107

Кой е Р.Радев?

преди 5 години

Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Р.Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и други афери

106

Анонимен

преди 5 години

А нещо за катастрофата на тате каза ли Радев ?

105

до 107

преди 5 години

Партизани с нежни имена :)

104

Анонимен

преди 5 години

Добре че е Иво Христов да му пише речите и пере гащите на тоя, че иначе и за доставчик на пица няма кой да го вземе

103

До 105

преди 5 години

"Бенчо, Вълчо, Ветко, Маринка, Миню... ах, майко мила..." Всички са от БКП/БСП!

102

До 48 - ТИ СИ ЛУД

преди 5 години

Банкерът Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Протестът се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев. след срещата им в Парачин. Уговорени с Василев са стратегията и финансирането на протестни акции срещу ГЕРБ, които се организират в момента в социалните мрежи.Г. Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от собственика на КТБ. Георгиев е участвал и в предизборната кампания на Т.Дончева.

101

Анонимен

преди 5 години

Бенчо, Вълчо, Ветко, Маринка, Миню... ах, майко мила...

100

Ива

преди 5 години

Поредната доза празни приказки на Радев, колкото да не го забравиме, толкова е безличен милият :)))

99

Анонимен

преди 5 години

Бойко взе да рита спонсорите на Крни, олигархчета със селски имена и Радев изрева от болка

98

Анонимен

преди 5 години

Русофилите заложиха на кремълския парашутист Радев за сваляне на българския Премиер Борисов, но това не им се отдава, защото и последния бедняк не иска да има нещо общо с руския Гулаг. По воя си личи !

97

Анонимен

преди 5 години

Изглежда че някой се опитва изкуствено да вмени, че се искат избори. Гражданите НЕ искат избори. Герб си работят добре. Строят на всякъде , опъват администрацията да работи , еврофондовете се сипят . Не виждам причина да се ходи на избори и да плащаме пак милиони и пак да гледаме кибабчита по бузлоджа и кварталите . Накрая играчите пак ще са същите.

96

Анонимен

преди 5 години

Имаме умен президент, но за съжаление в парламентарна република, каквато сме ние, президентът не е част от трите власти и на практика има по-скоро представителни функции, а не властови правомощия. Жалко, че Радев се възприема като издигнат от БСП, които са същото зло като ГЕРБ (и като всички други в Народното събрание).

95

Анонимен

преди 5 години

Добре, Радев е на тази синекурна чиновническа длъжност, иначе можеше сума ти е порази да направи с този агарешки нрав. Къде ходи - вреди ! То затова и ВВС'то е на тоя хал !

94

AZ22

преди 5 години

Резидента какво друго да каже?!? Решетников не е дал сигнал още... ...!

93

Rust

преди 5 години

Тоя предния почитател на "Президента"... Как можа на седем реда да направиш 24 правописни грешки???

92

Анонимен

преди 5 години

Това е президент за вътрешна консумация,нищо повече! Къде отиде,къде се показа,къде бе приет,къде блесна! Занимава се с пъдарщина! За нещо повече се изисква да е от сой,с природен интелект,с родословно дърво,с потекло! А тука ми хвалите сина на бай Петко зарзаватчията,където е учил войска!

91

Синята каска спи

преди 5 години

най-после надпартийно поведение. към всичките партии е обръщението на Президента.да и е рално при такава ситуациа нито една партия да влез в парламента с достатъчно мнозинство за стабилен кабинет.Борисов неможа да оцени кои в неговата чета са гадовете и се остави да му копуват острови вили и да го возят като чукла за показване нанасм натам.дори Бойко да емигрира при любимите му арабски мустакто танцьорчета това което остави е за съд.погледнете: БСП неподавали оставки след катастрофи?маниполира!

90

Анонимен

преди 5 години

До избирателРешенията и делата на избирателите е причина за този разговор и положението, до което сме се докарали. Не очаквам да го разбереш Е съжалявам, че не ме влече да съм пъдар, за да ме избираш.Има хора, които разбират това, което пиша. Аз не съм виновен, че ти не можеш.Мир.

89

Анонимен

преди 5 години

До ХАХАХХАХАТе РОВЧ не можаха да осъдят, ти за техноимпексова.Още малко ще кажеш, че и кирето добрев не е пренасял мангизи през границата.Ми то и Бенчо и Митьо не са спонсорирали БСПто.

88

Анонимен

преди 5 години

Провинциален президент! Първите седем години от живота са най важни,а той ги е прекарал на село! И това му личи за съжаление!