198

Жулиде

преди 5 години

Здравейте, някой може ли да уточни по кой "Закон" при промяна на цената на газа с повече от 5% се преизчисляват цените на парното и топлата вода ?

197

Рррр

преди 5 години

ИСКАХТЕ ПРОМЯНА,ДЕМОКРАЦИЯ СЕГА МАЛЧЕТЕ РОБИ НА ТРУДА

196

Мустафа

преди 5 години

При вас пълзи,при нас търчи!

195

Анонимен

преди 5 години

Да се ореже прогнилия от корупция бизнес - с висок почасов доход - за да се научи и да смята, не само да граби.

194

Анонимен

преди 5 години

дори бизнесмените от бившия соц. лагер на пазара ни плащат по-добре на българския труженик от бедния ни оял се глупав бизнес.

193

Bad Company

преди 5 години

Дойде време да платим сметката за демокрацията. Мислехме, че животът ще е само банани и вносни автомобили, но леко сбъркахме. Дадоха ни банани, но ни взеха живота.

192

Анонимен

преди 5 години

Време е хората да излязат и да протестират заради жалкото си съществуване от това не мотивирано поскъпване на живота.

191

Да ти кажа честно

преди 5 години

Ние живеем да работим плащаме сметки и да умрем това ли е живота! Това ли е смисълът ни да живеем!? Ако е така по добре да не съм се раждал. От бедност теб започва да те е страх да не останеш на улицата. Нереални сметки които не можеш да платиш с 600лв защото живееш сам и нямаш късмет за семейство и за жени и любов. А по новините говорят че за да живееш нормално трябва да имаш 4 членно семейство и общо 2000лв на месец. Еми тези които са сами ? Направете минималната 2000лв фирми печелят хора също

190

BGanYo

преди 5 години

Нищо. Нали има ракия и вип брадър.

189

Бг.реалност

преди 5 години

Геноцида спрямо бг.данъкоплатец продължава.Доказаните престъпници управляващи абсурдистан продължават със спекулата с цени и надценки на държавно ниво.Бългърина също продължава да търпи,да не му пука за собствените му права.Продължа чинно и мълчаливо да живее живота на роб от държава от 303-я свят.Продължава да мърмори и страхливо да гледа нагоре да не би някой случайно да го е чул.И продължава да си заслужава съдбата !!!

188

До 193

преди 5 години

Защото са продукт на соца.с коефицент на интелигентност далеч под този на кучето.Дресирани са да правят каквото им се нареди.Да мърморят и да правят паралелно с това слуш.Дресирани са да гласуват.За КОГО и КАКВО точно те не са в състояние да преценят поради кашата в главите им от турски сериали,пропаганда по бг.новини и липса за реална представа относно заобикалящата ги действителност.

187

Анонимен

преди 5 години

българина е обренчен да купува долнопробна храна на баснословни цени.

186

Анонимен

преди 5 години

След повишаването на цените да се вдигнат пенсионерите и уязвимите. Тези, които са най-афектирани. Аз съм добре и малко повишаване на цените няма да го усетя , но бих подкрепил тези, които са най-засегнати. Въпроса е те защо не го правят, защо не протестират? Аз съм по цял ден на работа и нямам време да мръдна , но пенсионерите по цял ден са свободни и не протестират против ниските си доходи и високите цени. Защо?

185

Анонимен

преди 5 години

Нали затова са наречени ГРОБ.Всичко е точно.Това не ви е Вълко Червенков от 60те години на миналия век,когато той намалява цените на стоките и услугите пет пъти.Не случайно старите хора казват че Господ тогава е ходел по земята.

184

Му34

преди 5 години

Няма значение какви са цените и заплатите. В България инфлацията от 20години е 0% защото левът е стабилен и не е мръднал и с една стотинка спрямо еврото.

183

Цървулан

преди 5 години

Какъв удар е туй - кола нямам, не се отоплявам, хляб почти не ям, кредити нямам....

182

42

преди 5 години

Честит ви ЕС, Борисовизъм и Сороски икономически модел, водещи към унищожение и геноцид бяла Европа. Хак да ви е, продажни овце.

181

sperko

преди 5 години

Щом няма протести, значи всичко е наред. Може и още да се вдигнат цените явно. Напред към светлото бъдеще!

180

Анонимен

преди 5 години

Това под 184 ГОШО ТЪПУУТУ ЛИ Е БЕ ?

179

Анонимен

преди 5 години

Айде сега дружно на протестите на 16.09. Стига овчедушие. Време е затворите да се позапълнят.