9

Факт!

преди 5 години

Простоте хора са расисти но те нямат апри сиреч нищо не зависи от тях.Скимтят от ъглите а керванът на прогреса си върви бау бау помиари.

8

произход на видовете

преди 5 години

Живота на Белите е от значение!!

7

ЕС-осовец

преди 5 години

Всички от раса различна от Европеидната - вън от Европа!

6

Анонимен

преди 5 години

Швеция не е това което беше.Мигрантите и ,,разказаха играта".А това почна отдавна.

5

Siege Hail

преди 5 години

Броди призрак из Европа - призракът на национализмът - и няма спиране и установка!

4

Ким Йънг Со

преди 5 години

Потъпкани основни човешки права Фарсът "избори"" на незаконна система Народно самоуправление Местен и световен геноцидНкакъв стихиен безмозъчен пазар определя цените на стоките и заплатите Всички се търгуват на "борсата" на демокрацията

3

1488

преди 5 години

Зиг Хайл, Братя Бели Европейци! Историческа вечер, съдбоносна!! Виждате Фалшивите Новини се опитват да Ви заблудят, докато Афганистанци убиха поредният 22 годишен в Германия - води се война срещу нас белите хора. Събудете се, има много предатели сред самите нас. Враговете са навсякъде... в Европа отново ще потекат реки от кръв, за съжаление, друга опция, вече е невъзможна.

2

к0нсерва

преди 5 години

първи, но с най-слабият си резултат от 110 години насам!! освен това наполовина само от преди 8 години. така, че Европа притисната от Исляма върви към краен национализъм и гражданска война, благодарение на Изперкел и придворните и клоуни в страните от ЕС като Грабим Европа Рушим България!! Европа за Европейците, да пресушим тресавището в Брюксел!!! Европа Първа!! Да Направим Европа Велика Отново!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Ако десните не направят коалициия с Швеция е свършено