47

Анонимен

преди 5 години

един хляб само поскъпна с 30 стотинки ето хи 7 лв па месец.й останалото..ток.парно.други храни..

46

Анонимен

преди 5 години

Преди години в един пенсионерски вестник прочетох следната мисъл "Когато страха от смъртта стане по-слаб от страха от живота избухва социална революция" С това непрекъснато обедняване този момент май наближава. Като качиш заплатата с 10 % , а голямата кошница на потреблението поскъпне с 15 %, и това се повтори много пъти след време ти причернява.

45

Гост

преди 5 години

Вдигат минималната заплата и тръбят, че видиш ли, това е голямо постижение! Другите заплати обаче не се вдигат, ще дойде момент когато пак ще стане ясно, че над 50% от работещите получават минимална РЗ! Всички други цени обаче растат! Това увеличение на МРЗ се стопява веднага с покачването на ток, вода, гориво и храна. Ние пак сме на същия хал. Управляващите следват политика на владеене на масите в подчинение, като ги държат бедни, но това ще им изиграе лоша шега... Минаха 30 год., гоним нови 45

44

Анонимен

преди 5 години

С темповете, с които растат цените, след две години парното ще надхвърли 200 лева, а бензинът 3 лева.

43

Анонимен

преди 5 години

В МВР СЕ ВОДЯТ НА ЩАТ (НАРОЧНО НЕ ПИША "РАБОТЯТ") 60 000, от тях 30 000 полицаи и 30 000 чантаджии.В МНО се изхранват 36 000 души, от тях 25 000 под пагон и 11 000 чантаджии.Министерствата и агенциите са задръстени с безполезни и ненужни хайлази на прехрана .- калинки, султанки, балдъци и прочее ститутки.Имаме си и Министерство на нищоправенето, създадено специално за изхранването на Лиляна Павлова.В Нар. събрание на 240 депутати имаме 700 обслужващи: "експерти", повечето от тях са роднини

42

Анонимен

преди 5 години

Миналия ден тук пишеше:Газът в Турция поскъпва с 14 %, Какъв ужас!!!А в България очевидно е само цветя и рози.И *** герберасти.

41

Анонимен

преди 5 години

До бай Тодар...бананите.....А нали само турската лира девалуираше и ние се радвахме а тя каква била.

40

Анонимен

преди 5 години

За какво вдигат заплатите, като веднага вдигат цените. Нека някой да опита да обясни. Какво се постига, нищо. Взаимно се лъжем.

39

Анонимен

преди 5 години

Е сеа ке оправим демографията като сменим географията.сънувах че един ден чудото на природата остава сам в страната на чудесата даже без цецка и цецко.но се събудих и не видях края

38

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОДа ! Пожелаваме ти , поне 3 бежанци да си ги гледаш у вас - препоръчано от Меркел !

37

Сата НАТО

преди 5 години

Докато Меркел ни хвали, значи сме на прав път. Другото са битовизми.

36

месара

преди 5 години

Ама пак ще изберем герб, нали де билчета

35

Кратун

преди 5 години

Със 7 лева на ден предполагам? Пишете така, че нищо не ви се разбира. Едно към гьотере. Ама какво се чудя, премиер и министри говорят така, че какво остава за обикновени журналисти. Лека полека се превръщаме в държава на ***.

34

Анонимен

преди 5 години

ИЗПУСНАЛИ СА ДВЕ НУЛИ.. ИЗДЪРЖКАТА НА ЧОВЕК СКАЧА СЪС 700 ЛЕВА !!

33

Виготура

преди 5 години

З последните 10 г населението на страната е намаляло с 500 000 - смърт, емиграция, ниска раждаемост, висока заболеваемост, обезлюдяване на села и малки и средни градове. Населението в детеродна и трудоспособна възраст намалява най-бързо. След 30 г живот ще има само в 4-5 града в страната. Ние сме обречена държава. Защото сме уникално п.рост народ!

32

Дебелия

преди 5 години

Америка, Европа, ГРОБ и техните партньори загробиха народа!!!

31

Бг дебил

преди 5 години

Честито на печелившите .

30

Варан

преди 5 години

На е сме обречени,какво сте се захванали за Б.Б. Той не наглася резултатите от изборите,с неговата дясна ръка Цвъки,така че и да гласуваме или не е ясно кой ще спечели.За съжаление е така в най-бедната и корумпирана държава, наречена Абсурдистан.

29

Анонимен

преди 5 години

Явно друже те мина като пън гузен негонен 5000 лева бре какъв народ има

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27А ти ще хванеш ли сопата? И какво конкретно ще стане като хванеш сопата знаеш ли? Ще напечаташ пари,ще свалиш ценита не газа,на горивата,на ел енергията? Много сте ербап пред компютрите,ама на две магарета сламата не можете да разделите!Преди да хванеш сопата,трябва да знаеш,какво ще се случи след като я пуснеш!