20

Анонимен

преди 5 години

зашлевила е много меко казано, направо му се изтаковаха на сурата, ама то така като лижеш здници, трябва да очакваш и ......... :)

19

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-великата държава в света, Радев поне опита, а ти не опита и през цялото време плюеше Русия и им спираше проектите я си виж рейтинга бе жендър.

18

Професор

преди 5 години

България е Парламентарна Република. Съвсем в реда на нещата е Парламентът да се свика на извънредно събрание и да гласува импийчмънт за Радев. След това да се гласува назначаване на Господин Плевнелиев за Президент. Мисля, че ще мине с гласовете на ГЕРБ и Патриотите.

17

Неутрален

преди 5 години

Няма друг бивш президент, който така яростно да говори срещу приемника си. Такова публично посмешище в никоя държава няма. Докога г-н Плевнелиев ще продължавате с тези помии срещу лицето на българска институция. Късата памет е пагубна за народа. Да си припомним първите 2 години от мандата на г-н Плевнелиев - добре че я имаше Маргарита Попова, за да разберем, че имаме президент, а не ***. Иначе, ще запомним Росен Плевнелиев с любовите му с Деси Банова, явно тук се справи най-добре.

16

Анонимен

преди 5 години

До 15 ГoшуОоо ! Добро утро женди. Вече си на со ро со и д на линия

15

Анонимен

преди 5 години

и двамата са под чехъл !

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя червей наясно ли е, че Руси досега показваше само отбранителни ракети. 3а пръв път Русия показа нападатеЛни ракети лично на терориста от САЩ Какъв Радев какви 5 лева, Путин не се занимава със държaви от четвъртия свят

13

Гoшу

преди 5 години

Правилно е всичко, за което говори. Най-успешния ни Президент. Хич не му пукаше от джуджаka и всеки ден му сипваше да яде :))) И за катастрофата е прав - БСП като бяха на власт оставки нямаше, а сега Боколина цели трима ще махне. Толуп Боко се очертава като все по-слаб и компромисен опортюнист. За Прецедента Зелен Чорап Радиф също е прав - особено оня руския владика какво го направи...сраааааам. Май жена му- джендъра Десо с широките рамене, дето е глътнала ***, тя управлява :)

12

Пешо

преди 5 години

Изводът е, че с дезориентираната си позиция *** не може да е обединител на нацията. Не му достигат нито интелект, нито кураж. Партийната му обвързаност също го тегли надолу.

11

ист

преди 5 години

Плевнелиев е единствения достоен президент на България по време на прехода.Радев е кръгла нула пред него, но с огромни претенции без покритие.

10

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали Русия е зашлевила Радев, но със сигурност българския народ зашлеви Роско!

9

Анонимен

преди 5 години

***, гледай си бизнес парка и не се навирай където не ти е работа! На теб не Русия, народът ти би такава звучна плесница, че ще я помниш цял живот! Ти си олицетворение на цялата мутропитешка далавераджийска схема!

8

Анонимен

преди 5 години

Та кой се вълнува от сламената кукла Плевнелиев? Не го навирайте в очите на хората, че позицията съвсем издиша. Ако има някой "зашлевен" от Русия, то това са плънките на сегашното ни марионетно правителство.

7

Анонимен

преди 5 години

Ахаха тоя май бавно схваща, Русия не поднася кафета на никой дори и на САЩ.

6

Анонимен

преди 5 години

Недоразумението пак се показа! На това нищожество, сигурно още го болят краката от стоене на колене, и кръста от кланяне! Отвращаващ плазмодии! Ти ли точно имаше добро име в Европа!? Беше станал за смях на вън и на собственият си народ! На никой не се харесват тия които пълзят като червей и се подмазват както него през всичките му години на президент! Чешкият президент го нарече ***! Беше станал за смях пред света! Да престанат да занимават хората с това продажно псе

5

123

преди 5 години

По-голям шамар на интелектуално ниво никой не е нанасял на народа като избора на това природно недоразумение като прецедент... И не трийте коментари,с които 99% от българите са съгласни.

4

Разочарован

преди 5 години

То и аз бях разочарован от Президента Плевнелиев по време на мандата му, но не съм обикалчл сутрешните блокове да разказвам колко не става.

3

Анонимен

преди 5 години

Радев нито веднъж не падна до там да му отговаря. Хигиена спазва човека.

2

Анонимен

преди 5 години

Щом няма да влиза в политиката (не че от него зависи), да спре да обикаля студиата. Каквото можа -направи го. Сега да диша и да напъва...

1

Анонимен

преди 5 години

тоя лявоотиентиран хомо , докога ще се излага бре