38

Анонимен

преди 5 години

Стига сте занимавали хората с глупости, Бойко всеки ден ни бърка в портофейла за нещо ново ние Русия и САЩ ще мислим

37

Анонимен

преди 5 години

САЩ водят безсмислена надпревара за въоръжаване с надеждата да изтощят икономически Русия. Но се оказа, че с 16 пъти по малък военен бюджет благодарение на високите технологии и интелектуалния си потенциал Русия успя да постигне паритет и дори превъзходство над САЩ. Докато икономиката на САЩ се разпада и Тръмп се чуди как да я спаси.

36

Анонимен

преди 5 години

Икономиката им е по малка от тази на Испания, а са 3 пъти повече като население. Как и с какво ги хранят тези ватенки, незнам. Ако тръгнат на война ще трябва да ядат патрони, то се е видяло. Отварят уста и се молят НАТО да ги нахрани ха ха....

35

Анонимен

преди 5 години

"Русия ... значително увеличава бюджета за отбрана и военното си присъствие"Ама са толкова нагли натуту!? Сами си го признават, ключовата дума е "отбрана"!!!Така както сте ги заградили...

34

NoName

преди 5 години

НАТО прави учения постоянно и навсякъде, излагат се... Идеята на Путин е съвсем друга, той играе ролята на Руски ЦАР, и мегаломанията вече си показва "рогата". Мое лично мнение е че Путин иска да се намести в близкия изток, да окопира и/или да бъде "добър приятел" с петролните страни за да манипулират цената в тяхна ползва и да бъзика икономиката на гадовете от сащ. Та Путин си назначи президент на сащ та няма да ги изработи и в близкия изток хахаха (мое лично мнение ;)

33

в очакване на Годо

преди 5 години

Както се очертава картината,конфликт ще има,но не такъв какъвто се предполага-военен.Освен това няма да бъде там,където се очаква -Украйна.Путин като типичен джудист,пак действа асиметрично-обърнете внимание какво става в Далечния Изток и как се развиват отношенията на Русия с Китай/преди всичко/,с Южна Корея ,Япония.Както казват някои ако Бжежински беше жив,сега щеше да умре от мъка,защото неговата теория за сблъсък в Украйна не се оправдава..А всички президенти на САЩ се ръководеха от нея...

32

Анонимен

преди 5 години

На гол тумбак, чифте пищови. Няма да има война. Горките русначета ще живеят. *** е като разярен бик на корида, всички го гледат и се забавляват. Накрая умира със сигурност, дори и да успее да нарани тореадора (НАТО).

31

Анонимен

преди 5 години

Само заплаха към запада и омраза към САЩ подържа духът им. Живота им минава в завист, алкохол и корупция. В армията виждат ред и смисъл от живота. Гражданско общество няма. И няма как да има. В съсловието им воените са на върхът на пирамидата. Да живеят в комфорт е немислимо.

30

Анонимен

преди 5 години

До юбералес 36Що е то руския елит - това е 1 трилион долара в банки на НАТО-вски държави. Спете спокойно деца, война няма да има.*****вече не.Това е в миналото.Сега - санкции

29

Анонимен

преди 5 години

Когато бях 14 годишен си позволих жестокоста да завра едно куче което не беше зло в ъгъла поставих го в безизходно положение. Резултата беше плачевен за моя милост. Разкъсан крачол на панталона скъсан ръкав на ризата и за капак 3 шева в поликлиниката на дясната ръка. Извода трябва да го направят тези които си позволяват наглоста да предизвикват конфликти.

28

НЕ БЪРЗАЙТЕ

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ ДА ПОИЗЧАКАТ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СМЕ КУПИЛИ САМОЛЕТА.С ПРАШКИ ЛРИ ЩЕ СЕ БИЕМ ИЛИ СЪС СУДЖУЦИ.

27

Анонимен

преди 5 години

Снимката е стара и не е от сегашните учения.

26

Оана Лунджеску.

преди 5 години

Оанче та грабнат братушките щи стане сливата кат войнишко кепе..

25

юбералес

преди 5 години

Що е то руския елит - това е 1 трилион долара в банки на НАТО-вски държави. Спете спокойно деца, война няма да има.

24

Анонимен

преди 5 години

След като НАТО създава конфликти, то на Русия и се налага да е готова за тях.

23

Козяшки неволи

преди 5 години

Кака Корни се преименува в Стефан Данаилов, но плочата, дори с правописните грешки остана една и съша...

22

Анонимен

преди 5 години

"Ако искаш мир, готви се за война!!"Освен това руснаците вече са яли попарата на западните "приятели" и НАТО-вците.Руснакът може да го излъжеш един, два или няколко пъти, но когато се преминат границите..............става страшно за враговете на Русия!!!

21

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Rusia napred ...nie po neia !!! Dai Boje !!!

20

11

преди 5 години

До Анонимен 19Аве тъпaн, значи НАТО могат да правят ютии - така ли? Маса за гладене имаш в кратуната и не разбираш кой всъщност обърка света. Ти вече си изтрит без акъл, така че няма как някой да те затрива.

19

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Организацията на северноатлантическия договор НАТО днес предупреди, че Русия се готви за голям конфликт, предаде ДПА." Ами една държава заобиколена от толкова много фашисти, които вече стоят на прага, какво друго трябва да прави и да очаква. Ако Русия имаше военни бази в Куба, Панама, Венецуела, тогава САЩ какво щяха да правят. Ей това САЩ и ЕС са изключително нагли и лицемерни.