12

Мичмана

преди 5 години

Като протагонисти в класическа драма ще развличат публиката, да не се вторачва много-много в евроскептиците. Макрон и Меркел са в един отбор

11

Наблюдател

преди 5 години

Чудесна евродвойка са!

10

Евролюб

преди 5 години

До Анонимен 4Разпространявате фалшиви новини. Макрон не е канил мигранти във Франция. Него го нямаше в политиката в пика на мигрантската криза. Ако искате да правите услуга на ГЕРБ като прехвърляте вината на тяхната Меркел на други, има достатъчно поводи да го направите с коректни факти

9

Анонимен

преди 5 години

ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ Е НА СЕДМОТО НЕБЕ ТОЯ ГЕРАНТОФИЛ КОГАТО СА ЗАЕДНО С БАБИЧКАТА САМО ПРИ ЕДНО ТЯХНО ЗДРАВИСВАНЕ И ПОЛУЧАВА ОРГАЗЪМ!

8

Анонимен

преди 5 години

БАБОЛЮБЕЦА Е НИКОЙ В ЕС!ЩЕ ИМА ЛЕКИ ПРОМЕНИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НО МЕРКЕЛ ПАК ЩЕ ИМА ЦЯЛАТА ВЛАСТ :D ТАЗИ ЩЕ СЕ КОАЛИРА И СЪС ЗМИЯТА ПРЕДЛОЖИЛА ЯБЪЛКАТА НА АДАМ НО ЩЕ ОСТАНЕ НА ВЛАСТ КАКТО В ГЕРМАНИЯ ТАКА И В ЕС ПАРЛАМЕНТА!!!!ЗА ДА ИМА ПРОМЯНА ТРЯБВА МЕРКЕЛ ДА Я НЯМА НО ТОВА ГО РЕШАВАТ ГЕРМАНЦИТЕ!

7

Анонимен

преди 5 години

Макрон предложи куп важни неща за реформа на Еврозоната, което включваше и бъркане по- дълбоко в немския джоб в замяна на политическо единство, но не стана. Паричките са най- важни!

6

Анонимен

преди 5 години

Меркел са заминава завинаги в Близкия изток,Макрон в Африка.Там да правят политиката си.В Европа са излишни.

5

Анонимен

преди 5 години

Борели се били срещу популистките партии! Хората питахте ли ги какво искат!? Унгария, Австрия, Холандия, десетките милиони във Франция, сега в Швеция! На хората им писна, и това не са "групички" а милиони граждани отвратени от масовото финансирано и организирано ислямизиране от тия двамата на снимката с парите на Сорос и Ротшилд! Виждаме за кои интереси се борите! Долни ***! А пък тук ДПС били либералните! Шайка финансирана от Турция да работи против България! Орбан е много нужен сега!

4

Анонимен

преди 5 години

Единственото спасение за Европа е Орбан да й стане лидер! При това незабавно!

3

Анонимен

преди 5 години

Кой с кого ще играе няма никакво значение и двамата са вредни за ЕС. Именно заради техните покани Европа е наводнена с брадати "лекари и инженери" крайно време е да им бият шута.

2

Анонимен

преди 5 години

Щом Детска Педагогическа Стая е единствения либерал от България това е много показателно за мнението на българите. Това е партия в която не можеш да членуваш ако си с чисто досие

1

Анонимен

преди 5 години

А всеки нормален жител на Европа трябва да е срещу двамата! Особено срещу дойч бабето, която заля Европа с пришълци!