34

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за г-жа Коза!

33

Анонимен

преди 5 години

До ПоклонОтвращаваш , ставаш за Биг Брадър.

32

баба мара

преди 5 години

б'юджетния сектор изборите идват и трябват гласове и като ви е мьчно заминистрите просто не им приемате оставките както стана с д добрев и останалитезащо трябва да се притеснявате за децата си а ние останалите ще му мислимкато му доиде времето

31

Филия с мас

преди 5 години

Мутра си долна лъжлива,страхлива и крадлива

30

Анонимен

преди 5 години

Да идва Нинова, тя лично ще ни маже филиите с мед и масло

29

Анонимен

преди 5 години

Ако това обещание е направено днес преди обяд,след обяд може се обърне на 180 градуса .

28

Иван

преди 5 години

Как са се подредили подмазвачите само. Участници в затриването на държавата. С усмивка!

27

ВЪЛЧО АРАБАЖИИИЕВ

преди 5 години

Какви пари вдигаш ти бе, МухоБоико крадлив, Ти само ПРЕ-РАЗПРЕДЕЛЯШ ПАРИТЕ НА МАЙКА И НА ТАТКО, И НА БАБА И НА ДЯДО....И НА ВСИЧКИТЕ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ И ФИРМИ....ТИ ПАРИ СВОИ НЕ ДАВАШ, МАЛО.УМНА ТИКВО БАРСЕЛОНСКА С ВИЛАТА .

26

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

25

Анонимен

преди 5 години

Бойко обеща,ще ти купя колело,ама друг път!

24

БОЖЕ МИЛИ

преди 5 години

ЩЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ЕЛЕКТОРАТА СИ !!! Народеца да работи и внася данъците.

23

A де

преди 5 години

ГЕРБ упорито отказват да дигитализираме тази пуста администрация защото няма кой да им гласува....от това страда цялата държава и нищо не върви!!! в 21в да не може да вкараме компютри и да ги вържем да работят в мрежа....само 2млрд лева са дадени до момента и нищо....електронното гласуване също е табу за ГЕРБ...сложна материя е това за мутри

22

Професор

преди 5 години

Вдигай Бойко само така. БНБ да печата по нови столевки и да ги раздава.

21

Анонимен

преди 5 години

Ами напусни и си играй на мачлета и гледай спорт.Каквото ограбихте и направихте на народа да ви се върне с лихвите!

20

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Що сте сложили снимка на Тиквата между волейболистите ?Да не е станал и волейболист ?!

19

Чикън

преди 5 години

Чух, че някакъв протест ще има пред парламента в неделя. Затова ли Бойко вече обещава пари. Всеки път когато започнем да се бунтуваме ще получаваме исканото. Разберете го това.

18

Пенсиониран военен

преди 5 години

Стига толкова асфалт, стига далавери, искаме хляб и ядене!Аз лично ще подкрепя БСП, защото вярвам, че само връщане към руския пакт ще ни оправи!

17

Българин.

преди 5 години

Чакаме ГЕРБ да падне и да дойде Нинова и БСП да ни спаси, да уволни всички чиновници да вдигне заплатите в частния сектор

16

Констатиращ

преди 5 години

Яне Янев: Бойко Борисов Убиец Български ПремиерЦитирам: Да така е, като главен секретар на МВР Бойко Борисов не се държеше като отговорен полицай в демократична европейска държава, а като тартор на силова групировка. Той продължава по същия начин да се държи и като министър председател. Разчиства всички неудобни и най-вече срещу политическите опоненти е готов да извади автомата и да стреля.

15

ББ

преди 5 години

Да оправим хората на държавна копанка,че те ще гласуват за нас. Болни,пенсионери и подобни да го ду....т под водата. Те са за друго измерение-на земята(т.е. живи) за какво са.