29

Анонимен

преди 5 години

Водата мокра ли е ?

28

Iceblast88

преди 5 години

Цялата история е ясна - понеже въпросните "бизнесмени" са спрели да се отчитат пред началниците от БКП, затова младежкото БКП (ГЕРБ) спеши калинките си да отидат да им напомнят за ангажиментите им към партията майка. А цирка се прави с 2 цели - да се замаже очите на раята и да се отчете дейност пред евросатрапите. През това време БСП и ГЕРБ (младежкото и дъртото БКП) са седнали да си поговорят с тези и други "бизнесмени" за това, че не е хубаво да не се дава дължимия процент на партията майка.

27

Анонимен

преди 5 години

- Тате, реших да започна работа в организираната престъпност. - В държавната или в частната?

26

Анонимен

преди 5 години

ИСТЕРИИТЕ НА ЦВЕТАНОВ ОТ ПРЕДИ СЕДЕМ-ОСЕМ ГОДИНИ СТРУВАХА МНОГО СКЪПО НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ.Разните там октоподи и паламуди яха предназначени за щараните.Сега нещата се повтарят.

25

Перко

преди 5 години

Евала му на Кирчо Добрев. Кара само с лидерската заплата от БСП. Не се занимава с бизнеси да не го праснат и него

24

Дедо

преди 5 години

И БСП,и ГЕРБ - всите за яли от тази софра,ама ВСИТЕ!Волтер го е казал най-добре:"Когато става въпрос за пари,всички сме от една религия!"

23

Бургазлия .

преди 5 години

Препрочитайки някой коментари по отношение на последната шумна показна ПОЛИЦЕЙСКА аКЦИЯ В Пловдив и Карнобат иизвършените уволнения и наказани полицаи в Харманлли.Някой настояват за уволнение на цялото ръководство на РПУ .Атова което се случва в Пловдив и Карнобат от колко време са настоящите полицейски шефове на заеманите длъжности .оооооооСамо от Пловдив колко хора са издигнати на ръководни длъжности в МВР Винпром Карнобат не е отднес и вчера а от време когато шеф на РПУ е Калоянов сега ОДП

22

Ха Ха

преди 5 години

Има ли политически чадъри над богатите бизнесмени?А има ли вода в морето?

21

Анонимен

преди 5 години

До азИмам усещането, че "ударените" бизнесмени са все близо до една партия, която напоследък направо изпадна в бяс.Ами са точно от тази партия.Това е известно на всички.Мафията това е БСП!

20

Много просто

преди 5 години

Има ми, нали всички са подчинени на БСП.Как според вас се пълнят партиините каси?Баламите работят за червените милионери, които не им плащат осигуровки и ги водят на минимална заплата, за да укриват данъци и със значителна част от тях да пълнят партиината каса на БСП.В замяна прокуратурата, която също се владее от БСП не закача червените милионери.В това време *** социалиста чака БСП да дойде на власт и да вземе парите на собствените си кадри.

19

гражданин

преди 5 години

Защо забравяме кой е този който проеждаше показните полицейски АКЦИЙ то не бяха една две и и повече но всички завършваха с оправдателни присъди и накрая виновни се считаха Прокуратура Съд Следствие МВР се прочу с тезата Ние ги хващаме те ги пущат .

18

Анонимен

преди 5 години

КУПУВА СЕ- АГЕНЦИЯ ЗА СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ- ТЯ СЛЕДИ ДАЛИ СЕ ВЛАГАТ ПАРИТЕ КОИТО СА ФИКСИРАНИ В ДОГОВОРА.

17

Анонимен

преди 5 години

УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- ОТ 1.1995-2.1997Г- БСП, ЕКОГЛАСНОСТ И БЗНС А.СТАМБОЛИЙСКИ- ФАЛИРАЛИ 12 БАНКИ, ИЗЧЕЗНАЛИ 100 МИЛИАРДА ПО ИЗНЕСЕНИ ДАННИ НА Р.ГЕЧЕВ ЗАМ МИНИСТЪР ПО НАЦ ТЕЛЕВИЗИЯ, 1 ДЛ 3000 ЛВ, 1ГМ 1000ЛВ, 5 ДЛ СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА- ТА СЛЕД ТОВА ЕДНИ ШАФЬОРЧИТА И СПОРТИСТИ СЕ СЪБУДИХА ЕДРИ МИЛИОНЕРИ КОИТО СТРАННО КАК СИ БЯХА НАПАЗАРИЛИ ЕДНИ ДЕСЕТКИ СТОТИЦИ ФИРМИ, ТЪЙ НЕ РАЗБРАХМЕ КАК ЛИДЕРКАТА НА БСП Е ПРИДОБИЛА ТЕХНОИНПЕКС ЗА СУМАТА ТЪЙ КАТО МАСОВО ПОЛУЧАВАХМЕ СРЕДНО 5 ДОЛАР

16

Анонимен

преди 5 години

Ало завод не се купува за 1$. От кой и да е.

15

Анонимен

преди 5 години

До15. Малко си чел. Имаше ги с имена в Труд1993г. После агентите част от тях 1995г. Повтори се 1998г.

14

а

преди 5 години

А ги посочете тея кредитни милионери от ДС! Всички само дрънкат и никой нища конкратно не казва. Ай посочете имена,дайте - тоя купи тоя завод,оня купи другия,пък ги посочете ,че са от ДС. Иван костов ли е от ДС,Филип Димитров ли , Зелю зелев ли ? Кой ? Много лесно е да кажеш ДС и толкоз,няма име няма виновен,просто песен.

13

До 12

преди 5 години

Ми ти като толкова много разбираш я кажи що цялата ГЕРБ е все от комунисти и хора на ДС ?

12

Дзъ

преди 5 години

Ооооооо не, няма чадъри! Има паравани

11

Анонимен

преди 5 години

До11 Какво се правиш , че неразбираш. Или се интересуваш от последните 10г. Прехода е като в Русия. И това е от самото начало. Нито една партия до сега не отстрани ДС от управление, направи малка секумонизация и без никаква лустрация. Кредитните милионери са от ДС.

10

ееееех

преди 5 години

*** що все има коментиращи дето все опитват да завъртят всичко към БСП /не че те са цвете/ ? От 10 години управлява ББ. а преди това беше и главсек. Е като плащаш за "чадър", на кого плащаш ? Сигурно плащаш на опозиция,не на управляващи?