302

Живко Йорданов

преди 5 години

Военни маневри, а обикновените руснаци с в каменния век! Как ще води война Путин, срещу НАТО при 70 милиарда бюджет срещу 716 милиарда само за САЩ?! А за сравнение по времето на Горбачов, когато съветската армия не беше в най-добрите си години, бе 300 милиарда за Русия срещу 200 за САЩ?

301

Едо

преди 5 години

1) РУСИЯ Е ВЕЛИКА ЯДРЕНА СИЛА, СПОСОБНА ДА УНИЩОЖИ ЗЕМЯТА 100 ПЪТИ И , РАЗБИРА СЕ, РУСОФОБСКИ НАСТРОЕНИТЕ КРЕЧЕТАЛА, ЯВНО, ВЗЕМАЩИ СЕ МНОГО НАСЕРИОЗНО, НО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ, НЕОСЪЗНАВАЩИ С КАКВО СА СЕ ЗАХВАНАЛИ. НА ДУХОВНО ПРОСТИ НЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ РАЗУМЕН СЪВЕТ. НЯМА КАК. 2)БЪЛГАРИЯ Е В ГОЛЯМА ОПАСНОСТ И СТРАННО, КАК СЕ ДЪРЖАТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, ПРЯКО ОТГОВОРНИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ -ВИЖТЕ ИМ ГОЛИТЕ *** НА КАМИЛСКИТЕ НИ ПТИЦИ. КУДКУДЯКАТ, КУДКУДЯКАТ, ДОКАТО ГИ ИЗКУДКУДЯКАМЕ.

300

Рушофил

преди 5 години

Рушняшките политици са много добри- затова не им трябва оръжие. Нека си носят обаче вазелин- добрите политици трябва да имат повечко от него.

299

Оху

преди 5 години

Няма ли да пуснат онова кюмбе,дето очади Средиземноморието та да се посмеем малко!

298

Юстас

преди 5 години

До Анонимен_777Глупости !

297

Во Нгуен Зияп

преди 5 години

До extremistКазваш голям им бил военният бюджет на янките. Що не ми каза, че това е толкова важно бре? Аз откъде да знам? Имаше един пленен пилот с много сладко дупе (скоро умре), моите момчета го правеха редовно щастлив и той все "бюджетаааа" викаше, чудех се защо. А то защото техния военен бюджет бил 200 пъти по-голям от нашия.

296

Мл.

преди 5 години

Който не може да се хвали с интелект и култура,се хвали с тояга и мускули.

295

Анонимен

преди 5 години

В статията не пише, че са участвали и 3200 войници от китайската армия.Защо?Уж за изграждане на добри връзки между двете държави.Да ама не!Китайчетата проучват!Ще има Крим ваш,Сибир наш!

294

баба мара

преди 5 години

русия е заобиколена от ***-оти натьпкани с орьжие и какво да стои и да гледаняма да се повтори 2 своина 20 милиона жертви заради печалбите на круп и тисенсега заради печалбите на впк на сащ русия китаи и индия заедно срещу световнотозло наречено сащ

293

Анонимен

преди 5 години

Тези маневри съживяват икономиката на Запада. Заводите за памперси работят под пълна пара, на търговските щандове се появиха опашки от желаещи, да си ги купят. Съживява се и транспорта, от производителите до населените места. Шофьорите превозващи памперси спират в крайпътни заведения, хапват, пият кафе или кола, ето ти и този бизнес живнал. Сервитьорите се виждат с пари, купуват нови дрехи, развива се и текстилната промишленост.

292

Пухчо

преди 5 години

какво ги гледате че си меря *** и едните и другите са врагове български и никога не са ни мислели доброто. те си ги мерят - ние го от останалите мекушави като нас го отнасят

291

Анонимен

преди 5 години

До extremistна русия не им трябват самолетоносачи, защото няма да нападат никого и няма да правят локални войни по света! трябва им оръжие за защита и наказание на агресора!

290

Анонимен_777

преди 5 години

До extremist:''САЩ ПРЕВЪЗХОЖДАШЕ СССР 17:1 С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И 15:1 ТОТАЛНО'' ?? Aйде' лягай си че стана късно...!

289

extremist

преди 5 години

В УЧЕНИЕТО КОЛКО САМОЛЕТОНОСАЧА ЩЕ УЧАСТВАТ

288

extremist

преди 5 години

Русия демонстрира голямата си военна мощ - КОЙТО ИМА С КАКВО ДА ПОКАЖЕ ВОЕННА МОЩ ПОКАЗВА....САМО МИ Е ИНТЕРЕСНО:ХРУШЧОВ КОГАТО СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ ВОЕНЕН ЛИДЕР НА КЕНЕДИ, САЩ ПРЕВЪЗХОЖДАШЕ СССР 17:1 С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И 15:1 ТОТАЛНО . ДНЕШНИЯ ВОЕНЕН БЮДЖЕТ НА САШ Е ДОСТА ПО-ГОЛЯМ ОТ ВРЕМЕТО НА КАРИБСКАТА КРИЗА. ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ

287

Анонимен

преди 5 години

До USAЕх мечти....

286

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 370Много скоро..................съотношението на силите бързо се променя!!Всичко се крие от нас, обикновените хора.Дава ни се само половината истина!!

285

Анонимен

преди 5 години

И кога ще стане това?

284

Анонимен

преди 5 години

Започва началото на края на САЩ................Русия и Китай са новите световни суперсили.

283

Анонимен

преди 5 години

Я прочетете за сатанистката секта "Череп и кости" в САЩ..........създадена в университета в Йейл.............от там са излезнали над 50 % от президентите на САЩ...............пък после пишете за това, колко са лоши Русия и Путин.Руснаците ги знаят тия неща..............но вашите тикви са затъпели до безкрайност.