34

ЗЕЛЕнко

преди 5 години

Аз пък си мислех, че мутиралият роднина на Чебурашка (вероятно е от Чернобил), ще почисти за един ден, а пък то ...

33

Анонимен

преди 5 години

Това, което ще спаси планетата ни от ***, е възпитанието на децата, в това да пазят природата и да не я замърсяват! А не след дъжд - качулка!

32

Анонимен

преди 5 години

Свободни съчинена обслужващи гнусни интереси

31

vili

преди 5 години

В горната част на статията пише че е холандец. Отдолу в статията пише , че е норвежец. От морска болест ли страда или е гмурец . Превода е с гугъл.

30

Анонимен

преди 5 години

Някакъв некадърен превод- само 8 тона годишно пластмаса в океана не е проблем.Има и други глупости.

29

Анонимен

преди 5 години

До (^_^)а аз не разбрах страда ли от морска болест или е гмуркач!?!?!?

28

Хххх

преди 5 години

До РашкоНикой не казва че момчето се опитва да прави нещо....но неговото избретение няма да спре нито да намали замърсяването......Това избретение не може да премахне замърсявания трупани с години...А тоя избретател знае ли че пластмасата се разбива на микроскопични частици които се поглъщат от рибаъа планктона и попадат в хранителната верига...Трябва глобално решение на проблема а не някаква тръба.

27

Хххх

преди 5 години

До Анонимен 20Алооо какви килотони.... 1000 тона са си хиляда тона а не килотон...килотон е мерна единица за силата на експлозив...експлозия от килотон се равнява на силата на взрива на 1000 тона TNT.... тръгнал си да сочиш с пръст ама самия пишеш глупости.

26

Хххх

преди 5 години

Е вярно че не са 8 тона, ама и Вие си напънете мозъка за да предположите че става въпрос поне за 8 милиона тона

25

Ffff

преди 5 години

Големи вериги, сред които и гиганти като МакДоналдс и Старбъкс са на път да премахнат пластмасата за еднократна употреба като сламките, например......Смяяяях...пластмасовите сламки са най-опасни...дебилските компании които въведоха пластмасата за еднократна употреба се големите "борци".....и без това ги отбягвам тия вериги продаващи ***...особено МакеДоналд

24

Анонимен

преди 5 години

Как може да питаш норвежец или какъв? Боян си е цисто българско име.Пак се доказахме ние бугарите.

23

Анонимен

преди 5 години

Осем (8) тона годишно; Ало, Джесиката, какви ги пишеш, бе, моме; ми то толкова предават на вторични суровини *** в София САМО за ЕДНА седмица.

22

Добре де

преди 5 години

защо пишете като ***. Боян е холандец или норвежец последно? Знаете ли колко смешно малко количество са 8 тона годишно. По-голяма подигравка с четящия човек не бях срещал отдавна.

21

Анонимен

преди 5 години

До аз-ътПич, стига злоба.!

20

(^_^)

преди 5 години

Холандец или норвежец е Боян не разбрах?

19

Анонимен

преди 5 години

8 ТОНА НА ГОДИНА Е ЕДНО АБСОЛЮТНО НИЩО ТОВА СА 8 КАМИОНА ПЛАСТМАСА!!!САМО ИНДИЯ СИГУРНО ИЗХВЪРЛЯ ПЛАСТМАСА В ОКЕАНА ГОДИШНО ПОНЕ 1 КИЛОТОН!(1000ТОНА)

18

нооо

преди 5 години

До анонимен 16 За съжаление САЩ излязоха от всички климатични споразумения , дреме им на 1% богаташи за останалите 99 процента от населенето

17

(-_-)

преди 5 години

Изобретението се нарича водородна бомба и работи безотказно. Много е арогантно да бориш следствието, а не причината.

16

Анонимен

преди 5 години

Ниско интелигентни хора пишат глупави статии.Жалка работа.В океана имало 8 тона пластмаса и в същото време на всяка минута се изхвърлят в океана по един голям камион с пластмаса.????Ще си помисли разумен човек че голям камион товари по 5 грама пластмаса.Нивото на журналистиката в Бг удари дъното (проби Марианската падина).П.П. Обзалагам се че писалият (преписалият) материала като чуе Марианската падина свързва името с ВОД алкохолна напитка.

15

анонимен

преди 5 години

По-добро е от това Путин да показва военната си мощ! Все пак има хора, които мислят за бъдещето на света!