34

Анонимен

преди 5 години

Става въпрос за оказване на влияние на това КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ отпуснати на неговото Министерство. Дали чрез КОРУПЦИЯ са дадени на приближени фирми с нагласени обществени поръччки, за това за неупражняване на контрол за качествено изпълнение, затваряне на очите за конфликт на интереси и т.н.т.

33

Анонимен

преди 5 години

До 7Ами те такива са 80 % от населението у нас, дето нищо не разбират и трябва да им се обяснява и вярват на всяка лъжа, която им поднесат. Какво не разбираш, че едни обществени поръчки се дават на едни приближени кръгови от хора, парите се спестяват и отиват в едни джобове, правят се некачествени пътища, контрола е от техни роднини, а министрите ни чули, ни видяли, ни контролирали подопечните си. Жалка работа, от която 17 човешки живота бяха загубени. Може и още да има.

32

Анонимен

преди 5 години

До 17Алтернатива има и образованите хора я знаят, това са ДСБ, "Да, България"и "Зелените". Това са истински десните партии. А ГЕРБ и БСП са едно и също.

31

шматка

преди 5 години

До 32Не може да го жертва(сега)защото няма заместител.Такъв се изгражда с години.За пример проследи кариерата на самия Боко.Следващите избори ще бъдат много интересни.На "фронта" ще има изтъркан Борисов провалени Патриоти и рухнало БСП.Дано не съм лош пророк но ми се струва че ни предстоят лоши времена (създадени от задкулисието) за да може новия "Политик-спасител"да се появи на бял кон.КОЙ ще е той.Идея си нямам

30

Анонимен

преди 5 години

За да спаси проекта ГЕРБ, задкулисието, което всъщност управлява България, ще жертва Борисов. Той вече е напълно амортизиран, изиграл си е ролята и трява да слиза от сцената, защото съвсем скоро публиката ще го освирка.

29

Анонимен

преди 5 години

ОЧЕВИДНО Е, ЧЕ БОРИСОВ ВЕЧЕ НЕ Е СПОСОБЕН ДА УПРАВЛЯВА.

28

Анонимен

преди 5 години

Такова нещо като край на коалицията няма да има.Правителството ще изкара пълен мандат.Добро, лошо, това е!И аз мисля, че трябва да си изкара мандата.Тия простотии с избори през половин година както ги мисли БКП въобще не са добре за страната.Като искат власт, на следващите избори да я спечелят.

27

Гробокопач

преди 5 години

До ВангаВанга... хахаххахаа. Виж сега, мойто момче, ОФ 'Борисов 3" е в патова ситуация. Ако одобрят оставките, Симеонов си тръгва, ако не одобрят оставките Бойко и Сидеров си тръгват;))) Да не говори, че НФСБ, стожерът на "Борисов 3" поставиха една купчина неизпълними услоивиуя към ГЕРБ, за да останат в управлението.

26

Анонимен

преди 5 години

До ВангаТой ще изкара ама матряла дали ще изкара, обаче защо ходи в Израел дали от там не му заповядаха да се омита немедленно.

25

Гробокопач

преди 5 години

Днес, 10 септември, Съдбата ще се изгаври с Отечествено-фронтовското правителство, наречено по-модерному "Борисов" 3. Разминаването идва от това, че се почива в неделя, а не в събота;))) Запекът и мъката по изхождането на ОФ "Борисов 3", додея на всички, но такае, като няма вяра и жертва! Затова всенародните тържества, ще са дълги и тежки, някои ще пият от мъка, а други, ще ме псуват и не само...!

24

Анонимен

преди 5 години

Какви избори? Какво драматизирате толкова? Никой няма да се оттегли от коалицията. Това са циркове.

23

Ала-Бала

преди 5 години

В. Вацев каза, че ако Борисов иска да запази властта, може да направи поне 1 от две неща. Не ги каза публично, защото не бил съветник. А си мисля, че 1 -то е да смени Цветанов.

22

Анонимен

преди 5 години

Червен Колю е станал още по червен.Вече не е социолог, а комунолог.

21

гост

преди 5 години

Червен Колю да ги говори тези глупости на Бузлуджа,там ще му повярват.

20

Анонимен

преди 5 години

Избори не променят нищо ама абсолютно нищо, системата е сбъркана. Какво заначи Приватизация да си продадат хората завода за да си купят господар ! От комунизъм скочихме във див феодализъм, дори не е капитализъм. A демокрация не значи абсолютно нищо, това вече е една дума без грам смисъл не само у нас, а в целия свят.

19

Анонимен

преди 5 години

Вярно е че няма алтернатива, както няма алтернатива за глупостта и овчедушието на българина, ето затова ви управляват мутри и пионки на корпорации.

18

Винету

преди 5 години

Какви са тези смешни социолози? Никога нищо не познават. Особено червен Кольо.

17

Анонимен

преди 5 години

Ако тримата министри останели, това било краят на управлението. Глуппости. И да останат, и да ги сменят, това управление си продължава, защото няма алтернатива.

16

Анонимен

преди 5 години

Ко става,, давайте крачета да бягаме ? Горанов и той да не e за оставка и също министъра на образУванието ?

15

Изнервен

преди 5 години

Червен Колю пак се е изпразнил тъппо. А бе, пишман социолог, не разбра ли, че БСП няма дс дойдат на власт.