8

Анонимен

преди 5 години

"Само не ми казвай, че Кадафи е свален от САЩ заради нашите медицински сестри"Никой не казва това. Но пък като гледам, само в твоята главица се е породило като идея, помислил си и накрая все пак си стигнал до заключение, че не е свален заради това. :))))Но все пак си го помислил, докато на умните хора дори не им идва на ум тая мисъл. Те я изключват още в зародиш. :)))

7

Анонимен

преди 5 години

При настъпилата демокрация след свалянето на диктатора Кадафи стават такива работи. Хората са свободни да ракетстват и да се бият. Не можем да им отнемем правата.

6

Анонимен

преди 5 години

В Либия е добре, бият се, ООН гледа и ги сдобрява. Те пак почват. Но няма руснаци, които да пречат на боя под егидата на ООН, Нато, ЕС и САЩ. Така трябваше и в Сирия.

5

до 4

преди 5 години

До Анонимен 4Само не ми казвай, че Кадафи е свален от САЩ заради нашите медицински сестри.... за съжаление те бяха използвани от него за вътрешнополитически цели и настройване на населението срещу външния враг, който и да е бил той....

4

Анонимен

преди 5 години

Мдааа... Още едно нещо от психологията забелязвам. Обаче е обезпокоително и показва колко дребни умове са българите. Помня как преди години, всички (почти) българи разказваха колко е дивак Кадафи, когато им беше затворил медицинските сестри. И се чудиха "ама каква е тая изостанала страна, където могат да се заразяват така деца със CПИН". И на масовият българин и през ум не му идваше за бежанците след Кадафи. А сега защото бил свален от САЩ и защото след него имало бежанци, стана изведнъж хубав!

3

Анонимен

преди 5 години

"Дивашка работа, дивака може да живее само под военна диктатура свалянето на полковник Кадафи е историческа грешка."То пък Кадафичката все едно не беше дивак и той. АхХаха. Като ходише на посещения в западните държави не искаше да спи в хотел, а настояваше за някой парк, където да си разпъне шатрите на някоя полянка. И да го пазят женските наемнички.

2

Учуден

преди 5 години

Там не настъпи ли демокрацията след като САЩ свалиха Кадафи? Нали модернизираха страната и всичко стана цветя и рози? Какви са тези обстрели?

1

Анонимен

преди 5 години

Дивашка работа, дивака може да живее само под военна диктатура свалянето на полковник Кадафи е историческа грешка.