69

barin

преди 5 години

Унгария дава пример. Не може друг да налага колко бежанци да се приемат. Ако са 200-300 от хуманна гледна точка да речем, че става, но десетина хиляди- не!

68

баба мара

преди 5 години

унгария е пример за това бьлгария да излиза от ес и нато докато е жива

67

3M

преди 5 години

Не знаех че в европарламента има и комунисти!?Защо тогава да няма и национал-социалисти, нали са от един дол дренки!?

66

Наште хора

преди 5 години

Българските депутати са страхливци - тайно се възхищават на Орбан, но не смеят да го кажат, защото не е приемливо за техните парламентарни групи. Затова и се скриха от дебата. Жалка история

65

николай

преди 5 години

Бързат да накажат Унгария и Полша, защото ги е страх от изборите догодина.Страх ги е, че ще гласуваме за националните партии и интереси, за десните партии. Забелязвате ли кои са срещу Орбан социалисти, комунисти, либерали и зелени. И все жени правят докладите. Мъчат се да смачкат Орбан, после ще дойде ред на Салвини, на Австрия.Ще ги наричат нацисти, популисти, човекомразци. Вече са започнали предизборната борба. Ще промиват мозъците на хорицата, ще ги плашат. Ще бъде страшна борбата за власт.

64

месара

преди 5 години

чудя се на търпението на Орбан! що не им тегли една..........!

63

Европейски ценности

преди 5 години

Корупцията и ограничаването на основните свободи в България са най-фрапиращите в цялото ЕС, но докато Боеко изпълнява командите от Берлин, всичко му е простено.

62

Анонимен

преди 5 години

Човек има чувството че живее в един голям затвор !Унгария има право да си пази интерестите нали не са окупирани от никой ? Или аз нещо съм проспал ?

61

Анонимен

преди 5 години

До 59Кви масони ве...Това като мутрите ...отдавна станало нвщо го повтаряте цял живот. Излезте от тая мъгла вече. Това е съюз и всеки носи равни отговорности. Проблема е че в бедните държави трябва все да ни карат , все да ни молят , все да ни търпят. Да излиза Унгария от съюза и да се оправя. Няма да продава в съюза и да живее сама. Иначе празни приказки.

60

Анонимен

преди 5 години

Който се цепи от колектива, колектива ще му го нацепи. Стара поговорка.

59

Анонимен

преди 5 години

До 60 преди 4 г още преди кризите говорих с французи в София, че у тях трябва да вървиш с наведена глава а вечер се залостват в къщи. Млади са и даже учат български, едва ли ще се връщат.

58

Анонимен

преди 5 години

Ами то заради корупцията и липса на независима съдебна власт и България трябва да е санкционирана

57

Европейка

преди 5 години

Жалко,че светът е толкова обвързан икономически.Иначе има просто решение-като няма да има глас,Унгария излиза от ЕС и няма вноска.Дано догодина Европарламента стане много,много десен.

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Моят човек е точно Виктор Орбан ако знаех унгарски щях да ида в Унгария да живея ти си стой в гетото на Боко Тиквата и мулти-култи избирателите му, хахаха.

55

Анонимен

преди 5 години

В ЕС всички заедно мразят Германия , политиците във Франция са майстори на лицемерието и на двойните игри..............освен това Франция е ядрена държава и велика сила(за разлика от Германия) .Така, че чакаме борба "Кой ще кара влака?"Баба Меркел или Макарона!!

54

Анонимен

преди 5 години

викторчо се държи като пуделче на путинчо .Колко ли му плаща не-до-клатено-то сибирско джудже , изживяващо се като импшераторче ?

53

DPD

преди 5 години

Познавам 4-*** италианци живеещи за постоянно у нас и всички казват че Германия подтиска Италия икономически и я задушава. Усещането им за тях самите е че са втора категория хора в ЕС. Та мисълта ми е, че най - вероятно ЕС ще се разцепи на 2 : Вишеград + Австрия и Италия и вероятно Испания и другият лагер - всички останали. Въпроса е БГ?

52

Анонимен

преди 5 години

Орбан е безсилен да се пребори с масоните от 33-та степен...............за съжаление!!Ако не слуша.............ще му сринат държавата икономически, финансово, имат и други механизми!!

51

Анонимен

преди 5 години

Истинските виновници за бежанците и ислямизирането на ЕС са недосегаеми............те са почти богове..............хора като нас...............но с много пари, много власт и много информация!!Дори е трудно да се разбере кои са те точно!!

50

Анонимен

преди 5 години

Баш в Унгария са злоупотребите с еврофондове, тука за 11 години се построиха 100 км. път и се санираха 50 панелки. Нема шанс да има корупция и злоупотреби...