58

Анонимен

преди 5 години

До АнтисоросоидКолко рубли заработи тази вечер?

57

Антисоросоид

преди 5 години

Тази новина предизвика уртикария и газ в урината на туземния сорросоидаж. А трябваше вече да са свикнали че Крим е руски.

56

Анонимен

преди 5 години

"Мы прошли, прошли полсвета, если надо повторим ..." (основен строеви марш на Руската Армия)---Александър I Париж, 1814 ...Йосиф Висарионович Берлин, 1945 ...

55

Анонимен

преди 5 години

Тоя па *** с ядрените ракети. Ще ти дам не две, а десет. Ама ще смееш ли да ги изстреляш срещу Русия, а? Каже бе, ербап. Ще предпочетеш да си ги навреш отзад май. Гаранция.

54

УкроМанГел

преди 5 години

Украинеца да си набива щута в *** и да отива да си връща странато която Русия им подари !НЕщастници за два хамбургера си преЕвахте държавата, сега марш по светъ като катунари !Слава на Русия!

53

Анонимен

преди 5 години

НАТО да въоръжи крайната граница с Ядрени бомби. Няма отново да търпим "братска" окупация. По 2 ф35 в България, Румъния и на горе + ядрени ракети. Няма какво друго да спре тея агресори.

52

НАТО

преди 5 години

Квичим. От страх. Лоша Русия!

51

Анонимен

преди 5 години

До СатаНАТОХовнюк, у меня гроба не будет. Прахът ми е бъде разпръснат в планината. Ще се чува само вятърът и тихо едно анданте от един концерт за цигулка, изпълнение на Хилари Хан или на Менухин.Но преди това ще те намеря, обещавам! Ще е чува жалък хленч!

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 72Така е и в твоя подкрепа ще разкажа истински случай. В Германия се запознават двама бивши врагове - офицер от Вермахта и офицер от Червената армия. Разбира се, водката помогнала на тяхното приятелство. Спомени за сражения, кръв, страдания. По едно време немецът дълбокомислено казал: "В тази война войници бяхме само ние и вие! Останалите бяха шайссе!". Особено важало за американците.

49

СатаНАТО

преди 5 години

до 57Ищи, ищи, и копи на гроб.

48

Анонимен

преди 5 години

Преди имаше две велики армии - Червената и Вермахта. Сега заради ционистите Англия и САЩ остана само една...

47

ХАХАХА

преди 5 години

А НАТО се готви за голямо пълнене на памперси. Даже тече подготовка и за неналичност на памперси.

46

До Анонимен 55

преди 5 години

Пълен ***! Русия е най-големият износител В СВЕТА на пшеница, изнася и други зърнени храни. Изнася риба и рибни продукти, морски деликатеси, хайвери, водка, пчелен мед, шоколад и сладкарски изделия, захар. Създадоха огромни сVине- и птицекомплекси, оранжерии. В селата се произвеждат много плодове и зеленчуци, реките им са пълни риба, горите - с дивеч, диви плодове, гъби. Руснакът гладен няма да остане!За него пред пълния търбух по-важно е националното достойнство, никога повече вражи крак

45

Анонимен

преди 5 години

Кремълското гномче е смешно. Подскача като петле (няма смисъл да казвам, че е декоративно, подразбира се). *** е сама срещу света. Гладни, боси, пияни и с промити мозъци. Жал ми е за тях!!!

44

З

преди 5 години

Браво на русия нато да се плаши от русия

43

Анонимен

преди 5 години

Русия бедна,Русия гладна,Русия в каменната ера,пък всички се съобразяват с тях егати парадокса.

42

Анонимен

преди 5 години

Ами като са толкова изостанали руснаците,което твърди западната пропаганда,нападнете ги и за 1 ден да се свършва,ама не смеете щото това ще е краят на Запада.

41

Iv

преди 5 години

Русия никога не започва война тя я завьршва.

40

Анонимен

преди 5 години

Новият 10 ноември наближава. Сигурен съм че поне 80 % от народа грешката която направиха няма да я повторят. Защото грешките са затова да не се допускат повторно. Този път едвали ще успеят да ви карат да скачате да рипате и да вирите двата пръста или пък да ви казват че от БКП вече са БСП. Разликата е че БСП станаха капиталисти и раздадоха куфарчетата от хазната и пенсионният фонд на мутрите които създадоха за да ви държът в подчинение и да ви застраховат с бухалките.

39

wqw

преди 5 години

Въпреки че сме част от алианса, няма нужда да си затваряме очите за лицемерната политика на НАТО. Именно нейни членове са най-големите агресори последните 30 години. А Русия къде се намесва? Като изключим Сирия, основно в бившите си територии със значително руско население.