31

Анонимен

преди 5 години

Орлите чистят , защото иначе ,, Човек без капка чест. Без чест ли си? Прави ти чест!" А честен човек да има ще го затъркат тия без чест. Ето ви истина една.

30

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Да не работи и той по някой проект и това да е резултата

29

Никой

преди 5 години

Точната дума за това произведение са "емоционален кьорфишек" и "прах в очите" ... За правото на лош вкус вярно така е, но не и за правото двадесет години да налагаш този лош вкус само, защото някой ти е дал парите да го правиш. Клиф Бъртън свири Шопен преди Металика. Аз не плюя, а предлагам възстановяването на едно хашашинско кредо. Ще дойде време да търсите хашишините може би затова този орден на честта навремето е всявал страх, защото няма значение кой си щом си без чест си заминаваш.

28

нотариално заверено

преди 5 години

Едно добро начало...... а към края присъждат наказателен гейм и 17 000$глоба - колкото и да си гениална И ""извънземна ""........

27

Анонимен

преди 5 години

Бьлгарина не е свикнал да приеме че някой е по успял от него в песента не се говори за расизьм а точно обратното ...и нека накрая да приемат и свикнат с това че Азис е талант признат и че е голям и песните му може да се слушат и сьс сьрцето..а кой не го харесва..много е просто...да не го слуша.Аз го обожавам

26

ШибиРиби

преди 5 години

Тея критици и блогъри са такива нещастници че ако Азис го няма ще умрат от глад. Да вземат да съберат някой лев и да му вдигнат паметник на момчето и да му слагат венци от признателност. Човека е певец а не учител за какви училища говори тоя олuгoфpeн

25

Kris

преди 5 години

ВасеАзис, прочети това, и си го набий, в главата!Слушам,метъл,но няма, да вложа дискриминация и расизъм!Ти,който достатъчно, си компроментирал, музиката, с чалга-поведение и псевдоартистичност, и всички вие, които, станахте известни, само и единствено, с кражба и изпълнение,на чужди хитове,няма как,някой, да те вземе насериозно, с тези напъни!!!Ще те попитам, само едно;Как,не поведе инициатива, да интегрираш,твоите събратя,да работят и образоват, а защитаваш, само подобни с твоя секс ориентация?

24

Анонимен

преди 5 години

Бе тоя някой слуша ли му квиченето ? Оф...забравих за 80 процентните...

23

Анонимен

преди 5 години

Евтина провокация. Текстът е от чалгарски по- чалгарски. Думите на Ванева са ок, но стои като пришита към останалия текст. И изобщо няма идея в този клип и песен - от всичко по малко и накрая едно голямо нищо с претенции.

22

Ako

преди 5 години

Само в България някой може да изкара песен, с която да ни напомня да се обичаме, въпреки различията си и половината *** да излезнат и да хейтват.

21

Jj

преди 5 години

Не харесвам музиката на Азис, но каквото и да си говорим, кой друг предизвиква такива дебати? И кой друг използва популярността си да слага такива социални теми в светлината на прожекторите? Можете да го мразите или не - но истината остава - Азис е влиятелна личност и използва това влияние да ни накара да говорим за истински важни социални проблеми!

20

Анонимен

преди 5 години

Четем и слушаме или за Борисов или за Азес.И двамата са на едно ниво.

19

Мен

преди 5 години

Повръща ми се от тия, жалко че в youtube не мога да филтрирам всичката тая простотия. Ако зависеше от мен тоя щеше да *** камъни в белене, не да е чалга звезда...

18

Men без Wo

преди 5 години

Държава в която Азис е в топ новините е за закриване! Спрете с гнусния PR !!!

17

Анонимен

преди 5 години

Аман от джендърска пропаганда . *** , по *** , най *** , борец за права на псевдо различните.

16

Жеко куршума

преди 5 години

Оххххх, не издържам, пак ще драйфам.

15

Анонимен

преди 5 години

Евтина пропаганда. Но е добре дошла за ***, братята-по-джeндъp на Азис и останалата ***.

14

Анонимен

преди 5 години

В днешния свят белите са различните . Те са само 11% от населението. Какво е взел целия свят да се прави на различен и да се натиска да завладява живота на белите. Като се оплакват , че не са приети и различни , да си живеят с останалите 89 %. Белите хора за екзотичните и реалното малцинство и различните на тази планета. Айде аман от *** пропаганда. Различен ми бил, що , кое му е различното. И като е различен какво иска, социал ли? Ние всички се борим за живота си.

13

Анонимен

преди 5 години

Това е едната половина на проблема, а другата е да ги призове отхвърлените да станат рано, да се обръснат, да идат на работа, да работят 8 часа, да се върнат при децата си и да ги подготвят за училище, да идат на родителска среща и да си перат дрехите редовно, да не пускат силна музика вечер и да не женят децата си на 12 години. Това ще е честното отношение, а да призоваваш за правата им е вече банално и даже тъпо, щото хич не е оригинално.

12

Анонимен

преди 5 години

Кой си слага в днешно време златен имплант ? Кой ? Отговор не искам. Да си говорим пак за различните и техните защитници.