8

Щерю

преди 5 години

Абе, случили сме на съседи отвсякъде...

7

анонимен

преди 5 години

Щом се представя за италианец , значи е от ,,боята" ! Те с италианците го докарват на цвят !

6

До 3

преди 5 години

Това не са българи и румънци, а български граждани и румънски граждани. Схващаш ли разликата ....

5

Анонимен

преди 5 години

Балъците никога не свършват!!!Неща които са вършени от столетия продължават да са актуални защото хуманоида е *** по природа.А американците са наивници от класа."Ужилването" - епизод 5698!!ХА-ХА-ХА

4

Изпатил

преди 5 години

През 1984 година, група от 20 българи посетихме Румъния. За да се снабдим с малко местна валута /леи/, всеки от нас носеше по 2 стека цигари БТ. На гарата в Букурещ ни посрещна румънец, който каза, че ще купи всичките цигари на много добра /според нас/ цена.Двама от нашите събраха в един сак всичките цигари и отидоха с румънеца в някакъв вътрешен двор.Върнаха си измамени. Румънецът им беше пробутал "кукла"- тогава още не знаехме за тези пачки от вестници, увити с по една банкнота отгоре.

3

Патриот

преди 5 години

Защо все румънци, българи и грузинци са в челото на криминалния прогрес. Никаква креативност от местните престъпници.

2

Анонимен

преди 5 години

До от БотушаРумънците или представителите на екзотично малцинство, които по стечение на обстоятелствата имат румънски паспорти? Онези, чиито дядовци не са се повели по акъла на Яшар от Правец, когато ги е поканил да се преселят в България?

1

от Ботуша

преди 5 години

Румънците масово си карат отпуската през август, припечелвайки в Италия и Франция. В Италия просят по улиците, мият стъкла на автомобили, а жените проституират. Щом мине август си заминават обратно в Румъния.