169

Анонимен

преди 5 години

За едно лято само колко се е наляла! А тепърва има Коледа, митинги, баници, кебапчета...

168

Анонимен

преди 5 години

Хора, пазете си кокошките и прасенцата. Идат!

167

месара

преди 5 години

опааааа, шумкарите тръгнаха в атака, гладни са и ше опоскат всичко! хората по селата и паланките да крият животните и да затварят мандрите!

166

Анонимен

преди 5 години

Гледам Корнелия по телевизията.Отдавна не бях е виждал толкова спокойна и уравновесена.Спа-почивката се е отразила добре.Вече я чакам да тръгне по селата да "събира идеи от народа".

165

Анонимен

преди 5 години

И без това от селата и паланките гласуват за тях,ами дано не посегнат на мандрите и не им се дояде агнешко!

164

Анонимен

преди 5 години

И толкова пари похарчиха за път, хотел и СПА-процедури, да кажат нещо, което всеки го знае, че въртоглавите ще почнат от села и паланки, да се пазят мандраджиите.

163

Анонимен

преди 5 години

СЕГА ЩЕ РАЗКАЖАТ НА ХОРАТА ПО МЕСТА, ЧЕ ГЕРБ ВДИГА ЗДРАВНАТА ВНОСКА И ЧЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ОПЕРАЦИЯ.

162

До баба Корни

преди 5 години

Кажи ни Корни, тръгвайки на вашия велик поход из България, през кои дни ще бъдат СПА закачките ви? Питам, защото баба ми иска да дойде с вас. Хем да се запознаете, хем да размените мисли, хем да й обясните за светлото бъдеще, хем жената не е виждала какво е това СПА. Много разчитам на вас! Може да я вземете от къщи. Може тя да доведе със себе си и някоя приятелка, за да просветите и нея. Много благодаря! Очаквам ви с надежда.Ще продължим да си пишем на "лични", за подробностите.

161

лагерна песен

преди 5 години

...дай, дай, партиьо дай!наш'то лагеруване да няма край!

160

Анонимен

преди 5 години

Оставка няма ли да иска на селските кметове.

159

Анонимен

преди 5 години

Камелия, в България няма паланки, от къде се родиха в мозъчето ти?

158

x

преди 5 години

Напред другари , да взимаме властта.Много предприятия останаха държавни, трябва да приватизираме мощно.След като откраднахме хиляди фабрики и заводи ни е ясна картинката, а другарката *** има богат опиттТо не беше Техноимпекс,Булгартабак,Пловдивския панаир и колоко още други докато Станишев я уволни.Но остава много-вземем ли властта гепим веднага Козлодуй,после Булгаргаз, и т.н.т.Другарката Куранелия знае как

157

Бабо Мравке, Ката Дж

преди 5 години

До Браво г-н Борисов Факт е, че в България се живее "ВСЕ ПО-ДОБРЕ!" --- ХА...ХА...ХА!За това, стандарта и качеството на живота в Бг е най-ниският в ЕС.Продължитлността на живота в Бг, най-ниският в ЕС - 52 години.Пълна скръб!

156

смока

преди 5 години

До Анонимен 159пръсни се от яд, *** *** ти ! кой па си ти абизян?

155

Анонимен

преди 5 години

"Умните и красивите" защо не протестираха, че ГЕРБ-ерите взеха още 16 милиарда , които и 5 поколения не могат да върнат.................тия продажни гадинки се уредиха със стипендии в САЩ и Англия, утре западните служби ще ги вербуват и ще ви ги пратят за министри тия *** по на 25 години!!!Добър ден, селяни прости..................заслужавате да сте най-бедните в Европа...........албанците ви подминаха!!

154

Анонимен

преди 5 години

*** народ, слаба държава, премиер-пожарникар, силна мафия, бум на рак, инфаркт , инсулт, българите станахме 6 милиона от 9 милиона при социализма!!Все от хубав живот, нали, демократи смотани???

153

Марко

преди 5 години

Мълеее,тъз булка станала 100 кила,пу машаллах !

152

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията се провали...............затова СДС-арите вече ги няма в парламента..............тия продажни некадърници!!

151

Тичам сурчо за маро

преди 5 години

България ще я прекръстят на *** и ще стане част от Ибрекистан.

150

Анонимен

преди 5 години

"Нормалната БГ-държава" отдавна вече е само територия...............затънахме с още 16 милиарда дълг при ГЕРБ , а Орешарски го свалиха, защото искаше да вземе 4 милиарда!!Или сте прости и *** и нямате информация...............или сте платени...........не виждам друга причина да пишете глупости!!!