22

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам му на този Чобанов от цялото си сърце и душа най-тежки болести за него и цялото му семейство. Нагъл лъжец

21

Анонимен

преди 5 години

ЧОБАНОВ ТОКУ ЩО КАЗА, ЧЕ ИМА 2800 СВОБОДНИ МЕСТА В СОФИЙСКИТЕ ДЕТСКИ ГРАДИНИ.

20

ьхь

преди 5 години

Ей кореняци софиянци. На повечето от вас радителите са я от Подгумер, Кокаляне или Мировяне и тн, но си говорите глупости за селяните превзели града ви. Проблема е че в БГ има само София, Варна, Бургас и Пловдив вече, хората от останалите места с какво са виновни, че в селата няма дори училища, да не говорим за градини. Техните деца защо да не ходят в София да речем за да учат. А защо се хабите тогава за Пирин да речем и твърдите че БГ е на всички, а не на банскалии, ама София си била само ВАША

19

Ами, просто е...

преди 5 години

Детските градини у Софето не стигаЗа селянчетата....

18

хайде

преди 5 години

всички за си отидат по родните места превърнаха града ни на ***

17

otgovarqm

преди 5 години

До Анонимен"80% от градинките са от татово време, когато се раждаемостта беше над 120 000 деца годишно и имаше места, сега раждаемостта е около 64 000 деца годишно, строят се безчет детски градини и няма места. Не разбирам!!! Може ли някой по-умен от мен да ми го обясни?"Елементарно - тогава не всички бяха в София.

16

Сашо

преди 5 години

Навсякъде в страната се затварят ДГ, а в София броят им никога не е достатъчен. Наврете се всички в София и почвай те да се оплаква те, че и въздух няма.

15

месара

преди 5 години

до като не се спре това велико преселение към София, колкото и детски градини да се построят, пак места няма да има! а за това Фандъкова вина няма!

14

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е не да се построят, а да пари по проекти. Защо например да няма шамандура в центъра на Монтана? Колко му е едно море с пристанище и няколко китоловни флотилии да се създадат. Как иначе ще борим демографската криза, ако не застроим бъдещото море до Монтана с хотели, а от нас да мине и една свинеферма с теракот, която през зимата може да се ползва за фармацевтичен завод : )

13

Анонимен

преди 5 години

Значи фандъкова и чобанов щом за едни детски градини така упорито и нагло лъжат, представете си за други неща колко лъжат и какво правят - чак ме е страх да си помисля.

12

Бахуро

преди 5 години

До БахуроПод ОК имам предвид овча купел - там до преди една - две години проблем нямаше. Сега и там става свинщина. Манастирски, Витоша и т.н. - те са отдавна изтървани от контрол, но там да речем са се изредили много кметове. В Овча Купел обаче това НЕ Е ТАКА.

11

Бахуро

преди 5 години

Първо, къде и колко градини с колко места са построени за последните 10 години? Поименно, моля, защото иначе това са долни лъжи. Второ, проблема със фалшивите медицински го знаят всички и никой не прави нищо. Защо? Това е от поне 10г.Трето, не може за всяка некадърност като ти поискат оставката да викаш, че това било политически мотивирано. И последно, КОЙ даде разрешителните за строежи в ОК на жилищни сгради на терен предвиден за детски градини и училища? Защо бе сменено предназначението?!

10

Анонимен

преди 5 години

На чобанина Чобанов - Оскар да му се даде за ЛЪЖЕЦ на Годината.На него и на Фандъкова. Места няма, не може да си запишем децата в детска, а те излизат и казват - места има.

9

Митака

преди 5 години

Този чобанин чобанов и даскалицата фандъкова трябва да вземат награда за ЛЪЖЦИ на ГОДИНАТА. Непрекъснато излизат и лъжат каквото им падне. Детето ми е на 4г. и не го приемат в детска. Жена ми съответно не може да почне работа. Около нас има поне 4-5 деца, които също не са приети в детска градина.Но този чобанин излиза и най-нагло лъже, че проблема бил решен. Чак се чудя как може такава наглост

8

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е главно в София,все пак сме в демографска криза...Хубавото е,че след няколко години местата ще стигат,младите емигрират и отглеждат децата си в чужбина :)Властта овлдява ситуацията

7

До ИМЕ

преди 5 години

То в манастирски ливади и място вече не остана... всичко се застрои и презастрои

6

Анонимен

преди 5 години

До #3Какво има за разбиране!? Младите хора се събраха в 4-5 града.

5

Анонимен

преди 5 години

няма как всички деца да са в 3 градини в центъра

4

Анонимен

преди 5 години

На село има свободни места.

3

Анонимен

преди 5 години

80% от градинките са от татово време, когато се раждаемостта беше над 120 000 деца годишно и имаше места, сега раждаемостта е около 64 000 деца годишно, строят се безчет детски градини и няма места. Не разбирам!!! Може ли някой по-умен от мен да ми го обясни?