11

Анонимен

преди 5 години

Азис , когато си сложи нормален имплант в устата , а не златен , тогава да вземе да говори за ценности на нормалните хора.

10

Спиро Киров

преди 5 години

тоя пък Кръстев искал да види Азис да говорел в училище за различните...ето още една причина да се сетим за Бай Тошопо негово време такива нямаше да излизат от затворакакто и крадливи министриднес всеки *** е на показ

9

Анонимен

преди 5 години

Хубава работа, ама kaтyнарска.

8

Коце кмета

преди 5 години

Е кой пак е различен и онеправдан? Много еднакви станаха всичките различни бе, еднакво онеправдани, еднакво искат привилегии, еднакво са различни... Че от толкова различни, не се разбира от кой са различни?

7

От медийния бранш

преди 5 години

Чуете ли, че някой е блогър, писател, интелектуалец, социален антрополог и пр., това означава, че е на хранилка в някаква НПО или фондация. Пазарът в България е мижав и повечето медии са на ръба на фалита. Тези, които имат пари, са на олигарси като Пеевски и Прокопиев, или получават субсидии от чужбина по разни проектчета.

6

Анонимен

преди 5 години

AX беше прaв.

5

Анонимен

преди 5 години

Аман от тия различните бе вече започват да ме дразнят .

4

Анонимен

преди 5 години

През този малък град, вървиш човекПревид от две позна ли ме? Напълно смазан след това със тебНе ме позна и по добре.През всеки малък град, върви жена Говори си самаПо спирки и по гари мръзне пак И чака вчверашния влак.Ожених се, разведох се, и пак зарааади тебееееС града преспах , испих света, всичко заааарад тебе.А ти ми каза......Защо забравяш как съм падала, и ставала пред твоя домА ти на топло в него пиеше сутрешното си кафеЖенати заедно с децата ти се радвахте на първи снягА Аз отвън седях премръзнала скрита в някой хол за кой ли път.Ръцете ми от студ премръзна

3

е

преди 5 години

Отдавна не понасям Азис да ми вие като вързана овчарка. Но всеки си има правото на лош вкус...

2

Анонимен

преди 5 години

Повдига ми се.

1

акъл

преди 5 години

И гъзис почна да дърпа за малцинствата по модел на западна европа и америка. Това на запад разцепва обществото и целта е същата тук. Носителите на тези мисли и идеи са както винаги глупави хора от артистичния свят.