229

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Води ме партийо, води ме...Към села, махали и паланки... -Дано открием някого там...

228

Анонимен

преди 5 години

И кого ще намери в опустелите села?

227

Анонимен

преди 5 години

И кого ще намери в пустите села?

226

Анонимен

преди 5 години

Нас червеното знаме роди ни...

225

Анонимен

преди 5 години

По села и паланки , по козички и овчички?

224

Анонимен

преди 5 години

*** ЩО ГЛЕЙШ АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ- ТИ СКИФ КО СТАВА ПРЕЗ 1.1995г/2.1997г УПРАВЛЯВАТ ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- БСП, ЕКОГЛАСНОСТ, БЗНС- 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ И СПЕСТЯВАНИЯТА НА БГ НАРОД ГИ НЕМА- ИЗЧЕЗВАТ МИЛИАРДИ. ТИ ЗА КОКОШКАРИТЕ ГОВОРИШ.

223

Анонимен

преди 5 години

До ба . . .То пък щото герберите хванаха Ало измамниците,айде сега!

222

ба . . .

преди 5 години

Ще ходят да убеждават пенсионерите да си заровят парите "защото каквото посееш - това береш". После ще им отнесат пенсийките заедно със спестяванията.При Жан, ако човек е спестил една годишна заплата примерно 3000 лв за черни дни, той направи долара 3000 лв и спестяванията станаха 1 долар. С този долар тогава човек можеше да си купи три хляба и след това да му свирят Марсилезата.

221

наблюдател

преди 5 години

Ако една крадла открадне кокошките на съседката, тя не може да стане богата от това.Може да стане богата ако разхищава обществени средства.Затова борбата на социалистите е да се докопат до обществените средства.Обществото трябва да създаде правна система при която обществените средства са недостъпни до частни лица.В хода на политическата борба социалистите се стремят да принудят правителството да харчи значителни суми за непроизводствени /социални/ разходи като с това отслабва икономиката на

220

Анонимен

преди 5 години

Ей, стига с тия комунисти........................на вас все комунистите са ви виновни за всичко.Освен това в ГЕРБ има доста повече и по-калпави комунисти, отколкото в БСП.Да давам ли примери??

219

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Най добрия комунист е мъртвия

218

МЕНТОР

преди 5 години

До Анонимен: МНОГО ВИ ХАРЕСВАТ БАНКИТЕ ,ГОСПОДА ДЕМОКРАТИ -НАУЧИЛИ СТЕ СИ ЗДРАВО УРОКА ОТ БАТ ВИ ВАНЬО КОСТОВ . БРАВО ,ЗНАЕТЕ ПЕРФЕКТНО КАК СЕ КРАДЕ ЧРЕЗ ТЯХ . СПРАВКА - КТБ. ТОВА ВИ Е СИЛАТА ,А НАРОДА ,КУЧЕТА ГО ЯЛИ.

217

Анонимен

преди 5 години

Само БСП!Долу ГЕРБ!

216

Хасан

преди 5 години

До Анонимен: Това странно определение / СПА / е пак рожбичка на великата ни "демокрация" ,сътворена от сини и оранжеви разбойници -ликвидирали /и още продължават / България !

215

Ванче

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТ: Пак мълчите за истинските крадци и ликвидатори на България. Личи си , че сте от седесаро-герберската ***.

214

Анонимен

преди 5 години

Аууу, ама то много страшно ако дойде Корнелия на власт, защото сега "сините" били на власт. Леле майко. Направо гениално като логика.

213

ЧЕНКО

преди 5 години

До Armagedon: АМИ , КАК ДА Я ИЗОРЕ ТАЯ БУРЕНЯСАЛА НИВА , СЛЕД СИНЬОТО "ДЕМОКРАТИЧНО" НАШЕСТВИЕ СЛЕД 1989 ГОДИНА ? КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ ОСТАВИХА СИНИТЕ ПРЪДЛЬОВЦИ В МЕРАКА СИ ДА ГОНЯТ "КОМУНИЗМА" И ДА КРАДАТ И ЛИКВИДИРАТ.ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНИЯТ ИМ ПЪРВИ ПРЕЗИДЕНТ ,БЕЗ ДА МУ МИГНЕ ОКОТО ИЗДАДЕ УКАЗИ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА ПРЕЗ 1992 Г. ,СЛЕД КОЕТО ПИОНКИТЕ МУ ФИЛИП , ИВАН , АЛЕКСАНДЪР И СТОТИЦИ ДРУГИ "ДЕМОКРАТИ" ,ТРЪГНАХА ДА ЛИКВИДИРАТ. СЕГА ПАК СЕ ОПРАВДАВАТ С КОМУН

212

москвич бракма

преди 5 години

Дърта крадлива червена баба яга

211

Варна

преди 5 години

Да дойде във Варна,да види с очите си за какъв грабеж става дума.От Варна ще започне всичко,много бой и кръв ги чака Герберите

210

Опозиция?

преди 5 години

Доган управлява държавата от 2001г. до днес и това си личи по олигарсите , които даже почнаха да се самоизяждат.Още ги е страх , но нищо чудно скоро от ЕС и НАТО да ни извадят и после , като Крим да ни прилапат.Но те забравят , че ние българите може да се мразиме , но чуждото най-мразиме.45 години ни облъчваха , но пак им се подиграваме.А с родните русофили , ние си знаем как да се оправиме.