282

Анонимен

преди 5 години

Доналд Тръмп, ако успее да вкара сатанистите на клановете Буш и Клинтън в затвора................ще е голям успех!!Тия сатанисти , дето си направиха една секта "Череп и кости" и подпалиха войни в Сирия, Либия и Украйна...................ако не хората, Бог ще ги осъди!!!

281

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са принудени да се защитават, защото наглите англосаксонци от Америка и Англия водят много агресивна политика и преминаха всякакви граници.Франция пък води лицемерна политика, както винаги е било, знаем си ги лицемерите в Париж!!!

280

вгз

преди 5 години

Още от Петър I руснаците изостават от останалите страни. За това се налага царя да отиде да се обучава навън, а след това да се върне в Русия и да реже бради.Той е рязал брадите, но главите, които са ги носили, са си възпитали децата и до ден днешен по същия начин, че обикновенният човек е крепостен селянин и така го възприемат и до днес.Фундаменталният въпрос, който трябва да си поставите е: Life or Жизни?КЙакъв е вашият отговор?

279

XA-XA-XA

преди 5 години

Коментар от "South China Post":Предвид изумителното икономическо изоставане на Русия от Китай и демографската криза, разпростряла се от Калининград до Владивосток, тя съзнателно се съгласява с ролята на младши партньор на Пекин заради запазването на власта. "Изток 2018" символично ще запечата тази зависимост."

278

Анонимен

преди 5 години

Истинският конфликт не е м/у Русия и САЩ, ами между корпорациите и масоните , от една страна и обикновените хора по цял свят от друга страна.Според мен и Тръмп, и Путин разбират това, но няма да имат сили да се справят с глобалистите, масоните и корпорациите, които като октопод са превзели целия свят!!

277

Анонимен

преди 5 години

БВП е една огромна манипулация.Колко пъти да ви го повторя, за да го разберете с чугунените си демократични глави??

276

Анонимен

преди 5 години

Не се карайте, и двете велики сили............Русия и САЩ се подпомагат от извънземни, просто руснаците са си намерили по-технологично напреднали извънземни......защото Путин е много по-красив от оня предишния грозник на САЩ............черния президент Барак Обама.Пък и извънземните разбират кой иска да унищожи цивилизацията и кой иска да я запази!!

275

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са най-добри във военните и космическите технологии!!

274

Анонимен

преди 5 години

една от най-хубавите български поговорки е 'с чужда пита помен прави'. и гледам всякакви комплексари, които тръгнали да си сравняват китайски, американски, руски, немски армии, сякаш са наши. и спорят, и се задъхват как 'били победили през 1945 или през 1989''. страната ни точно заради такива винаги е страдала и ще продължава да страда - те вероятно дори не знаят откъде идват дядовците и бабите им. но са по-големи руснаци от путин и по-големи американци от тръмп.

273

BG

преди 5 години

Само за война мислят. Народът ще яде пушки !

272

вгз

преди 5 години

Китай участва в учението с 3200 войници. WTF? По техните стандарти, за елементарни неща пращат по стотина души да ги правят, където ние пращаме само един. Сега са пратили 3200, все едно в ученията участват 30-на души...

271

вгз

преди 5 години

Смях голям. Русия с БВП колкото провинция в Китай, прави общи учения с китайците. Да не би да е решила да се присъедини към Китай?

270

Анонимен

преди 5 години

точно като павиани сте- от страх такава гюрлутия дигнахте. Обръщението ми се отнася до всички американосмукатели на хранилка, цунидупета и др. подобни. И да знаете че Деветия кръг е резервиран за предателите и няма да има кой да ви защити когато дойде момента

269

Анонимен

преди 5 години

До 287"Боби" е спец по алхимията. Може да ти обясни как от китаец и руснак може да се получи ново поколение "Новичок" за противодействие на НАТО в Сибир !

268

Анонимен

преди 5 години

До 281Отговора е във въпроса ти - 1 000 НАТО'вски танка се равняват на 35 000 руски кютуци !Както виждаш, руския Гулаг е този, който се страхува от НАТО !

267

До 273

преди 5 години

"Били български? Не, драги, ние изпълнявахме само срамната роля да окупираме тези земи" Поне не бъди толкова очевиден, антибългaрски ***...

266

Анонимен

преди 5 години

А НАТО с 1000 танка, двата от които български, какъв ще го държи...

265

Поручик Ржевски

преди 5 години

Абе анонимен 277, като Русия е 9-та дупка на кавала, защо след всяко нейно военно учение НАТО започват да се събират и да се чудят как да отговорят.Едва ли правят така при военни учения в Зимбабве?Не се правете на по-прости отколкото сте...

264

Анонимен

преди 5 години

Братушките голям го вадят ама е много мек.

263

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 274То аслъ само това ви остана на путинопитeците да разчитате на монголците да ви върнат славата. Всички се подиграват с Русия, само рашките и техните предани слуги българските русофили не могат да разберат, че Русия е 9-тата дупка на кавала и нищо не зависи от нея. Мъчат се да я докарат от дрънкане на престаряло ръждясало оръжие.