39

До 23

преди 5 години

"Винету, и нито един мандат изкаран до края." Ами естествено!2 пъти си подава сам оставката, като иска да даде някакъв шанс и на БКП/БСП, но никой не ги иска. Хората избират него и ГЕРБ 3 пъти, защото са доволни от всичко, което прави. След 3 години ще има Борисов 4 !Нека *** скимтят и плачат, но това е положението.Да е жив и здрав ген.Борисов, който постепенно и с непрекъсната работа ни вади от блатото. Вече и светът ни забеляза и ни уважава!

38

БКП + ДПС

преди 5 години

БСП + ДПС са най-голямото зло за България! 10 години им сърбахме попарата и стигнахме дъното. Добре, че е г-н Бойко Борисов, на 3 пъти ни вади от блатото. Сега ще чакате новите избори след 3 години. Всички сме доволни от това управление, а *** нека си плюят. Само това им е останало.А, забравих - и ще тръгна с похода на БКП/БСП из България, че важните им решения ще се вземат в СПА центрове. Там редовно ходят и червените бабички.

37

Добре, че е Бойко

преди 5 години

Добре, че се появи г-н Бойко Борисов, та света да се отвори и за нас и да ни забележат. Вече всички говорят за него с авторитет. Лошото е, че след всяко управление на БКП/БСП затъваме до гуша в блатото, ЕС ни спира финансирането и всичко се срива. Три пъти г-н Борисов започва от нулата и всеки път успява да ни измъкне. Отличен държавник. Мисли за всички, и затова му се качват на главата. Ето, сега ще увеличи с 10% бюджетните заплати. Ако и от това не са доволни ***, значи са луди.

36

Поредният БСП бандит

преди 5 години

Поредният БСП/БКП милионер!Миню Стайков (близък до БСП, до президента Георги Първанов и сват на Ветко Арабаджиев), както и още 10 човека са арестувани.Разследването е за организирана престъпна група, създадена с цел избягване на плащане на данъчни задължения в големи размери, държане на акцизни стоки без бандерол и пране на пари.Създали са схеми за данъчни измами от 2009 г.Разкрита е и нелегална фабрика за цигари. Печелят по 1 милион на седмица. Ха-ха-ха - тъ.пи крадливи комунисти!

35

Винету

преди 5 години

До 23. Стига с тая тъппа опорка за неизкараните мандати. БСП колко неизкарани има - 4. ГЕРБ сами подават оставка, защото са демократична партия. И никакви камъни не е имало, имаше за бесепарите. Стига и с невярната опорка за ромите - ама виж статистиката те за кого гласуват и тогава плямпай, *** червен.

34

М, да ...

преди 5 години

До баба марана следващите евроизбори мислете с главите------------------------------ГЕРБ и отделно ББ(има вътр конфликт), ОП, БСП, ДПС, ... чий интириси защитават - лични, или национални, или над-национални? Ако е комбинирано как се подреждат приорититите им?

33

баба мара

преди 5 години

сбогом шенген сбогом еврозоната на следващите евроизбори мислете с главитеси защото с празни приказки по форумите не става

32

Анонимен

преди 5 години

До Нинова - конфликтЛукойл не е руски,нито Златев е човек на Русия,просто бизнеса им е с тях.Бойко също е близък със Златев.Е и?Чудите се само как да злепоставите Нинова,нищо повече.

31

Анонимен

преди 5 години

До Спокойно, има още 3гВсяка партия е по-добра от герберите.Колко още хора да страдат и си отиват от този свят,стига!

30

Нинова - конфликт

преди 5 години

Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??

29

М, да ...

преди 5 години

Борисов за пореден път се показа като ловък политик. Очевидно политическата логика взе връх, тъй като подобна масивна смяна на министри ще доведе до известни затруднения в текущите административни дела-----------------Каква логика бре? ББ е с добре развит инстинкт за самосъхранение- предпазна мярка на здравия организъм, т.с п.р.и.м.а.т си е!

28

Анонимен

преди 5 години

Ако всички възстанат,някой гербер ще яхне протеста,ако се гласува за някоя малка партия,герберите ще я купят или смачкат,само БСП засега може да е алтернатива,за да е сигурно,че герберите няма да се върнат отново.Тормоза който налагат над народа е най-главна причина да си отиват.И без това хората не гласуват за тях,а си фалшифицират изборите.

27

Спокойно, има още 3г

преди 5 години

За наша всеобща радост БКП/БСП все повече се топи по 2 причини:1. Естествена физиология2. Отдавна се води сериозна вътрешна война - милионерите срещу милиардерите. Те, всички са там, в тази честна и социална партия. Не става дума за пари, а за много, много ограбени пари от България.А кой ще гласува за тях? Естествено роднините им, неграмотните на село и братята от боята.Децата им ще гласуват в чужбина, където живеят - Европа, САЩ, в екзотични страни.Алтернативата им е да управляват с ДПС

26

М, да ...

преди 5 години

За сега няма дастатъчно добре подготвен за да го замени ББ! ББ е заложник на самият себе си, толкова е ловък! :)) Смяната на министрите затруднявяше ГЕРБ и ОП - нямат кадри на които да се доверят!

25

цитатНаПрокурорОтАфе

преди 5 години

"Вслушайте се в гласа на малкото останали разумни българи народа! А, гласът казва никой от досега управляващите ни, няма да оглави и яхне протеста, бунта, гражданска война, или както искате го наречете.Гласът на българите няма да приеме управление от статуквото, в това число, ***, *** либерали, менте русофили, русофоби. Но така, или иначе те са завзели удобни, добре платени позиции и ще ги защитават до смърт.Е, не съвсем, защото нямат цел в живота, освен леснодостъпни пари.Се

24

Анонимен

преди 5 години

От кофпомпа политик не става.Председателството свърши и за организатгора на изхранването и нощувките вече никой не обръща внимание.На подписването на договора за името на Македония дори на го поканиха.А Заев вече се среща директно с Меркел и Столтенберг и дори не си спомня за Борисов.

23

Анонимен

преди 5 години

Винету, и нито един мандат изкаран до края.Народът все ви гони с камъни от властта, но благодарение на Факултето и Столипиново пак се връщате.Но всяко нещо има край.

22

Анонимен

преди 5 години

Израсна! Поне с 80 кила и 200 инча в диаметър!

21

Анонимен

преди 5 години

Не може да повериш държава в ръцете на некадърник и мутра и да чакаш `да израсне` и да стане ловък политик. Лъже-маже и нищо и никакво. Ставаме по-бедни и по нещастни всеки ден.Да се маха и това е.

20

Анонимен

преди 5 години

Борисов не може да израсне. Беше много наперен в Борисов 1 после се видя, че не става и за ч`п за зеле.