35

Ха-ха

преди 5 години

Жа.бари,продължавайте да гласувате за извратени типове от рода на Макарон и Халифатът ви е в кърпа вързандо десетина години!Впрочем,като чуеш тоя "велик" език и в следващия момент очакваш взривове и/или употреба на хладно и огнестрелно оръжие.....

34

Анонимен

преди 5 години

Francia e zagubena!

33

Евроатлантик

преди 5 години

Важно е стрикно спазване на евроатлантическите ценности на арабите във Франция.

32

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно, при положение че във Франция е пълно с араби. Оказва се, че арабският език е третият по разпространие след английския и френския, официален език и лингва франка за всички араби от Северозападна Африка до Персийския залив и Индийския океан. Официален език е в 26 страни и признат малцинствен език в още 14.

31

До Анонимен 31

преди 5 години

Първопричината за внос на араби беше това, че на Митеран му трябваха избиратели. Докара тези и им даде френско гражданство, а те от благодарност гласуваха за него и дадоха възможност на социалистите до голяма степен да съсипят Франция.Сега са нужни и работници, вярно е.Но зад всеки арабин-бачкатор стои многочисленото му семейство, което е на социал. И за около 40 г. бяха съсипани френските соц.фондове, а сривът в битовата култура е чудовищен. Арабските гета станаха фактор в битието на Франция

30

До 38

преди 5 години

Има по-ефективен начин - спри му соц.помощи и, ако не е работило, за да се осигурява, не му давай детски надбавки и други помощи за отглеждане на деца. Ако няма спестявания или ренти, с които да се издържа, отнемаш му детето и после да получи присъда - тежка глоба, отработена чрез принудителен труд заради това, че създава дете без да има възможност да го издържа. После пак чрез принудителен труд да отработва издръжката на детето в соц.дом.Няма друг начин за справяне с този тип ***.

29

Анонимен

преди 5 години

Всъщност аверчето е прав. Борете се с религиите и престъпността чрез образование. Ние сме в подобна ситуация с бозавите. Ако успеем да ги натикаме в училище и стават хора полезни за обществото. Проблемът е, че арабинът по-нагло животно от римлянина и е възможно дори това да не проработи. Но трябва да се опита. Образованието и отдалечаването на гнусните религии от властта е измъкнало Европа от тъмните векове.

28

Не е, е Не?

преди 5 години

Да бе да, ама двойното отрицание си е потвърдително и в този случай, за жалост!:(

27

свинята

преди 5 години

само скоро да не забраните консумацията на свинско в Европа, щото ям поне по 1 кило на ден, без свинско много бързо ще се радикализирам!

26

Не е , е Не?

преди 5 години

Ан,29, един познат отговаряше на въпроса какво правиш? със ,Седим на "тефтерич" и ядеме "платно". Колко китайски да знам извън шегата, че забравихме български?

25

Анонимен

преди 5 години

Ж.Ж. искаше да сме франкофони.Обаче не знаеше че във Франция са две основни племена, франки и гали.Ако бяхме взели езика от галите щяхме да сме какви? Гал,фони!Не е моя шегата.На известният хуморист от в.Стършел, Уважавам го.

24

Анонимен

преди 5 години

На Френската икономика й трябват работници ,Бившите колонии на Франция са идеалният резерват за това!Всичко друго са тинтири -минтири!

23

Анонимен

преди 5 години

До муспиПритеснявам се за теб. От кога не си си пил хапчетата?

22

Анонимен

преди 5 години

Един е Айляк и Мохабет е неговия пророк.

21

Анонимен

преди 5 години

Светът изтрещя!Русия се готви за война защото са гладни.Няма по-върл престъпник от гладният престъпник.

20

Анонимен

преди 5 години

Какво ще кажете ако всички започнем да учим германски?

19

lelka

преди 5 години

Това е един от езиците на бъдещето. Между другото в Германия вече почти официално се говри за въвеждането на Байряма като национален празник. А също така и никой от сега царуващите германски политици не се осмелява да каже, че ислямът не принадлежи на Германия.

18

Панама пейпърс

преди 5 години

Китайския и Руския са си престижни отдавна.

17

Анонимен

преди 5 години

Ето един министър с реална визия за бъдещето на страната.

16

:(

преди 5 години

Сега някой "учЕн" от БАН да не вземе да кандидатства пред някое НПО за финансиране на проект за изучаване на ромски език от българчетата? С аргумента, че така ще повиши езиковата им култура?Няма да се учудя, ако се чуе за подобен проект, като знам какви ду//***//давски проекти се пробутват от БАН-аджиите-хуманитаристи, само и само да се подмажат на новите ни Големи братя и да докопат допълнителни пари ...