9

Анонимен

преди 5 години

До 5Много си прав(а), той като не е успял на място да предизвика интерес с мъжко поведение и лек хумор и още тогава да се уговорят за среща, след дъжд вече и 100 качулки няма да му помогнат.

8

Додо

преди 5 години

Как така хем холандка, хем руса, хем се казва Никол?! Ние, редовните читатели тук знаем, че белгийките и холандките обикновено са тъмнокожи и имената им са Айша, Джохра, Шерифе и т.н. и носят чувалчета на главите!

7

Киро Х

преди 5 години

Ама само да не забрави да си измие *** преди да се видят с Карлос, че да не му запахне на *** чонка, като я обърне на задна!

6

Анонимен

преди 5 години

До студентка остави кординади и може и да ни се получи

5

Анонимен

преди 5 години

божичко, защо мъжете си мислят, че жените си падат по подобни публични мелодрами? ще отиде на срещата, защото практически и упражнява публичен натиск. кой знае какъв клоун е.

4

сбъркана приказка

преди 5 години

да де и в 12 часа брадатата принцеса станала примерен студент

3

Анонимен

преди 5 години

Тя да му върже няма лошо, ама да не му пристане, че тогава си е навлякъл беля на главата. Гореща кръв и ледена претенция не се спогаждат в перспектива...

2

anon

преди 5 години

на латиноса му се е приискало нещо русо и стройно... не знае глупчото, че холандка е много малко вероятно да му върже... ама той да се пробва... що пък не :)

1

Студентка

преди 5 години

Много е трудно! На един богат бизнесмен се падат над 100 студентки, конкуренцията е жестока, искат се от нас специални многостранни умения.