262

Поручик Ржевски

преди 5 години

Пак сме на потъващия кораб.Русия и Китай са във военен съюз, това е главната и най-важна историческа новина.Оттук насетне пожелавам много здраве и щастие на НАТО.

261

Анонимен

преди 5 години

Ми той и Сесесерето постоянно дрънкаше оръжие пък накрая се предаде без бой. Същото ще стане и с националсоциалистическа Русия, но този път вожда Путин ще отговаря за военни престъпления, а не като Голбачов да си доживява старините необезпокояван от никого.

260

Анонимен

преди 5 години

До Ким Чен Ун1941-1944 Северна гърция и македония бяха български благодарение на Хитлер.За съжаление после дойдоха руснаците.

259

Анонимен

преди 5 години

Хляб и зрелища за руския народ, само дето хлябът свършва.Медведев:"Денег нет, но вы держитесь здесь, вам всего доброго, хорошего настроения и здоровья"

258

niki

преди 5 години

Зор му е на Путин, хората взеха да недоволстват, особенно след пенсионната реформа и на малкия лилипутин му идва нагорнище и единственото, което го спасява в момента е демонстрацията на военна немощ... няма да е за дълго.

257

Анонимен

преди 5 години

Като няма какво друго да демонстрира, показва си... Моля, продажните русофили да не пишат глупости. Истинската мощ е на запад и това не са оръжия, а децата, капиталите, имотите и бизнесът на управляващите Русия. Война няма и не може да има, защото ще загубят всичко което са създали и откраднали през годините от нещастния руски народ, а меренето на пушки е като меренето на п...и

256

емиграция

преди 5 години

Аха....Световна война...Ще му се на Путин...Пусто и дърво..

255

Анонимен

преди 5 години

За 15 минути в Сирия американците направиха на кайма 500 руски *** заедно със 150 бронирани машини. От тук лесно можем да сметнем, че 36000 машини ще бъдат разфасовани за 60 часа. 36000/150*15 за 3600 минути или за 60 часа. Освен машините ще има към 200000 груз 200.

254

Така е

преди 5 години

Бих препочел да пише: Русия демонстрира голямата си икономическа мощ.Ама нейсе...

253

Отговор

преди 5 години

До Ким Чен Ун 256 То Хитлер добре е мислил , ама Англия и Америка му развалиха плановете .За това сега руснаците искат да ги унищожат.

252

Ким Чен Ун

преди 5 години

До до 260 Ти не си *** ти си придворен шут и нищо не знаеш за тази спогодба ,прави разлика между спогодба и договор бре .А аз я имам, свалена тази спогодба и я пазя

251

Анонимен

преди 5 години

Лелеее 36000 машини от които 18000 влекача и всички се движат едновременно. НАТО ще се наcepат от страх.

250

до 260

преди 5 години

***, ПО-СКОРО ТИ ТРЯБВА ДА ГО ПРОЧЕТЕШ! ТОЗИ ДОГОВОР ЗАСЯГА ТЕРИТОРИИ, КОИТО РУСИЯ ПОСЛЕ ЦЕЛИТЕ ГИ ОТКРАДНА!

249

Марсоходът Кюриосити

преди 5 години

Никоя сериозна държава не приема насериозно икономическия лилипут Русия с БВП равен на испанския! Нека се пънат рашките, докато други движат световния напредък и колонизират космоса. Островите Тонга може и да се впечатлят, хахаха!

248

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе те Руснаците да не са като Германците дето ограбиха България от 1941 година до 1944 година за над 30 милиарда лева със спогодбата Нойбахер по сегашен курс за над 10 милиарда евро .Чети за тази спогодба в интернет .За да видиш как се ограбва държава която след това не може да се възстанови цели 25 години .

247

Ким Чен Ун

преди 5 години

До БДЖ Простия ,така си мислиш ти ,първо гледай клипове за нея пък тогава ми ги сравнявай като пътят Кричим - Девин .А ти явно си от този край щом като споменаваш тези два града .Понеже навремето многократно съм пътувал по този маршрут от Северна България през Пловдив та до Смолян и Мадан . Там уж хората са по умни ,но ти явно си изключение някакво .

246

До 256

преди 5 години

БЕЗ "LEND-LEASE" НЕМЦИТЕ ЩЯХА ДА СМЕЛЯТ РУСИЯ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ

245

Анонимен

преди 5 години

Рашките пак избиват комплекси. Като не могат да се похвалят нито с икономическа, нито с полова мощ, демонстрират военна.

244

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе така мислеше и Хитлер при курската дъга ,ама му излязоха 10 хиляди танка все закъсали му се видя нанагорно тази битка в която той си загуби всичката тежка техника . И това беше началото на неговият край .

243

БДЖ

преди 5 години

До Ким Чен УнУмния, Транссибирската "магистрала" е като пътя Кричим - Девин.