138

Дзъ

преди 5 години

е както е тръгнало може и да не се изплащат заплати в тая държава - направо директно да си удържат за ток, парно, вода, гражданска, винетки, и за квото не стигне - кредити... ако бяхме поне румънци - щяхме вече да сме забравили за днешните управляващи

137

бг смешки

преди 5 години

до черно море :народа е вионвен защото ги търпи да го крадат ! седи и игледа тъпо и нищо не прави ...

136

черно море 1913

преди 5 години

Интересно, горивата паднаха до 1.50 преди година, цените на хляба и всичко не мръднаха стичка надолу, сега станаха пак 2,30 и трябвало да скачат, тая гражданска преди години как покриваше вси1ки щети, днес вече не стигали парите,даже на загуба работят, млякото го изкупуват от селяните за жълти стинки,разреждат го и хоп млечните продукти скачат,след всяко лято всичко нагоре, няма по жалка държава с жалки управници..

135

Анонимен

преди 5 години

"Усещане за стабилност"? Толкова силно усещам как ще се сгромолясате, че нямам търпение да се случи!

134

Анонимен

преди 5 години

До Предложение 134Айде стига с тая пропаганда! Колко повече да работим??? Работим по 12 часа, 6 дена в седмицата. Няма делници, няма празници, накрая 400лв, защото частникът не дава повече от МРЗ. ИЗКУСТВЕНО ДЪРЖИТЕ ДОХОДИТЕ НИСКИ!

133

жг

преди 5 години

Значи ще плащам двойна и тройна ГО заради румънските индианци с коли с бг регистрация, които обикалят Европа като плъхове и правят ежедневни ПТП-та ?! Малко са ми бг индианците, та и чуждите сега,така ли ?! Много по-евтино ще ми излезе един калашник и сандък патрони и така и ще направя !

132

Анонимен

преди 5 години

Ти ходи в Германия и в Австривя да видиш там каква мизерия е с еврото. Добре сме си ние с левчето.

131

Анонимен

преди 5 години

Виновно е правителството на Ренета Инджова което за периода 1944-1995 съсипа в България. Преди това при Любен Беров живеехме най-добре, но Ренета Инджова съсипа България.

130

Анонимен

преди 5 години

А още даже не сме и помирисали еврото...

129

Предложение

преди 5 години

Предлагам да работим повече, доходите се вдигат с много работа. Една шивачка в цех в Кричим взимала 550 лв, а една друга работела извънредно по 12 часа дневно и събота и неделя до обяд и взимала 800 лева. И втората била с по високи доходи от първата. Доходи се вдигат с много работа, българинът не работи а иска високи доходи с малко работа.

128

Анонимен

преди 5 години

До 131 nikiТи си нагледен пример за част от 80% де би ли в Бегето

127

лъжеш

преди 5 години

Виновно е правителството на Любен Беров който в периода 1992-1993 съсипа България!----------точно 92 и 93 беше най-добре , след това нещата се влошиха .

126

niki

преди 5 години

Хубаво е да има минимална инфлация, така заплатите ще растат нагоре.Какво сте се размрънкали не разбирам. В пъти по-лошо е да има дефлация или пък да стоим с еднакви цени и заплати с години. ФАКТ!

125

Предложение

преди 5 години

Предлагам да бием дузпата на ГЕРБ и на БСП защото няма разлика между тях, и да ни дойдат нови политици да ни оправят и да ни вдигат доходите!

124

Анонимен

преди 5 години

Статистиката мълчи за реалните стойности на инфлацията! Ясно е защо! Смяната лв към евро я смятат по курс 1:1

123

Предложение

преди 5 години

Предлагам да се заздрави контролът!

122

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Че те нямат разлика, това не е избор.

121

Анонимен

преди 5 години

Доходи се вдигат с работа, а цени падат когато предлагането превиши търсенето, т.е.когато в резултат на работата си произвел достатъчно конкурентни стоки. Българинът хем не работи и не произвежда, хем иска високи доходи и ниски цени.

120

Анонимен

преди 5 години

Има много корупция, а най-лошото е, че няма никакъв контрол.

119

дебилчо бг

преди 5 години

Цените в България ще растат до като има 80% де би ли