36

Матроса

преди 4 години

Кадрови войник и на 46 години шута *** скапаната армия

35

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се направи, те чантаджийте две министерства са напълнили. С тия заплати и по-голяма криза от тая дето беше да дойде, пак няма да има окомплектоване.

34

Анонимен

преди 5 години

А кога ще хстане това и за полицаите ? Че има общини където нема 5 - 6 000 души имат и РУ по МВР, че и още избиратели назначават. От къде пари за този лукс? С нови данъци ли ще ни дерат пак.

33

Анонимен

преди 5 години

Е те милите ***,значи трябва да взимат все по 0 лева,ако е според натовареността

32

анонимна

преди 5 години

До АнонименГлупости!

31

анонимен

преди 5 години

ДО 24 ТИ В КАЗАРМА ХОДИЛ ЛИ СИ ТА КОМЕНТИРАШ. НЕ СИ ЛИ НАЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА БЯСНО ОГРАБВАХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЗА ДА СИ ЗАРАБОТВАТ ЗАПЛАТИТЕ ВОЕННИТЕ АРМИЯТА ТРЯБВА ДА ИМА РЕСУРС КАКТО БЕ ПРЕЗ СОЦА. ТА ТЕ ЕДНО УЧЕНИЕ НЕ МОГАТ ДА СПРЕТНАТ ЗАЩОТО НЕМА ПЪРВО ГОРИВО ЗА КАМИОНИТЕ И ДРУГА ТЕХНИКА. АКО ТРЯБВА ДА СИ ПРАВЯТ ТУРИСТИЧЕСКИ ПОХОДИ ПЕШКОМ МОЖЕ. АМИ САМО ТОВА ЛИ Е КОЛКО МНОГО ДРУГИ НЕЩА ТРЕБВАТ НО НЕМА ПАРИ ОНИЯ ОТ ГОРЕ РЕДОВНО ГИ КРАДАТ И НЕ ОСТАВА ЗА НИЩО.

30

Анонимен

преди 5 години

ИМАМЕ ДВЕ ФРЕГАТИ И ЧЕТИРИМА АДМИРАЛИ.КАК ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛИ ТЯХНАТА НАТОВАРЕНОСТ? СИГУРНО НА КОРЕМ!

29

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно:1. Кога ще бъде разстрелян Мишето с изстрел в тила.2. За какво бни е армия? Вероятно за да пази незаконно придобитото имущество на престъпниците, които ни управляват вече 30 г.

28

500:0

преди 5 години

До ПЕНКОС една дума, трябват ни вагнеровци, щото са супер бойци със супер бронирани каруцил

27

Анонимен

преди 5 години

Заплатите под пагон - според лоялността към братска Русия и Путин!

26

ПЕНКО

преди 5 години

НАЙ *** СГЛОБЕНАТА АРМИЯ НА 6 МИЛ. ДЪРЖАВА !!! ДНЕС СЕ ВОЮВА С РАКЕТИ ОТ ВЪЗДУХА И БРОНИРАНИ СЪЕДИНЕНИЯ !!! ЗА КАКВО СА НИ БРИГАДИ И ТЕМ ПОДОБНИ НАТЮВСКИ ГЛУПОСТИ ??? ТРЯБВАТ НИ СУПЕР БОЙЦИ ДИВЕРСАНТИ -УНИЩОЖИТЕЛИ -ОКОЛО 2000/ПЛАТЕНИИ/ . ТРЯБВАТ НИ ТЕЖКИ РАКЕТНИ КОМПЛЕКСИ -ОКОЛО 40 !? И ТАКА --КОЙ БИ НИ НАПАДНАЛ ,ЗА ДА СЕ ЗАЩИТАВАМЕ , А НЕ ДА ПРАВИМ "СЕКИШ" НА САЩ -УНИЩОЖИЛИ НАШИТЕ СС-23 !?!?!? А НИЕ СМЕ ЗАПАСНЯЦИТЕ ЗА ОКОПИТЕ !!!

25

Nobody

преди 5 години

Значи да се намалят драстично заплатите ако зависи от заетоста.И стига да биете тъпана като посочвате основната заплата....кажете колко взимат чисто?Върху тази осн.заплата се начисляват...за звание..за длъжност..за прослужено време..за стаж...за кво ли не се сетиш. Само начислението за работа в армията е над 30%...

24

Анонимен

преди 5 години

608 лева,ама за десетина работни дни!Не са малко,при положение че и през това време не вършат почти нищо.

23

ПичМъж

преди 5 години

Тече анти българска пропагадна яко и почнаха първо от армията ни мощна и славна....20 хиляди не е армя а гарнизон. Те тия дето знаят как се служи не сте вие нацуонални предатели...споко не българи в българия...бурето с барут гърми и първите сте вие пипнати от войниците...

22

бай кольо

преди 5 години

Съседа е професионален войник в Пловдив.Има 6,5 дка лозе мускатО,тонел.В неделя обра масива.1850кг. от дка.Продаде го на 0.9лв.кг.Значи освен заплата 1000лв. си докарва и допълнително от земеделие.Който не го мързи може и да е доволен от запалатата си и почивките.

21

Анонимен

преди 5 години

350 евро за професионален войник нормални ли сте въобще, като станат 3 500 евро тогава пишете, че търсите хора сега пишете че търсите роби.

20

Анонимен

преди 5 години

най-добре да върнат наборната казарма и да не се плаща за военни, няма смисъл да се плаща по 700лв за войник - по добре за наборник=0лв !

19

Анонимен

преди 5 години

че за 700кинта кой ще дойде да служи, хахаха смешници

18

Анонимен

преди 5 години

То и в частния сектор вече запонаха хубавите места да ги пазят само за връзкари.Частен, държавен - няма голяма разлика. Нали днешните частници (бизнесмени) са вчерашни партийни кадри обучени в корипцията, далаверите, връзкарството и всякакви схеми за назначаване на неслуайни хора. Как да си промени мисленето и да наеме специалисти със способности, като цял живот е живял с връзкарство?

17

Анонимен

преди 5 години

Мой познат е полковник, взима приблизително 3600 лева чисти пари.