22

1234

преди 5 години

Това е терор. Трябва да има професионална армия от професионални войници,а не да карат всички хора да се занимават с глупости. Тези студенти учат музика,и ще загубт 2 години от живота си,за да се учат как да умират в чужди войни,вмесо да свирят.

21

Анонимен

преди 5 години

До 13Или просто имат по смислени неща да правят с живота си от това да си играят на войници.

20

Анонимен

преди 5 години

До 18При положение, че е държава официално във война с друга напълно нормално да има казарма. Както бяхме и ние едно време ... да пазим добрия соц от лошия запад..

19

Смъртоносно оръжие

преди 5 години

Думкат пължен олиз на поразия.

18

Анонимен

преди 5 години

Южна Корея не бяха ли демократична държава? Да не сте я объркали със Северна Корея?

17

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Интересно как подслушват....иначе как са разбрали за измамата

16

Анонимен

преди 5 години

Горките заради тъпите военни превратаджии на север ...трябва цял живот да се подлагат на казарма и загуба на време. Каква лоша съдба ,.но все са от добрата страна на монетата. Ако не бяха САЩ и те щяха да седат гладни и да маршируват всеки ден за своя вожд.

15

.

преди 5 години

Протеин на прах + големи количества сок = ***. Да се чуди човек как са преметнали военната комисия!

14

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До всички...непросветени.Армията е елемт на държавноста.Всяка независима държава,трябва да подържа своя армия,а не да разчита на чужда.Друг е въпроса,че само една силна икономически държава е в състояние да подържа армия на високо технологично ниво и така си идваме на думата;каквато ни е икономиката,такава ни е и армията-мижава.Но ако се поставят от управляващите правилно приоритетите,не би трябвало да се отслаби армията...драстично.Всичко е направено напълно умишлено и това е национално пред-во

13

Анонимен

преди 5 години

"Всички ми ревете за армията ни ама има 5000 места свободни и като гледам не се избивате да ги запълвате."Всички, дето сме готови да ги запълним, сме по на над 40-50 години. Няма да ни вземат, а по малките са вече джендърчета и мекокитковци, те искат вибратор в ръка, не автомат.

12

Анонимен

преди 5 години

"Аре чупката от тук ве. За какво ни е армия?"Безбройни са народите, останали завинаги в историята заради изповядването на такива пацифистки про.стотии. Още повече, че се насаждат от най-милитаристичните глобални сили. Армия ти трябва, за да направи подчиняването ти неприемливо скъпо. Което гарантира преговори и сътрудничество, като по-икономична алтернатива на пуцането.

11

Анонимен

преди 5 години

До Fake cakeА ако ползваше нещо друго освен гръбначния си мозък можеше да се замислиш, преди да пишеш глупости.

10

Fake cake

преди 5 години

Ако бяха и забременяли можеше и да я избегнат .

9

Анонимен

преди 5 години

Нямаме нужда от армия. Нито някой ще ни напада, нито ние ще нападаме някой. Тази военна менталност отдавна е минало в много страни от Европа.

8

Анонимен

преди 5 години

Всички ми ревете за армията ни ама има 5000 места свободни и като гледам не се избивате да ги запълвате. Що така? Защото жалкото ви съществуване се върти около писане на *** коментари където ми е правите на големи патрЕоти а реално сте едни полюнки.

7

NoName

преди 5 години

21 месеца wtf и аз да съм и аз ще се чудя как да я избегна хаха

6

Анонимен

преди 5 години

Разликите между Северна Корея и Южна Корея не са много в някои отношения, едното е че в държавните институции има портрети на управляващата класа .

5

:)

преди 5 години

До Анонимен 1Да не би пък там това да се счита за нещо като военно разузнаване?

4

Анонимен

преди 5 години

До Гошо...ТъпотоАре чупката от тук ве. За какво ни е армия? Кой ще те напада? Или ще нападаш някой? а? тази менталност на балкните я няма от 80 години!

3

Анонимен

преди 5 години

До 1Ти още ли си мислиш, че като пишеш тук аниномно всъщност си наистина анонимен ?:)