26

Анонимен

преди 5 години

Само Президентът Радев мисли за обикновените българи.ГЕРБ са слуги на Пеевски, Гелаа, Черепа, Златев и Олигархията.

25

Байфидан

преди 5 години

До 26. А бе, казах ти, че си глуппав. Първо, никой не знае в стаичката как гласуваш, второ, даже не си си направил елементарния труд да провериш как са гласували ромит, ама си плямпаш. Ей, аман от креттени в нета.

24

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са хванали за гушата администрацията и ако не гласуват `правилно` остават без работа. Водят ги под строй да гласуват. Ромските махали също. ги обработват първо преди да гласуват.

23

Винету

преди 5 години

До 20 чалга писач. Хи-хи, събуди се, сънуваш.

22

Анонимен

преди 5 години

Стотици пъти, защото стотици пъти го правиха. ГЕРБ си купува цели ромски махали и това и децата го знаят.

21

Анонимен

преди 5 години

И какви `зулуми` направиха?. Зулумите бяха, че Орешарски свали цената на тока, и поиска да тегли заем от 4 ЧЕТИРИ милиарда. Дойде Борисов и дигна цената на тока с 10% и изтегли 16 милиарда.Но Борисовите изцепки не са `зулуми`. Щом Тиква ги прави са правилни.

20

Байфидан

преди 5 години

До 18. И тази опорка за фалшивите протоколи и бюлетини сме я чели стотици пъти. Само че официслно уличените в изборни измами досега са лица от БСП и ДПС (иначе всеки като теб може да си говори каквото си иска). А и ГЕРБ, ако си забравил, спечелиха през 2009, 2014 и 2017, когато не бяха на власт. Тъппанар.

19

Анонимен

преди 5 години

Българинът иска умен,знаещ и влиятелен държавник и не иска партии,водачи и компаси.

18

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори БСП- 8% Герб- 9% партията на Р.Радев- 20% Партията на С.Трифонов-60% Кoмунистическата мафия нека го оплюва като чалгар, но със всичките си пипала -бсп, герб, дпс,абв, радев ... събрани заедно няма да му стигне процентите . и го знаят

17

Валери

преди 5 години

До 15. И ти си поредният, омръзнал ни драскач с рефрена "всеки друг, само не тиквата". Ами нали го видяхме този всеки друг - Орешарски на БСП и ДПС? Сложиха ти Пеевски за шеф на ДАНС, направиха един куп зулуми, накараха сума ти хора да протестират всеки божи ден и накрая аут. Явно много хора не мислят като теб (и добре че), и пак си избират който трябва.

16

Анонимен

преди 5 години

Фиданчо, знаеме как гласуват един милион. С подправетни или направо сменени протоколи. Цецо, освен с апартаменти това му е другата специалност.Ако Борисов се махне ще се види каква радост ще е.А ти какъв цвят анонимник си?

15

Байфидан

преди 5 години

До 13 анонимник. Да бе, няма българин, който да харесва Борисов и като дойдат избори един милион гласуват за него. Айде стига с тая мантра, че Боко ни носи само хаос и упадък.

14

Анонимен

преди 5 години

Поръчкови статии за телета от КОРУМПИРАНИ медии с рефрена "Няма алтернатива на Тиквата....................ЖАЛКИ СТЕ!!!ИМА алтернатива и тя е КОЙТО И ДА Е, САМО НЕ Тиквата защото още 2-3 години и всичко ще се срути ТОТАЛНО!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Как пък не пуснаха до сега един политолог, който да не харесва ГЕРБ и Борисов. Смешни и жалки телевизии. То затова вече никой не гледа политически предавания.Едно време се нагледахме да ни повтарят като кречетала колко добър и безалтернативен бил социализма. Сега същите простотии с ГЕРБ. а ПОСЛЕ СЕ ФУКАТ, ЧЕ НЕ БИЛИ КОМУНИСТИ. Те са си като две капки вода. И политолозите им от едно котило.

12

Анонимен

преди 5 години

Никакъв Борисов не желае българинът отдавна. Господин Ганев просто не смее да го каже, а и кой ще му разреши. Няма човек вече, който да харесва Борисов. Докога ще ни пускат само такива политолози, които се чудят как да *** ***. Борисов ни докара до тук. Да сме последни в Европа. Трябва да сме пълни *** да искаме ГЕРБ, КОИТО НИ ЗАГРОБИ. а СЛЕДВАЩИТЕ МИНИСТРИ ЩЕ СА ТОЧНО ТОЛКОВА НЕКАДЪРНИ КАТО ПРЕДИШНИТЕ по традиция.

11

Анонимен

преди 5 години

Щом пожарникар, прочел една книга през живота си е без алтернатива, значи с България е свършено...

10

Анонимен

преди 5 години

До ПрофесорДааа,двете Златки,Сузанита и Азис.Барабар със Славчо и Шкумбата.

9

Анонимен

преди 5 години

До 7Вие сте съучастници на Мафията!Нали андрешковския ви ген без корупция е застрашен от изчезване.

8

Професор

преди 5 години

Алтернатива на Бойко са Динко, Дриско, Митьо Очите, Митьо Пищова, Стоян Златния, Петното, Ценко Чоков и т.нт.

7

Анонимен

преди 5 години

Баси, Бойко няма алтернатива!Това значи че като народ сме ударили дъното и копаем ли копаем!