32

Анонимен

преди 5 години

Бизнеса трябва да фалираМасово се произвеждат некачествени стоки и се плаща малко на работниците

31

Анонимен

преди 5 години

И без дъх да останат ми е все едно, да ***.

30

Гогата

преди 5 години

Предлагам да се промени заглавието : "Бизнесът търси квалифицирани роби." Щото такова е отношението към кадрите - нека сме честни !

29

Смешник

преди 5 години

Мързеливи сме били 80% от работа която се предлага е със незаконни условия 6 дневна работна седмица без извънредно заплащане . Завишени работни часове по 9 10 за 700-800лв след като го пресметниш на фона изработени часове и заплата ти идват 3-4 лв на час което за който пуши и цигарите не са а който яде един обяд със едно дюнерче. Заплащане на час както навсякаде във европа . За + часове по голяма ставка . Бизнеса не плаща, укрива данаци , отделно краде държавни пари.....

28

К-н Петко войвода

преди 5 години

Набирам кадри за чорбаджиите да им разкажем играта... заплата я знаете мисля

27

Анонимен

преди 5 години

Интересното е че във фирми, където шефовете не са ***, кадри има.

26

анонимен

преди 5 години

Задъхват се нашите "бизнесмени", но не от свръхпроизводство, а от свръхпечалба, която прилежно подреждат в кутии за обувки, или изнасят от страната! И всичко от гърба на работещите на минимална заплата!

25

Анонимен

преди 5 години

ПРОИЗВОДСТВОТО на какво ?А търговията или грубо казано купи нещо и го продай 2 ,3 или 5 пъти по скъпо и си купи товарна лимузина не е бизнес.

24

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът в България не е бизнес, а "бизнеслък" - едни хора с ориенталски манталитет се правят на бизнесмени, но не се държат като такива, освен че са облечени в костюми. С отношението, което имат към работника скоро кадрите им съвсем ще намалеят. И не говоря само за заплатата, но и цялостният начин, по който ги третират - като роби, без капка уважение към труда им.

23

Патриот

преди 5 години

кадри с 800-1000 заплата ,успех на "бизнеса" от мен!

22

анонимен

преди 5 години

Какви кадри, какъв бизнес? В България няма предприятия, няма работа, не търсят работници, само продавачи и шофьори, които ги сменят постоянно! В провинцията повече от 500 лева не дават! Стига сте писали глупости!

21

Задъхан "бизнес

преди 5 години

Давам цели 700 лева !!!!!!!!!!!!!!!, осигурявам както си му е редът - на минимална - и няма хора, няма и това е! Мързелива пacминa!! Как да въртя почтен бизнес, как?! Почвам и аз като Ветко!

20

Анонимен

преди 5 години

Такива като Бенчу,Миню,Стайко и Вълчу търсят кадри да им работят без пари докато те си купуват коли за по 1 милион евро и строят палати, на всичкото отгоре и данъци не плащат.

19

Анонимен

преди 5 години

"И какво точно трябва да ви се даде пак? 3000 леа заплата за да ми носите касите с хляб по магазините ли?"------------------------------Като разнасям каси, значи ли че трябва да живея на ръба на оцеляването? Робите навремето са имали осигурена храна и място за пренощуване. С 1000 лв това не може да си го позволиме в голям град. А ако ставам по нощите заради хляба ти, ще трябва и да доплащаш. Да 3000 бруто е приемливо.

18

Анонимен

преди 5 години

Да си наемат шведи, немци, французи, гърци, ... ЕС е голям и работна ръка има навсякъде.

17

Анонимен

преди 5 години

Дебеловратите бизнесмени-демократи в България очакват ... това виц ли е? Мисъл и дебеловрат демократ са несъместими понятия.

16

Анонимен

преди 5 години

От ManpowerGroup отбелязват, че бизнесът продължава да изпитва огромни трудности да намери кадрите, от които има нужда.Кажете му на "бизнеса" да вдигнат заплатите, за да се върнат младите и квалифицирани българи от чужбина. То само с лапане не става, трябва и акъл.

15

До циничка

преди 5 години

Това само ли го измисли бе pъ6

14

Анонимен

преди 5 години

До 13И какво точно трябва да ви се даде пак? 3000 леа заплата за да ми носите касите с хляб по магазините ли?

13

Факт!

преди 5 години

Лъжат нищо не търсят на две интервюта съм ходил.Терминалите са изхода от това подобие на държава.