189

Bad Company

преди 5 години

Няма по-нагло нещо от *** а кака Корни е тяхната еманация.

188

Ludoto Lenche

преди 5 години

...triabva promiana na sistemata a ne na partiata na vlast !!! Prezidenta vi go kaza !!! Ama koi da slisha ?!?...." Matrial " !!!

187

Анонимен

преди 5 години

Много сте силни да хейтвате пред монитора................но нямата и 1 % от смелостта и доблестта на Корнелия Нинова............да се изправи сама с очи срещу мафията, наречена ГЕРБ. Затова тя ще има моя глас на изборите............освен това патриотите много ме разочароваха, така, че не виждам друга алтернатива освен БСП................макар, че тая партия се нуждае от много промени!!

186

Анонимен

преди 5 години

Кабинет "Борисов 4" ще означава да погребем България ЗАВИНАГИ!!!Но дай боже тоя измъчен народ да има все още останал инстинкт за самосъхранение!!

185

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова, колкото и да пишете за нея и за Техноимпекс..................е много смела жена и не й пука да казва в очите истината за крадливите и корумпирани ГЕРБ-ери, освен това , тя се опитва да прави невъзможното............да изчисти собствената си партия от олигарси и милионери.Така, че .............................едно голямо БРАВО...............за тая смела жена!!!Повечето мъже, които пишете срещу нея, сте силни само пред клавиатурите..........жалки и смешни сте!!!

184

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ установяват мека диктатура ...............засега е мека диктатурата.Тях поне си ги знаем!Най-лошото е , че ОП (НФСБ, Атака и ВМРО) подкрепят ГЕРБ.................така, че не виждам светлина в тунела!!Прогнозата ми за България е много песимистична.............освен ако не стане нещо неочаквано.

183

Анонимен

преди 5 години

Ами, сдадохте цялата власт на мутро - мафията и сега се налага да ходите като Левски да основавате комитета! Изтървали питомното - гонят дивото! Накрая народа ще ви предаде и ще ви обесят на климатиците на Позитано!

182

Krysh

преди 5 години

Gnusni ubiistveni partiini paraziti...ne iskat da si plastat ot zaplatite....a smuchat kravta na bg trudov narod...i ogrizvat i olizvat bg trezor na bg narod suveren seki den....ste ima valchi kapan za tiah....

181

Анонимен

преди 5 години

Тая смотла Нинова съвсем изпростя. Ще ходи по села и паланки. Явно си мисли че това са хората. Или е завръщане към корените? Уточнявам, че става въпрос за селската простотия. Разбирате какво имам предвид. Нямам нищо против хората от село, никога не съм имала, но щом Нинова ще ходи там да проповядва, значи си мисли, че тези хора са достатъчно *** за да бъдат манипулирани. Дано да си е направила сметката без кръчмар. Крайно време е хората да си отворят очите. и ясно да провидят истината.

180

до 178

преди 5 години

Преврата на 9 септември го направи армията - предимно от инженерни войски и Бронираната бригада!

179

до 183

преди 5 години

Ако дойде Крум Зарков? Представи си да се родиш днес и през 2050 година някой да те представи за виновен, за нещо извършено от пребоядисани на седесари и герберюги бивши номенклатурници, през 1980 г.!

178

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

177

Анонимен

преди 5 години

Ами при бай Тошо бе горе - долу така! Работеха си работата по АПК, фабрики, заводи, строежи и колхози и когато трябва да се гласува нещо, Станко Тодоров и Владимир Бонев ги привикат за 2-3 дена, гласуват и пак на нивата! Тея сега като се завряха там 30 години не се махат

176

Анонимен

преди 5 години

Ел'те ми, ще ви пратя при дядо ми, когото убихте без съд само защото имал "вишо" и щял да пречи на простотиите ви! Ел'те ми, комунистическа чума проклета!

175

СОЦИАЛИСТКА

преди 5 години

НИНОВА , ТОВА Е ПОРЕДНА ГЛУПОСТ . ГЕРБ ЩЕ ПРОБУТВАТ ЛОБИСКИ ЗАКОНИ И ВИЕ ЩЕ ОТСЪСТВАТЕ , ЩЕ ПЛАЩАШ ОТ СУБСИДИИТЕ ВМЕСТО НА ТЕЛЕВИЗИЯ РЕД , А НС ЩЕ ИМА ИЗЛИШЪК , КОЙТО ЩЕ РАЗДАВА ПОД МАСАТА . БЕЗ ВАШИТЕ СОВАЛКИ НАРОДЪТ РАЗБРА , ЧЕ ГЕРБ ЗАГРОБВА БЪЛГАРИЯ . НЯМАШ ТЪРПЕНИЕ ДА ЯХНЕШ ВЛАСТТА И СЛЕД 3 МЕСЕЦА КАТО ОРЕШАРСКИ " УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ " ДА ВИ ПОДГОНЯТ .

174

Хахо

преди 5 години

А Андрей - художникът какво общо има с теб Венци. Венци, аз пари за венци нямам!Внимавай много, да не дойде леля Жана от 6- то районно управление в София.

173

Винету

преди 5 години

А Иво Христов ще обикаля ли и той цялата страна или само 20% от нея?

172

Изнервен

преди 5 години

И къде точно ще ходят, за да им задам поредица от интересни въпроси. Но явно няма да се вредя, защото ще посещават пенсионерските клубове и партийните си офиси.

171

А при мен кога?

преди 5 години

Чакам ви с нетърпение!

170

Българин

преди 5 години

Тая да взима Бойко под ръка и да се махат кой от което село е !Нема нужда да разиграват циркове пред народа!28 години окрадоха заедно народа!