29

Анонимен

преди 5 години

Това им е електората бедни и глупави хора. Отиват кибабпетаа и лъжат, как ще ги направят богати :))) Защо не отидат в центъра на големите градове при младите хора ?:) Страх ли има .

28

Анонимен

преди 5 години

Нямам нищо общо с БСП,но стискам палци на Нинова и на БСП,пожелавам им победа и успех,че ГРОП ни унищожиха държавата!Ако ГРОП остане на власт,държавата ще се срути окончателно,не че и в момента не рушат държавата и тероризират населението,де!

27

баба пена

преди 5 години

Ще похарчат още една голяма част от парите дето взеха от далаверата с КТБ-то. Неандерталците пак ще си гласуват за тях то е ясно, но не виждам как ще преборят бат Бойко.

26

расате

преди 5 години

Не е смешно, другари! Тъжно е!

25

ми обре

преди 5 години

До 10 години стигат !И баш тая *** от крушовица ли на тяхно място?Докато техноимпексова е водач на най-голямата опозиционна партия, ГЕРБ са бетонирани за властта.

24

Андрешко

преди 5 години

не не , не искам и тия да идват ....

23

Пенчо Кубадински-син

преди 5 години

До ДРУГАРЯВажното че е в мъжки род-лидер,не лидерка. Чи ка нема да е велик лидер,като с г***за кърде цели предприятия бате,такива дето само с долари си имали алъш-вериш ! Аааа,анадъмо сега аркадаш-ДРУГАРЮ !

22

Бети

преди 5 години

Типичен комунистически прийом.Ще ходят по села и паланки да уговарят хората.Преди ги биеха и им взимаха нивицата и кравата,а сега с сладки приказчици.Е, такава излагация само комунисти могат да спретнат.Такава простотия няма.Да са тръгнали ГЕРБ така.Никога.Срам за вас ,комунисти.

21

Анонимен

преди 5 години

след двуднеен СПА семинар :))) какви ли решения ще вземат след някой едноседмичен гурме конгрес ?

20

10 години стигат !

преди 5 години

Крайно време е ГЕРБ да си ходят.

19

Анонимен

преди 5 години

Те и през 1944 година тръгнаха по села ,паланки и градове , да пази господ,

18

анонимен

преди 5 години

Корни, кажи на бедния народ що е то Визия за България.Корни, защо криеш Визията, или няма такава.Корни, ако във Визията се говори че народьт е беден, това го знаем, и то е наследство от 45 години плюс още 20 години. Това са вашите години, когато окрадохте народ и държава.Корни, ти колко присвои по време на прехода. Говори се че не е само Техноимпекс, а и долароимпекс. Кажи си Корни.

17

Анонимен

преди 5 години

А там където няма СПА ще ходите ли?

16

Анонимен

преди 5 години

Ходят при такива като Бенчо да събират пари

15

Свободен българин

преди 5 години

Сетила се Мара да се побара. Кога бяхте на власт - Луканов, Виденов, Станишев, с царя - нищо не правехте. Сега кого лъжете?

14

До Вярно ли е?

преди 5 години

Не, не е вярно. Средната възраст е 56 г., а 63 е броят на членовете на младежкото БСП.

13

Вярно ли е?

преди 5 години

Вярно ли е, че в младежкото БСП средната възраст е 63 години?

12

Анонимен

преди 5 години

СПА семинари, процедури, дегустации, щракане с пръсти, тънки мезета, вълчи мезета, мухлясали сирена...........................ВЕРВАЙТЕ НИ !

11

ВНС !!!

преди 5 години

ВНС - 240 СТЕ ПЕКАЛЕНО МНОГО !!!!!

10

Реалист

преди 5 години

Имам чувството че досега цялата партия са били като лидерката си на почивка в чужбина и тепърва като се приберат ще тръгнат да обикалят страната. Това ми прилича на завръщащи се имигранти от чужбина, лошото е че имигрантите са тук най много за 1 месец.