118

Анонимен

преди 5 години

Еми не искате ГЕРБ, не искате БСП! Какво исктате бе? Швеееепс?

117

Анонимен

преди 5 години

Много се спекулира, а най-лошото е че е няма никакъв контрол.

116

Анонимен

преди 5 години

До 117 АнонименНе Газпром увеличава цената на газта. Цената я увеличава нашата Булгаргаз защото де би ли те в БГ са богати

115

Демократ

преди 5 години

Виновно е правителството на Любен Беров който в периода 1992-1993 съсипа България!

114

Анонимен

преди 5 години

До Предложениеа нема нужда, БСП-то веднъж ни вдигаха доходите през 96-97 година, всички станахме милионери.........

113

Предложение

преди 5 години

Предлагам на следващите избори да изберем БСП и те да вдигнат доходите. Сега сме демокрация и можеме да си ги менкаме, като не ни харесва някой - сменяме го, това е управление на народа. Демокрацията е най-съвършената система.

112

Анонимен

преди 5 години

Ами кой ви кара да купувате от Газпром скъпо бе? Не купувайте, защо купувате от Газпром скъпо, кой ви бие по евроатлантическите глави. Изпратете уведомително писмо на Газпром, че прекъсвате договора и докато трае срока Пибитко да сключи довори за евтина шистова газ от САЩ, евтина бутилирана газ от Катар, евтина газ от Норвегия, евтина газ от Египет, Азербайджан, Казахстан, Таджикистан и къкъвто си искаш стан, защо купувате скъпо от Газпром при толкова много алтернативи?

111

Анонимен

преди 5 години

не ниски са доходите просто , ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ НА ГЕРБ

110

Му34

преди 5 години

Важното е, че лева е стабилен. Вижте в Турция лирата как фръкна и стана 10 за долар, нищо, че пак цените им по-ниски и заплатите по-високи от нашите

109

Анонимен

преди 5 години

До 99Колко управляваха Орешарски, Виденов или който да е?ВСЕ ДРУГ ВИ Е ВИНОВЕН.

108

Анонимен

преди 5 години

на другарето им дигнали синьото сирене и отлежалите вина, и ся много се ядосват, пък и спонсорите им подпукаха и сега нема от къде

107

Анонимен

преди 5 години

хем бориската направи от БГ поток-> ТУРСКИ поток , хем евтина газ иска , ее няма как

106

Демократ

преди 5 години

Не е виновна демокрацията, виновен е Путин! Демокрацията е най-съвършената система, при демокрацията имаме свобода да бегаме на Запад, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека. Демокрацията е най-висшето благо за човечеството.

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонименаз па незнам какво е това сирене дето купуваш от 13,99 и после реве че не му стигат парите, аз си ходя и си взимам сирене и кашкавал от една мандра 6 лева сиренето 10 лева кашкавала, екстра са си, ама то докато има будали, ще има и тарикати

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1042006г. сиренето не струваше 8.90лв. Това е било някакво лукс качество или вносно. Цените на млечните продукти ги вдигнаха драстично при първото правителство на ГЕРБ.

103

Анонимен

преди 5 години

па нали другарето подписаха газовия договор с Газпром за обвързана цена с петрола, па сега рИвете ..............

102

бай Тодар Правешки

преди 5 години

Уважаеми другарки и друграри! Консумирайте банани! Стресът от повишаването на цените предизвиква констипация и импотентност. А бананите способствуват перисталтиката на стомашно-чревния тракт, а освен това са много вкусен плод което е все пак някаква утеха за импотентността.

101

House M.D.

преди 5 години

А как стои въпросът с тазгодишната кактусова реколта? Ще се отрази ли на цената на текилата?

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97Ти газ не ползваш, ама производителите на храни и стоки, доставчиците им, ползват газ. Тия храни и стоки ги купуваш и ти.

99

Анонимен

преди 5 години

Реалната инфлация за последните 1 години е 60-70%. Сравнявал съм едни и същи стоки на еднакви марки.Качественото сирене 2006-та беше 8.90 лева. Сега същото е 13:99 лева.Петролът пада- те вдигат цените щото имали от старите запаси на високите цени. После поскъпне с 10-% в световен мащаб и те вдигнат онези цени на оня "скъпият" дето от преди малко с 20 % че го били купили на ниските цени и били на загуба. Спекулацията е стар похват за трупане на печалби особено когато реално няма избор.