36

Анонимен

преди 5 години

За толкова пари - толкова!Чудесни са си стаите - 5 години съм живял в Студентски град, прекрасни години!

35

Анонимен

преди 5 години

Само знам , че доброто образование като ТУ-Мюнхен , ТУ-Дармщад , KIT е много трудно , и 98% българските деца не могат да го завършат..

34

Анонимен

преди 5 години

На запад може да завършите само икономика и да станете колониална администрация при на САЩ в България. от моя клас две наточени момичета бяха приети в ТУ-Мюнхен - информатика и Кьолн - медицина и не завършиха.. Завършиха само - икономисти една Майхаим , една в Нюмберг и един гей в Кьолн.. А наздраве икономист е професия безработен дори в Германия..

33

Анонимен

преди 5 години

Деца, не си губете времето да учите висше образование в България, защото никой по света не го признава.А не го признават, защото много добре знаят как се взима.По същия начин в Гърция, никой не признава лекарите (гърци), завършили медицина в България. Никой не ходи на преглед при тях, въпреки че цените им са от най-евтините.

32

до 33

преди 5 години

Викаш да си стоят тука децата, защото в БГ няма някой, който да е влязъл и да не е завършил висшУ - особено пък ако мама и тате гледат агнета и прасета на село.Щото те и професорите и те хора - огладняват поняккога.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "Който ставал за нещо ходи да учи навън"А теб става ли нещо , от децата ти става ли нещо - сигурен ли си , че ще успееш да заършиш на запад , или децата ще завършат..Тези които ходят да учат в чужбина са същите негодници - учат икономика че е най-лесно .. на 30 човека студенти българи в Германия един учи за инженер.. За последните 10г. физика в Германия са завършили 2-*** българи

30

Анонимен

преди 5 години

ВСЯКА ГОДИНА Е ТАКА!!ВСЕКИ ОЧАКВА ДА ПОЛУЧИ УБАВО!!!НО КОЛКО МУ Е ДА СЕ КУПИ ЕДНА БОЯ И ДРУГИ ДРЕБНИ РАЗХОДИ!!!ТОВА Е ЕДНА СТАЯ И БАНЯ ЗА ОПРАВЯНЕ !

29

Анонимен

преди 5 години

Ами взема се една шпакла и се сваля ронливата мазилка, маха се плесента със спей с белина, изчаква се ако има още плесен пак с белина, и след седмица-две се шпаклова. Манините дечица, като нямат пари, ама наровци с претенции излизат на свободен наем или търпят. На всеки му е ясна ситуацията.

28

месара

преди 5 години

ами тия бъдещи висшисти да земат па да си чистят стаите! ама па как да чистят, те на село така са си свикнали да живеят, в мизерия!

27

Анонимен

преди 5 години

Който става за нещо, отива да учи навън.Тук остават утай ките на обществото. Бъдещите апаратчици на ГЕРБ, които разчитат да се издигнат с много навеждане и ли зане.

26

Бат Митьо

преди 5 години

Много поздрави на Домакинката на 26-ти блок :))))))))))))))))) Голям купон беше, за 1 гаца картофи си живях като Симеончо 4 години. Плащах наема на цялата стая за да живея сам. Оставих в стаята 70 ракиени, 150 бирени бутилки и скъсана пружина на леглото /от напъване/ да си ги почистят новите младежи. Такива работи!

25

Рентиер

преди 5 години

Тия са големи наглеци. Пристига гащника от село в София и настоява да му се предостави хубава квартира срещу 30 лв. на месец. Това няма как да стане.

24

Анонимен

преди 5 години

Ходят да учат в София заради евтините общежития , а ТУ например има всички в повече отколкото им са мераклиите.. Ако общежитията са колко в Германия никой няма да учи в София , Аз например щях замина за Германия..

23

Бай

преди 5 години

Те пук едни студенти....90% са от село и кат дойдат у студентски град се разгащтват...момичетата ги минават по няколко пъти на нощ и стават *** до 2-та година. Секс купони до ранни зори. Пияни гампали, миекащи търсят си боя, повърни около сградите, яко чалга и побойща, после къртят цял ден у кревата кат порове, а на лекции одят само балами и зубъри. От село мъкнат пукница и йедене в буркани иначе кат излезнат на диско гоуеми играчи!

22

Анонимен

преди 5 години

В Германия дори в Магденбург , Дрезден - Източна Германия пак е 260-280 евро.. В Източна Германия е все тая дали си на квартира или в общежитие ..

21

man

преди 5 години

никой не е длъжен на безделници да осигурява добри условия. Ще бачкат докато учат и ще идат под наем. И да, възможно е и се прави от много от студентите.

20

Анонимен

преди 5 години

Бедняците навсякъде живеят мизерно. Този свят е за богатите.Кой ги е карал да идват в София. Да си бяха стояли по селата.

19

Р Е Ш Е Н И Е Т О :

преди 5 години

Нощувки по 10-12 лева в частни апартаменти и къщи за гости.В цената влизат: ток, вода, интернет, телевизия, паркинг ...Ползва се и кухня за разлика от скъпите хотели.Чистичко и приятно !И един съвет от мен:Не ползвайте посредници като Триваго, Грабо и д-р., които ще ви вземат комисионна за нищо.В чичко Гугъл пишете Нощувки и името на съответния град и се свързвате директно със собственика.Правите си резервация и всичко е ок.Евтино и хубаво !

18

до 18

преди 5 години

Напротив, учил съм 3 години в Утрехт и 1 в Амстердам. Май ти не си наясно с наемите в Холандия.

17

Анонимен

преди 5 години

Виновна е комунистическата система!