194

Аноним

преди 5 години

След като има горна граница на цената за здраве, нека има и граница на внесените здравни осигуровки. Не е справедливо при заплата 600 лева и при заплата 1600 лева да получаваш една цена за услугите

193

edin

преди 5 години

До Засилете Контрола---------------------------------------------какви много пари ти се привиждат.1,8 млрд евро. В Австрия със същия брой население 80 млрд. Това са много пари.*** иска да се лекува като Ханс,което няма как да стане.

192

Елементарно е

преди 5 години

Правят втора здравна каса и прехвърлят в нея всички частни болници и поликники, а всичик държавни остават в сега съществуващата НЗОК.Контролът за парите в новата Здравна каса да се осъществява през застрахователите.

191

Засилете Контрола

преди 5 години

и парите ще се увеличат. В НЗОК ке вкарват адски много пари, които изчезват

190

Анонимен

преди 5 години

При положение че и хляба и ножа са в Техните ръце, а народа няма избор дори на избори-за какво говорим!

189

122

преди 5 години

Тия докато не ни снемат две кожи от гърба, няма да мирясат. Само се питам до кога ще издържи този народ да го яхат като товарно добиче. Народе време е да осъзнаеш и вземеш нещата в свои ръце.

188

Гост

преди 5 години

Който има пари ще живее който няма кучета го яли

187

Христо

преди 5 години

Още пари за крадене,а здравеопазването ще си е последна спирка преди срещата с ония горе...

186

Skk

преди 5 години

Господа министри, депутати и тем подобни управници, като не моете да измислите нищо просто преписвайте, както го правехте в училище. Лесно е отваряте немския или друг работещ модел и го преписвате едно към едно. Топлата воде е вече открита. Ама вие и тива не научихте. Почнахте да премисвате, малко от Италия малко от Германия и от Америка и накрая нищо не излезе един Франкенщайн. И така във всички сектори не само здравеопазването. Вземете препишете всички закони от една нормална държава.

185

Анонимен

преди 5 години

Едни и същи плащат и доплащат, държавата прибира, а *** живуркат! 700000 без здравни осигуровки, а сега дали ще намалеят или ще стигнат 1000000?

184

Анонимен

преди 5 години

Време е в купум да си тръгнат. Толкова безобразия и аз немога да сътворя. Омазаха всичко. Пълна каша е в държавата.

183

Skk

преди 5 години

То освен да измисли нова такса, какво друга реформа измислихте. Та вие се преуморихте, това с таксат и дете би го измислило за 10 мин. Сега застрахователоте пак ще почнат да реват, а 12 лв. Е малко ние ще фалираме за тия покрития трябва поне 100 лв. Да е тая засъраховка. Тоя филм сме го гледали вече с една друга застраховка. А на над стикери от гаранциония здравен фонд няма ли да ни лепите, за да може полицията да ни проверява имаме ли задължителна здравна застраховка., който няма да си стои у д

182

Анонимен

преди 5 години

Баце е пич и нищо подоно! За да даде 10% на държавните служители, ще вземе по 12% от всички! Много хитро нали? Ама 16ти идва.

181

Трол

преди 5 години

Осигурявам се на максималния осигурителен доход или на година държавата прибира от мен, или това са 998 лв на година за здравни осигуровки, ако се добавят и тези 12 лв на месец (12х12=144лв) или на година държавата ще ми прибира 1142 лв на година, а като се разболея ще ме ограничи да използвам само 700 лв, а останалите да си плащам. Не е ли по-добре да взема да си ги спестя тези пари и да не ги давам на държавата, а да си плащам, когато се разболея.

180

Кравата Пенка

преди 5 години

Оставката г-н министър.веднага на масата

179

Рая ли сме ?!

преди 5 години

Революцията е неизбежна, ако България иска да оцелее !

178

Анонимен

преди 5 години

Над 700 лв. ДоплащанеАве психопати колко е минималната а? Колко са високи наемите в България? 300лв. Ток зимата как се плаща с минималната заплата? Та и още одръжки да правят с 12 лв. Карам цяла седмица

177

Анонимен

преди 5 години

Газът поскъпва втори път за 3 месеца.Токът поскъпнаПарното поскъпнабензинът поскъпнаХляБът поскъпнаЗастраховките гражданска отговорност ще поскъпнат свойно

176

Вангу

преди 5 години

Терминал 2.на запад как е ,ние все откриваме топлата н2о.айсифон бе.що няма поИменно здравни вноски и в собственна сметка,а не в обща каца.аман от смотани политици-хитреци

175

Анонимен

преди 5 години

ТОКУ ЩО КАЗАХА, ЧЕ 12 ЛВ ЩЕ Е СРЕДНАТА СТАВКА, КОЯТО ЩЕ ВАРИРА СПОРЕД ИКОНОМИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАЙОНА.ЗА СОФИЯ 25 ЛВ. ЦА ВИДИН 2 ЛВ.