14

d3

преди 5 години

Ами съвсем нормално.Никой нормален човек не иска хомосексуална диктатура, дори и тези, които я пуснаха, защото си мислеха че е само временно явление и ще им мине.Защитниците на новоизмислените социални полове са новите фашисти, а не тези, които се опитват да запазят семействата и обществата си от фашизма и диктатурата на GREVIO и Истанбулската конвенция.

13

Европейка

преди 5 години

Повечето привърженици на Шведски демократи не са расисти и фашисти.О,госпожата каза нещо вярно.Още не са.Ако не оправите Швеция и Европа,ще станат расисти и фашисти.Не може едни да работят,а други да имат само права.Социализмът падна най-вече заради несправедливостта от безкрайните привилегии на една прослойка.

12

Стамат

преди 5 години

Може и това да е цел. Настройване на хората едни срещу други, националисти срещу глобалисти, европейци срещу ислямисти и т.н и т.н.Но идеите и опитите да "приспят" хората с блудкави лозунги се проваля. Макар и бавно, всички разбират че глобализма е вреден и заличава идентичността на народите. Шепа власт имащи по върховете на властта истерично обясняват че това не е така. Цирка е пълен.

11

Българина

преди 5 години

Колко швеция устоява на национализма, толкова по скоро ще престане да бъде швеция.... Следва промяна на знамето и махането на кръста

10

анонимен

преди 5 години

Всичко в Европа в момента се случва заради поканата и нахлуването на мигрантите , вярно , че всички зорлем ще станем фашисти !

9

Jas

преди 5 години

Пак ни масират политкоректно. SD може и да не в първа, но вече е трета а социалистите в Шееция претърпяха най-бруталния си провал за последните 100 в които много или малко са били управляваща партия. И на обикновените шведи им дойде до гуша.

8

Хасандж

преди 5 години

А горкият Асандж, като се опита да им повиши раждаемостта, го обвиниха в секс с изненада и сакат да го екстрадират чак у САЩ.

7

Анонимен

преди 5 години

Брюкселските тунеядци вече са сключили сделка с дявола за унищожаването на бялата християнска раса.Но СВЕТЛИНАТА ще ПОБЕДИ.

6

Анонимен

преди 5 години

Расизъм е да създаваш надежди и вкарваш огромни маси нещастни хора, като ги откъсваш от родните места, среда и роднините и ги залъгваш с пари за да си решаваш проблема с раждаемостта. Всичко това се пакетира либерално и заличава напълно разликата между бежанец и мигрант като се продава навън за отвореност и ценности, а и агресивно гледат да го преподават като уроци на Източна Европа. Това всичко е ок докато не оплескаш мярката.

5

Анонимен

преди 5 години

Изборът е Швеция християнска с крайна десница или Шведски халифат? Щото умерените партии не препятстват халифата.

4

Анонимен

преди 5 години

"Сделката с дявола" отдавна е сключена и се крие под мотото, че на континента ще има "мир и благоденствие" под "демократична шапка". Крайнодесните партии са нищо повече от резултат от тази нечиста сделка, продукт на настроения, които виждат че така зададения етнически модел не работи.

3

аноним

преди 5 години

Споко, гаспада. Демокрацията го е измислила. Цяла година без правителство, тоест със сегашното (Белгия), 60 правителства за 60г (Италия) и много други врътки, за да не дойдат лошите на власт.

2

Анонимен

преди 5 години

Да вкарват още ядрени физици от Сомалия, пък после ще се окаже, че 90% от европейците са се присъединили към крайната десница.В Европа става същото, каквото предизвика Яшар от Правец у нас, като внесе едни човешки маси от съседни страни, а следващите ни управляващи им дадоха възможност да ни се качат на главите. От един наистина толерантен народ като нашия, насила ще направят фашисти, ако продължава така и ако законите не важат за едно определено малцинство.

1

zeus

преди 5 години

Защо пък с дявола, защо всички, които не искат мигранти, биват очернени?