37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен37Колко декара земя притежават САЩ в БГ?35% от икономиката на БГ принадлежи на Русия.

36

Анонимен

преди 5 години

До 32Русия и държавите коити искат да са независими и се борят за това, купуват злато Факт и ще ти напиша че от години купуват !Зелените хартии нямат стойност !

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Съвместните икономически проекти са ясни - Русия дава под наем земя на Китай.****Съвместните икономически и воени проекти са ясни - България дава безплатно земя на САЩ.))))

34

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОще в първия ден от работата на международния икономически форум в град Владивосток, в руския Далечен изток, Русия и Китай се договориха да стартират съвместни бизнес проекти за над $100 млрд. Дали сумата се изписва в $ само, за да е по-разбираема за нас?******За вас - 169 000 000 000 лева

33

Анонимен

преди 5 години

Съвместните икономически проекти са ясни - Русия дава под наем земя на Китай.

32

вгз

преди 5 години

Чета някакви *** тъпотии от русофилните тролчета. Врагът бил САЩ, Франция, Великобритания.Смях в залата.Ако Германия тръгне отново към Москва, този път Москва ще падне. Германия води войни на няколко фронта и за това загуби войната. Концентриран удар по Москва и внуците на товариш Питин ще шпрехат зи дойче. Няма да говорят нито английски, нито френски.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Но бавно купуват злато(както и бавно продават американски ДЦК да им се срине цената) за да не скочи много цената му, а когато натрупат достатъчно злато вече няма да им пука за цената даже ще искат да колкото се може по скъпо.

30

алтънрубла

преди 5 години

До Анонимен27И тва за златото се поизтърка отвсякъде.Вземете измислете някаква нова опорна точка.

29

ФЕЙК НЮЗ

преди 5 години

ХА-ХО, БИ ЛИ МИ ЦИТИРАЛ ТОЧНО УЧЕБНИЦИТЕ, ЧЕ ДА ПРОЧЕТЕМ И НИЕ ТАЗИ БЕЗЦЕННА ИНФОРМАЦИЯ.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Тая "дружба" колко пъти е подновявана и все се е разпадала, ама да пробват...по принуда -за Путин, по-изгодно - за китаеца !****Тая "дружба" колко пъти е подновявана и все се е разпадала, ама да пробват...по принуда -за България, по-изгодно - за САЩ !

27

Анонимен

преди 5 години

Още в първия ден от работата на международния икономически форум в град Владивосток, в руския Далечен изток, Русия и Китай се договориха да стартират съвместни бизнес проекти за над $100 млрд. Дали сумата се изписва в $ само, за да е по-разбираема за нас?

26

Анонимен

преди 5 години

Тръмп иска да издейства най-добрите условия при фалита на САЩ в тази област е истински майстор.

25

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЯ РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ОТ 10 ДНИ НУ КУПУВА ДОЛАРИ.А С ДОЛАРОВИТЕ ЦЕННИ КНИГИ КУПУВАТ ЗЛАТО.КИТАЙЦИТЕ СЪЩО

24

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

В китайските учебниците по исторя неуморно се повтаря, че милиони квадратни километри от територоятя на Русия й принадлежат.Китайската армия превишава по численност два пъти руската.Китай вече измести Русия от Централна Азия и държи на кука финансовите дългове на редица стратегически руски компании, включително "Ростнефт" ...Интересни съюзници си е избрал Путин

23

хаха

преди 5 години

Ми нека да използват рубли и турски лири тогава.кой им е забранил?Турците ей така между другото били натрупали 190 милиарда долара дългове.Яли са кифтета та пушек се е вдигало.И сега като трябва да се връщат - ама те САЩ и доларът са ни виновни.

22

крим не е руски

преди 5 години

Абе те всички световни лидери приятели на Путин ама накрая "приятелите на Путин " я с нови санкции . Даже Китай не признава Крим за руски

21

Анонимен

преди 5 години

До хахаДокато САЩ използват долара като икономическа бухалка все повече страни ще искат да го заобиколят и Турция е поредната страна.

20

хаха

преди 5 години

До Анонимен21хахаТова за елиминиране на долара вие глупавите русофили го повтаряте от 100 години.Чак сте смешни вече.Едно и също дуднете всеки ден, а то все не става.

19

Анонимен

преди 5 години

Следващата стъпка е Китай и Русия да елиминират долара в търговията си. Тогава ще чуете какви писъци ще се чуят отвъд океана .

18

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Коментар от "South China Post":Предвид изумителното икономическо изоставане на Русия от Китай и демографската криза, разпростряла се от Калининград до Владивосток, тя съзнателно се съгласява с ролята на младши партньор на Пекин заради запазването на власта. "Изток 2018" символично ще запечата тази зависимост."