140

за Р.П.

преди 5 години

Росен Плевнелиев е политически труп..............да си гледа синоптичката Деса и да не се излага повече...............помним какви глупости правеше, знаем и за ибвързаностите му с мафиотския кръг "Капитал" и зависимостта му от олигарсите!!

139

Нико

преди 5 години

Пази боже , тоя *** да дава акъл той в семейството си не може да се оправи една го парясала другата шантавелка с какви роги го е накичила той тръгнал с мечката мед да яде амуджу гуджу рогат

138

Анонимен

преди 5 години

С каква готовност само е положил българските национални интереси в нозете на господарите си. И май докато беше министър си спретна къщата на черноморието в зона, където строежите са абсолютно забранени! Добър личен пример от човек, който само плямпа за принципи, морал и чест.н. Истински бг политик!

137

Obo San

преди 5 години

Този пудел не става за нищооооооо...!

136

east

преди 5 години

Какви смешници пишат тук ! Не ставал бил Плевнелиев за нищо ! Само че, човека е богат, с голям бизнес. Кой, от вас, умници и перфекционисти, има неговото ниво ? Дишате му прахта и му завиждате ! Продължавайте !

135

Анонимен

преди 5 години

Тоа па *** само ни го показвате. А той от своя страна дрънка само глупости.

134

Пак пропаганда

преди 5 години

Цитат от статията : "Президентът Росен Плевнелиев " На това му казват "фейк нюз" и пропаганда ! Правилното е : Бившият президент на България . !

133

случая в Бяла???

преди 5 години

Долен интригант, мижитурка.Трагедията в Бяла беше заради непълнолетен шофьор дето не можа да спре камиона си и блъсна автобуса от зад.Кой според теб трябваше тогава даси подаде оставката???

132

ген. Радев

преди 5 години

"Мисля, че всички трябва да пазим авторитета на бившия държавен глава дори когато той самият не знае как да си го опази".Това каза Президента днес, достойния, умния, интелигентния човек.

131

Анонимен

преди 5 години

Нашият м-р Бийн получи опорни точки и отработва хонорара.

130

мдааа

преди 5 години

Българският " мистър Бийн" нещо пак го активираха , дали понякога се слуша какво говори ???Нормален човек не би говорил подобни неща???? Вярно , прибира в джобчето много парички , ама се събужда съмнение , доколко му е здрав разумът Въобще има ли човек , който да му чете или слуша глупостите ????

129

дедо Ташунко

преди 5 години

От това полуинтелигентче нищо не става. Нито кол за ограда, нищо. Отвори ли си устата - теква мътен порой от глупости. Сигурно и памперсите на бебето си е некадърен да сменя.

128

анонимен

преди 5 години

ОТ ТОЯ НИЩО НЕ СТАВА!!!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че му се плаща. Роско заработва като лобистче на САЩ.

126

Анонимен

преди 5 години

САМО ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КАЗАНОТО ОТ ПЛЕВНАЛИЕВ: ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ ЛИ Е ТОЛКОВА ТЪПИЛИ НЯКОЙ МУ ПЛАЩА???

125

Bad Company

преди 5 години

Руските *** вият на умряло:)

124

анонимен

преди 5 години

ТОЯ ЩО НЕ СЕ ЗАЕМЕ С ПРИГОТОВЛЕНИЯТА ЗА БЕБЕТО И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ВЕЧЕ, ЗА ДА НЕ ПОЛУЧАВА НАЙ ОБИДНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ. МАРШ В КЪЩИ И СТЯГАЙ БЕБЕШКАТА СТАЯ.

123

бай Вълчо от Хисара

преди 5 години

Разочароваш ме Росене.Дай нещо ново. Измисли нещо за жена му, децата или кучето му.Някаккъв нов компромат измисли ,защото този с Русич вече не хваща декиш

122

зашлевила???

преди 5 години

Да, Русия зашлеви България, а не Радев.Зашлеви България и всички българи заради идиотщината на такива долни американски мекерета като теб, Цв. Цв, Соломон Паси, външните министри на ГЕРБ, Симеон Дянков и всички знайни и незнайни продажници на родината ни дето сте на хранилка на Сорос, САЩ и още куп "организации' които работят срещу България.

121

:))

преди 5 години

Росицаааа липсваше ми :))))))))като видя тази муцунка и почвам да се хиля :)))))) Днес-а, благодаря, оправихте ми деня :)))))))))))))))))))) шута на БГ :))))))))))))