от золумите на Ердо, как ще се приеме?Какво правят турски войски в Сирия, ами американски?Така лаеха и за Алепо и Дума, но терористите трябва да се изтребят.Защо не се загрижиха толкова за Ракка където бяха избити хиляди цивилни? А за Йемен защо не ги е грижа за убитите деца?Всичко е за въглеводородите нали?