10

Анонимен

преди 5 години

Ако човек се разтърси детайлно из Гугъл за преплетките на Младен Маринов и Мето Илиенски, когото е охранявал, става ясно как някой усърдно е чистил.Днес из всички пеевски медии на властта върви изпраната биография на Младен Маринов.И никой не се сеща дори за съвсем скорошната пародия издирване и разследване на шесторния убиец Росен Горския, където лъсна безумната профи катастрофа на главния секретар на МВР Младен Маринов.Честито ви нов МВР министър. Това не е държава, а ко чина.

9

Анонимен

преди 5 години

Главният секретар на МВР Младен Маринов още като дете мечтаел да стане милиционер. Сам го казва в едно интервю в медия на Пеевски. Затова на 15 години постъпва в сержантското училище в Пазарджик. После станал шофьор на Мето Илиенски, едно от емблематичните лица на ъндърграунда.

8

Анонимен

преди 5 години

Яко се трие от коментарите, ама яко! Явно вече се вземат мерки! И да трите и да не триете, плачевната истина е видна от снимката с просто око!

7

Анонимен

преди 5 години

що бе кво му е на човека ?!?!?! . научи се вече да се кашля в шепата си .. Часовник си купи . Почна да си мие очите сутрин

6

до 6

преди 5 години

Първо беше шофьор на Маджо, но за кратко.Повече стаж има като шофьор на Мето Илиенски.Нека бъдем точни все пак.А Боридсов беше шофьор на Маргините, после малко и на Тодор Живков и на Царо, който го вкара в Политиката, правейки го Главен секретар на МВР без нито един ден трудов стаж.

5

Маджо

преди 5 години

Браво Младенчо, гордея се с теб.Един ден и Премиер можеш да станеш.Като Бойко, дето ми паркираше Мерцедеса.

4

Анонимен

преди 5 години

КАКВА ТОЧНО Е ПОЛЗАТА от смяната на камилите в кервана, след като водачът на кервана си остава същия - доказан ***, лъжец, увъртач и крадец.

3

Мето Илиенски

преди 5 години

ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ!!! *пуска сълза в амфетите*

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1При нас рано дойде. Филма "Идиокрация" още не е остарял, а се сбъдна.

1

Анонимен

преди 5 години

Шофьорчето на Маджо, колко е гордо.Един ден и то може да стане Примиер.Както шофьорчето на Маргините.Живеем в Държавата на победилия *** оти зъм все пак.