11

Анонимен

преди 5 години

Неприятна случка но все пак шофьора е постъпил човешки! Бог да прости жената!

10

Анонимен

преди 5 години

И мен скоро ме бутна (но леко) един бус. Седях зад него и той изведнъж тръгна назад, но внимателно и бавно, така че не успах да падна. Шофьорът се усети и ми се извини. Не го виня, защото не ме е видял. И аз карам кола, но при липса на тотална видимост какво се случва отзад трябва огромно внимание. Най-добре е да не се застава изобщо зад каквото и да е превозно средство.

9

Анонимен

преди 5 години

В това селце има 20 човека как пък този успя да нацели бабата. Коли няма никакви откъде искочи този че и на задна е карал. Язък за бабата можеше да поживее още поне 15 години те по онзи краи са дълголетни и работят на нивите.

8

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

колата на кой заден е, да неа иван пудрата? или има неко нова звязда? читалищна работа.

7

Анонимен

преди 5 години

До ЗДПЗащо си се кмплексирал така? Отпусни се, никой не те знае и не се интересува от теб!Не се срамувай, а се пробвай пред публика в комедията. Бива си те;)

6

до 5

преди 5 години

До ЖоПрав си.Много опасна маневра! Може да има дете отзад и ти не го виждаш ,защото е ниско !

5

ЗДП

преди 5 години

Няколко полезни съвета към цъpвyлите за шофиране в града:1 На кръстовище се спира на поне една мотика разстояние от предния автомобил.2 При движение дистанцията е препоръчително да бъде поне колкото кон с каруца.3 Кръглият знак с червен Х на син фон не означава паркинг.

4

Жо

преди 5 години

МАНЕВРАТА "заден ход" се извършва бавно и с повишено внимание. Според Закона, ако нямаш видимост, трябва да намериш човек, който да застане отзад и да ти помага при движението на заден ход.Отговорността винаги е на водача. Съдът приема, че другите участници в движението не могат да предполагат, че ти ще се движиш назад.

3

Анонимен

преди 5 години

Тия пък , в това забутано село как успяха да се уцелят?

2

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, шофьорът е невинен. Асфалтът е виновен, да се вземат веднага проби. А и да не забравяме, че на *** баща му с мощния си мерцедесл помля един инвалид и си излезна чист като момина сълза, щото не е кой да е. Промяната на Радев и нейните ефекти върху клета майка България са ФАКТ! халал да ви е!

1

месара

преди 5 години

аре стига с такива статии бе! деца не се ли раждат, нещо хубаво не се ли случва в държавата?