134

бай х

преди 5 години

Тоя министър знае ли как е в малките градчета ... няма доктори , цели отделения са закрити ... Например в Смолян няма лекар онколог и трябва да идва 1 път седмично такъв от Пловдив , ама той идва 1 път месечно ... и го чакат 50-100 души от ЦЕЛИЯ ОКРЪГ . х 3 минути на човек и до следващия месец ... който е още жив . Трагедия !! Как ще накарате тия хора да ви плащат незаслужените вноски за ,,здраве,,

133

чичо Гошо

преди 5 години

Ако могат да ми вдигнат "самолета"ще дам и 100лв.Ама понеже е невъзможно,по-добре да не давам нищо.

132

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 5 години

ЕХА, АМА ОЩЕ КОЛКО ЗА КРАДЕНЕ ЩЕ ИМА...

131

народна мъдрост

преди 5 години

Болен Здрав Носи!! Докато тлъстите политици праска поредната елитна и й плащат с вашите пари, вие бачкайте болни до гроб!!!

130

fgn

преди 5 години

e towa e gerb!!а ние сме идеални за това да ни....

129

USA-та

преди 5 години

Вижте, не знам кой от вас е бил за по дълго време в щатите, но аз с очите си установих, че няма по беззъба нация в света /буквално/! Това за "американската усмивка" го забравете. Страшно скъпо е.

128

Анонимен

преди 5 години

До БизнесменТо ние и на 10% си тръгнахме, вие искате да ни взимат 40-50% данък. Какъв ще е стимула за стоене в БГ?

127

Тарикат

преди 5 години

За 20 години здраво, ама много здраво бачкане не знам дали имам и месец официален трудов стаж. Да де, ама имам две търговски помещения. Ако реша, точно след минута се пенсионирам с 800 евра рента на 39 години. А на тази възраст ми предлагат здравна застраховка с покритие 2 000 000 евро, във всяка европейска болница, точно срещу левче на ден. Просто не съм изхранвал полицаи, ц$игани и безполезни държавни търтеи.

126

Банкянския инкасатор

преди 5 години

Гледайте сега как почти всички здравни услуги ще станат над 700 лева!

125

Анонимен

преди 5 години

И десет стълба да направят пак няма да има пари, защото се харчат неразумно.Здравната каса управлява почти 4 млр. лева за 2018г. и никой не е отговорен за наредените търгове за лекарства и консумативи и тнт. Не се плаща на пазарен принцип.Така ще е, докато не се носи наказателна отговорност. Нека служителите на НЗОК вземат по 5к лв заплата, но да си вършат работата качествено и при корупция - двойни присъди.

124

1234

преди 5 години

Ясно указанията са за изтребване на материала! Действайте смело, но като изтребите материала няма от кой да крадете после!

123

Анонимен

преди 5 години

В САЩ в по-малките градове дори няма болници. Всичко е частни лекари, и ако нямаш да платиш - гробищата.

122

Анонимен

преди 5 години

В Ню-Йорк е същото, има цели квартали живеят в мизерия, в центъра е пълно с просяци и бездомници на фона на скъпи лимузини и баровци от уол стриит.

121

Анонимен

преди 5 години

Поредната такса, която здравноосигурените ще трябва да плащат на тези, които не се осигуряват (мутри, *** и т.н.), срещу която такса ще получават едно голямо нищо.

120

до 122

преди 5 години

2-3 хил за цялата страна, вкючително провинциалните райони, където храна и всичко ти е без пари щото ти си го гледаш, я ни дай статистиката за сторицата Вашингтон и я сравни със столицата София!

119

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 121Моля те отиди до някоя болница в някой малък град и виж какво е положението там, пък после пак ми обяснявай колко е зле в САЩ.

118

бял р0б

преди 5 години

р0бе, на тръстиката, плантация българия трябва да работи на пълна пара! стига приказки по форумите, щото 100 камшика, обратно на тръстиката, веднага!!

117

Анонимен

преди 5 години

Що ще ми ползвате некви куци модели! Вземете някой модел от нормална държава, в Испания здравеопазването не е никак лошо. Ама нали трябва да се краде все пак....

116

Неразбрал

преди 5 години

тия 700 лв са на услуга, на месечна база или еднократно през година?Щото 12-те ще са платими всеки месец , което прави едни 144 годишно

115

к0нсерва

преди 5 години

пишат тука как било в САЩ, ама в САЩ средната работна заплата в голям град е 75 000 долара на година, а в София е 6 000 долара. как с 12-13 пъти по-ниски доходи да плащаш на същите цени, че дори и повече щото храната и електрониката е в пъти по-скъпа от в САЩ!